Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek az alábbiakkal kapcsolatban: Tegnap gondoltam tesztelgetem az itthon lévő hövezetöpasztákat. Le fel pakolgattam egy párszor a hütöt a cpu-n, mikor észrevettem, hogy megsértette nem kicsit egy feltételezhetö porszem, a cpu kupakját és a hütö érintkezö felületét. Karc + egy benyomódás volt látható mindkettön. Sajna ém hülye mérgemben megcsiszoltam mind2t és egy kalap kaki lett. a cpu-ról szinte eltűntek a feliratok (gondolom gari ugrott) és a hütö alja pedig nikkelezett volt, ami alól most már kis foltban sikeresen kilátszik a réz. Úgy vettem észre hogy kb 2 fokkal lett melegebb az egész, tehát ennyit romlott a teljesitménye a hütésnek. Mivel nagyon bánt a dolog
(am ilyen még velem soha sem történt)
, szeretném visszaállitani az eredeti állapotot valahogy (nyilván a garinak lőttek). Tanácsok kellenének
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nők, nőügyek (18+)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7 - keskeny vászon, széles mosoly
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest