Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #58996 üzenetére
Na ebből kiindulva és ránézve a tabellára, lett egy tutim eddig péntekre. Az OM, azok nem balfaszoskodni fognak, hanem szeretnének vmit el is érni, ha már lehetőség van rá. Be is jelöltem őket az eredményeken.
GabN73: Lassan kezdem belátni, hogy teljesen fölösleges elemezni, utána nézni a meccseknek. Csak szimplán tippelni kell vmit rá. De legalább annak örülök, hogy a két Turku tiltólistás nálam. Ki is kapott mind a kettő.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ANDROID???
addikt
psg G-G?
-
tomrRRR
senior tag
válasz csababarca #58995 üzenetére
John Isner tenisz, Real Madrid, + Sharapova.
Felhívom haveromat, ha megvan a szelvény akkor feltöltöm ide, de ez 3-4 évvel ezelőtt volt, s ráírom a szelvényre hogy ,,tomrRRR" s feltöltöm ha még egyáltalán megvannak a szelvények.
A végzős ballagási pénzünk 75-80% át 150-150 ezret feltettük tippmixre, de még egy ilyen faszságot biztos, hogy nem fogunk csinálni az is biztos.
The easy day was yesterday!
-
janos1988
addikt
válasz #38464487 #58992 üzenetére
Ők a másik csapat. Egyszerűen nevetséges, hogy egy hajszálnyira vannak az EL-től, erre csak úgy elvannak a pályán. Mint akinek célja sincs, csak elfocizgat és jól érzi magát a tabella közepén. Kiesni se akar, előrébb jutni sem, csak elvan...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
Érzem,hogy ez a tetű Lyon fog megszívatni. Nézem a mecset nagyon D szagú meccs....
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Én az ilyet végképp nem tudom megérteni. Szar formában lévő hazaiak, majdnem szárnyaló vendégek, erre kikapnak. Annyira agyzsibbasztó tud lenni az ilyen szánalmas foshalom.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
PSG félidő megvan.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Nem ide tartozik de gondolom tudtok segíteni, egyik ismerősömnél vagyok s nincs internet, s megosztottam az internetet a tabletről a laptopra.
Be van lassítva az internet mert átléptem az 1GB adatforgalmat s belassították.Nos az a kérdésem, hogy ha megosztom az internetet akkor nem számolnák fel további Internetezési díjat, ugye?
-
4850 oc
aktív tag
Mára ment Real győzelem+4-nél több sárga
-
törölt tag
Kíváncsi leszek mi lesz a lyon meccs eredménye. Facebookon mindenki Vendég győzelmet mondja.
-
Tipo16V
aktív tag
Azthittem nyertem de nem
A hétvégi Lazio-Torino meccset V-re tettem meg, és a 89. percben lett az állás 2-3, de volt pár perc hosszabbítás, amikoris a végeredmény 3-3lett.
Én úgy tudtam, hogy 90percig számít a végeredmény, és a hosszabbítás nem számít bele.
Csak a 2*15perc nem számít, és a pár percek amiket ráhúznak az még igen?"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Bati0501
őstag
Tegnap 0-0,ma 4+...
-
zolynet
veterán
válasz janos1988 #58961 üzenetére
még nincs feladva, változhat
úgy gondolom otthon a schalke nyerni fog, nyakukon a lever, hozni kell
gladbachon amikor csak tettem vesztettem, lehet most emiatt sem kellene bolygatni, de akkor meg kellene vadászni még egy negyediket a kötéshez
400at megérLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
164 Jaro - Lahti V 2.20
169 Toulouse - Lyon V 2.53
246 Southampton - Everton V 2.42
245 Schalke - Mönchengladbach H 1.96
3/4-es, 4x100Life is too short to stay stock!
-
cantus
tag
Komolyan mondom nem hiszem el, hogy ennyire peches legyek. Az alábbi páros teniszmeccsre fogadtam:
Granollers M / Lopez M - Kubot L / Lindstedt R (Lopezékre fogadtam hisz salakon nagyon jók és ráadásul hazai pályán van, a közönségnek is domborítani kell.)
[link]Kemény 8 percig tartott a mérkőzés és feladták Lopezék.Nem hiszem el, ekkora szívást.
-
MmDorian
őstag
annyit még a betclickhez, hogy azt írja, 3 kimenetelű fogadás a jogosító fogadás.
ha írok egy 1X2-t, meg egy 2 esélyt, az is annak számít ? -
törölt tag
-
pohár
félisten
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Pepeninho
őstag
-
yogibear
addikt
válasz janos1988 #58940 üzenetére
Ha lebeszélt X, akkor a Manci, ha nyeri az elmaradtat, meg a vasárnapit, akkor 1 pontnyira lesz csak a Livertől... 81 vs 80 pont, cselszki 76,
Nem mellesleg hétvégén is "rákészültek" a tegnapi meccsre, ki is kaptak...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
janos1988
addikt
válasz yogibear #58939 üzenetére
Épp a végén írod a lényeget. Majd pont feladja a BL indulás lehetőségét és vissza esik egy szimpla EL selejtezőbe... Világ összes pénze mehet egy előre lebeszélt ikszre.
-
yogibear
addikt
Semmi látvány, csak a hatékonyság: Mourinho beparkolta a buszt a kapu elé, és feladta az angol bajnokságot.
Az elmúlt évek egyik legnézhetetlenebb elődöntőjét játszotta az Atlético Madrid a Chelsea ellen kedd este, a vége 0-0 lett, összesen hat kapura lövéssel.
Ez pedig nagyban azon múlt, hogy José Mourinho a biztosnál is biztosabb taktikát választott Diego Simeone csapata ellen: időnként hét, nyolc, vagy akár kilenc emberrel védekezett.
...
Ez Madridban remekül ment, Londonban viszont komoly gondban lehet Mourinho. John Terry és Petr Cech sérülés miatt kidőlt a visszavágóra, Lampard és Mikel pedig eltiltás miatt nem játszhat, igaz, Braniszlav Ivanovics visszatér majd a keretbe.Éppen ezért a meccs utáni sajtótájékoztatón Mourinho azt mondta, hogy feladja a bajnokságot, vasárnap a Liverpool ellen csak egy erősen meggyengített csapatot küld pályára, hogy jövő szerdán, az elődöntő visszavágóján a lehető legnagyobb esélye legyen.
Még 1,67 a Liver H oddsa...
Mellesleg, ha a Mancity nyeri az elmaradt meccsét, már csak 3. a Chelsea, és ha feladják a Liver ellen és nyer az Arsenal, akkor csak 2 ponttal lesznek előttük 2 fordulóval a vége előtt, azaz még akár a 4. helyre is visszacsúszhatnak, ami már csak EL-t ér...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
válasz sutyesz96 #58934 üzenetére
Elvileg van olyan, hogy percekre ( olykor 10-15 percre ) is lezárják az élő fogadásokat, főleg bwinen szoktam ezt tapasztalni, de bet365-ön is láttam már rá példát, de gyakorlatilag lehet...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
janos1988
addikt
válasz MmDorian #58933 üzenetére
Ez nem bónusz. Szimplán az első fogadásod ha elmegy, akkor max. 17k-ig visszatérítik a pénzt (nem, nem bónuszként). Ezért érdemes inkább igazi bevállalós tippeket rakni. Hisz ha bejön kaszálsz, ha nem, akkor visszakapod a pénzt. Pl. egy merész 4/5-ös, sorja 3k-val.
-
sutyesz96
őstag
Élő fogadásnál utolsó percekben is lehet fogadni?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
MmDorian
őstag
srácok!
hogy megy ez a 17k bónusz betclicken ?
regnél van egy olyan mező, hogy promó kód. oda kell valami, hogy jó legyek a cashbackre ? vagy a sima üdvözlőbónusz adja vissza az első fogadás árát ?
real bayern x lenne az ingyen fogadás tárgya.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
A tegnapi napom jó volt, beáldozom azt a pénzt. És igen erre, kockáztatni kell. Látod te is mikkel és mennyit buknak itt a fórumon és én erre mondtam, kis szaros oddsokkal nem szórakozok. Láttad, online sem működik 2-3 napnál tovább.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Meg lett mondva régebben is, hogy ami nálam über tuti, annak érdemes az ellenkezőjét megrakni.
De majd ma, olyan 3/4-t rakok.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Neten csinálja azt valaki, hogy háromesélyes meccs minden kimenetelét megjátsza?
Minden kimenetelt külön szálon vezetni, és mindig a legmagasabb sorozatot kifutattni. -
jpm
senior tag
Columbus - Pittsburgh 2.18V
Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 3.10 H (Ez a Real-Bayern)
Nekem megér min. 10k-t[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Délután rakok fel képet, tegnap az atma mind a 3 szelómat takarította...-1,9k.
Mára megy a Real win meg mellé még valami 1k.val.
https://ingatlan.com/33821564
-
tomrRRR
senior tag
[M](C)[P:L][P:R][P:C][P:J]eladó bojler[/P][/P][/P][/P](/C)[/M]Mit írtam ide eltudjátok olvasni
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Holnapra ezzel szemezek: 159 3 Celje - Zavrc. 2,30 h
Csapatértékk kB. Ugyanannyi, tehát nem ezen fog múlni a meccs. A Celje 7 pontra van a kieséstől tehát ha ezt megnyerik akkor majdnem biztos a bentmaradás. Aztán meg kitudja h ők miképpen gondolkoznak a Zavrc pedig szörnyű formát mutat idegenbe hiszen vendégként 4 meccse folyamatosan buknak. Meglátjuk, nem egy Surebet.. de 3/4be jó lesz. Utóbbi két Celje stadionban lejátszott meccsüket(ennyit mutat az eredmenyek) mind a Celje nyerte. Érdekes statisztika.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Optimusx
tag
Kicsit késve jöttem fel fórumra, de ezt az atletico játékát még most sem hiszem el.. -4k
-
stefyY
őstag
Indiana-t pakolta valaki?
-
veterán
Holnap ha rakom Realt, mindenki x2-be rakja.
Mindig megszívatnak.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
pohár
félisten
jaaaj de remélem, hogy hétvégén a Pool taknyosra fogja szopatni ezt a csűrhét
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomrRRR
senior tag
Holnap *(1-0) Real Madrid - Bayern München H 1.4x
-
B-L-A-C-K
titán
-5K
-
tomrRRR
senior tag
Szerintem most gazdagodott meg a ZRT.
Több millióval tették meg azt hogy Atletico szerez gólt.
Vagy hogy mind2 csapat szerez gólt.
Atletico nyer.Azok jártak a legjobban akik dupla esélyre fogadtak hendivel az atletico madridot 1.2x al.
Holnap a Real-Bayern meccs is 0-0 ? 1-es hendivel kell tenni a Real győzelmet 1.4x fizet az jó lehet.
-
Bati0501
őstag
Na 3-ból kettőt eltaláltam : lap overall és szöglet under.
Viszont az ATM nem nyert.
És ha raktam volna vmit,akkor valszeg a győzelmük lett volna... -
Speedhs
őstag
Mekkora szar meccs volt. -500. Pedig az ATMA nyer 1 góllal simán jó volt 3.20-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest