Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #59999 üzenetére
Nincs, ma pihi, holnap szerintem a Real-t megrakom egy 20-assal, plusz kamiba még hendivel is...
-
zolee5016
őstag
Real 1-0 V egy 10-esért meglehet..egy idegenbeli gól és a Bayern-nek annyi...
Chelsea szintén 2vel otthon..szép kis odds Chelsea -Real döntő lesz
Mai kemény
St. Pölten Altach D
Esbjerg - Midtjylland D
Angers - Caen D
Sittard Graafschap D
Maccabi Haifa - Shmona D
Union Berlin - Kaiserslautern D
Gefle - Kalmar D
Trencin Myjava H
Lev Prague - Metallurg Magnyitogorszk H[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Kolosszus01
tag
válasz anonymus89 #59994 üzenetére
Ha ezt raktad,akkor elég necces volt..
I. Karlovic - D. Brown
Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #59995 üzenetére
-
anonymus89
addikt
Ilyen kikötés nincsen csak, hogy bkártyával v. bszla-ról jöjjön a pénz.
Átbújtam még1x de nem találtam erre vonatkozó részt.Kolosszus01: igen-igen ezt rakta pohár kollega....
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pohár
félisten
válasz anonymus89 #59973 üzenetére
már meg nem mondom, nézz utána a részvételi feltételek közt, ott világosan le van írva
teniszem jött, már csak az Arsenalra kell az over
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kolosszus01
tag
válasz L_YKing #59990 üzenetére
Meleg volt.
Altach nyerni fog?
Nem úgy látom mintha...[ Szerkesztve ]
Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Jeollam
aktív tag
válasz Daniel Alves #59989 üzenetére
Finom volt a tegnapi banán ? xD
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #59989 üzenetére
Khm....
Azért nem úgy van az...
Egyébként 1,25Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Daniel Alves
őstag
1.15-ös szorzó gratuálok hogy miért jó izgulni ilyenért sosem fogom megérteni
Közben a tegnapi nyereményből tettem egy 2 meccses szelót
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Kolosszus01
tag
válasz L_YKing #59987 üzenetére
Hy.
Jönni fog az..
Mert nekem is kell.Mikor lessz már vége?
81..
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Mai 5x-es 3/4-es megrakva.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
L_YKing
addikt
Galataaa!!
Legkisebb oddson elmegy Naneeeaz első meccsen el is ment...
Micsoda tuti volt ez...[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
giigz
veterán
Minnesota 2,23 (jönni fog)
Petrolul 1,27 (elmegy )
Malmö 1,80 (elmegy simán)
Juventus 1,40 (X)200 -> 1,4k
-
kene84
aktív tag
Jómagam is tettem egy kis izgulni valót mára:
Tét:1kSassuolo - Juventus 1X2 Juventus 1,40
Arsenal - Newcastle Hendikep 0:1 Arsenal 1,50
Union Berlin - Kaiserslautern 1X2 Kaiserslautern 2,00 -
ted_mosby
senior tag
Ez ment a hét első felére. . Bayernt Giigz miatt tettem, mert különben nem igazán bírom őket. De a Chelsea gól 1,3ért elég jó lehet. hajrá.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pohár
félisten
Brewers (Gallardo) @2.35
Indians (Masterson) @2.10
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz anonymus89 #59969 üzenetére
másnapra ott van körülbelül, de nem mindegy, hogy hogy fizetsz be, mert ha nem utalsz, akkor a 2. fogadásod értékét adják vissza, ha utalsz, akkor az elsőt
-
anonymus89
addikt
A banki átutalás kb. mennyi idő betclic-re? (a bónusz miatt kérdezem, bankkártyával v. banki utalásnál él)
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
stefyY
őstag
válasz cantus #59967 üzenetére
Arsenal-t én overen kívül másra nem nézegettem volna...Juve jó lesz 2,5 alá valószínűleg, de lehet 2-3 gólra az viszont jobb lett volna...Vaduz-t én azért hagytam volna ki, mert valűszínűleg már megnyerte a másodosztályt. A Lautern rendben van. Egyébként mind jöhet gyakorlatilag.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
cantus
tag
Nekem ma estére ez ment:
Jöhetnek a vélemények.
-
stefyY
őstag
Nagyontuti az Chelsea 1X és Bayern-Real over... @ 2.03x
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
MmDorian
őstag
keddszerdára bayern, atletico jó lehet, mit gondoltok ?
vagy a chelsea megint beáll a busszal ?
-
-
stefyY
őstag
A Juventus oddsmozgását nem értem...lehet, hogy a Serie A véghajráját előre megrendezték a drámai végkifejlet miatt...a bukik pedig tudják, hogy ma nem nyernek a zebrák...ki is fogok égni...
-
pohár
félisten
-
sutyesz96
őstag
Az király hogy a maradék pénzem a 90+8'. percben rúgott góllal vesztem el.................
Ez még szabályos egyáltalán?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
L_YKing
addikt
Ki tart ma velem?
Olyan tutikat raktam, hogy csal nézték! Ha lesz jelentkező töltöm a képet
Szinte biztos a győzelem!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Speedhs
őstag
Hétfő van, én nem rakok.
-
skeli
tag
Találtam egy ötszázast a kabátzsebben...szerintem elköltöm erre... [link]
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
yogibear
addikt
válasz Silent77 #59947 üzenetére
Nem tudom, számít-e, de ha az Arsenal nyer, 2 fordulóval a vége előtt 4 pont előnye lesz a BL selejtezőt érő 4. helyen, ami több, mint elég kell legyen..
Juve ha nyer, 8 pont előnye lesz 3 fordulóval a vége előtt, azaz jövő hétfőn otthon az Atalanta ellen lehet bajnok, saját pályán...ha ma X-el, akkor az Atalanta ellen ha nyer sem lesz még bajnok papíron, utána meg Rómába megy...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
kene84
aktív tag
válasz Silent77 #59947 üzenetére
Én is nagyon ezen agyalok, képtelen vagyok elképzelni, hogy a Castle most találna magára, ott a 0-1-es hendin gondolkodom.
Sassuolo meg ugyan menekülne de nem hiszem, hogy a Juve ellen, ők meg most már végre bebiztosítanák az első helyet a farkasok előtt. Gondolom.[ Szerkesztve ]
-
veterán
A mai Arsenal, Juve meccsről mi a véleményetek?
Merjek kockáztatni 6000-et rá?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
giigz
veterán
Bayern-Chelsea donto
-
yogibear
addikt
Szerdára a cselszki H 2,3-ért elég jól néz ki... Mourinho a nagy meccsekre mindig kitalál valamit, látszott a Liver vagy az első ATMA elleni meccsen is..
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
ma valószínűleg ezt rakom, nagy bizodalmam van benne...
[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
-
lacex
tag
043 1 Union Berlin - Kaiserslautern V 1.95
047 1 Angers - Caen D 2.85
057 1 Celta Vigo - Valladolid H 1.801k normál
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
Jeollam
aktív tag
Szpartak Moszkva - Kubany Krasznodar H 1,75
Sassuolo - Juventus V 1,40
Arsenal - Newcastle: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,49
Celta Vigo - Valladolid H 1,80Én ezekkel támadok, 2000 ft-al.
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #59931 üzenetére
Bátor vagy... avagy vakmerő
Csak Platiniék tudják, melyik döntő-párosítás hoz több nézőt és így több pénzt a zsebükbe:
Mourinho volt és jelenlegi csapata egymás ellen
vagy
a tavalyi és tavalyelőtti győztes egymás ellen...Melyiket lehet jobban eladni a tv-nézőknek szerte a világon és ezáltal a hirdetésekből, jogokból nagyobbat kaszálni...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz janos1988 #59915 üzenetére
32 válogatott összesen 736 játékosa szerepel majd a brazíliai futball-világbajnokságon idén nyáron, a nekik szállást adó szállodák pedig lesik minden vágyukat, hogy a legjobbak minden igényét kielégíthessék.
A szervezők össze is gyűjtötték, kinek milyen speciális igényei vannak: van, aki Koránt, van, aki jakuzzit kért minden szobába, az egyik válogatott pedig a hazai termésű banán nélkül nem bírja - mindezt pedig a brazil Lance derítette ki.Na akkor meg is van, melyik.
-
B-L-A-C-K
titán
Hogy Reál nyer lehet megkapatom egy 20 ezredesel....
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
napi X
Angers-CaenLife is too short to stay stock!
-
Arcképgyáros
ezaz!
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz L_YKing #59927 üzenetére
raktam az kellett volna csak a boldogsághoz, 3/4-ben volt a verona, ausburg, sociedaddal
3600 jött volna, így csak nyóccá
pedig gondoltam ha már tegnap behúztam a krisztusi kort akkor megörvendeztetnek,
de csak egy kihagyott böntetőre és x-re futotta úgy h ember előnyben voltak, pfff
volt jó szériájuk, úgy néz ki annyi volt bennükLife is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz stefyY #59924 üzenetére
szerintem eléggé
3-at minimum várok tőlük, én meg lehet rárakom minden pénzem a meccs overrena, 1,49 az over, valami még kéne mellé, hogy 2-ből 4 jöjjön, ne csak 3
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Az Arsenal mennyire tömi ki a Newcastle-t vajon?
-
Daniel Alves
őstag
A mai nyereményből holnap dobok 100ft-ot Vålerenga és Kaiserslautern győzelmet.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
janos1988
addikt
Gyöhetne már az új kínálat.
giigz: Így kezdődik. A jövő heted csak nyerő szelókból fog állni. + így kellene kinéznie a csilis babnak.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
giigz
veterán
13 hét és bő 30k bukta után nyertem 500-ból 2800-at
barca0519951: Grat., ez a Barca meccs nem volt gyenge
-
ANDROID???
addikt
Ezek vállalhatók?
Gremio - Atlético MG
Atlético MG (1X2)
Odds: 2,90Figueirense - Bahia
Bahia (1X2)
Odds: 2,30Sport Recife - Chapecoense
Döntetlen (1X2)
Odds: 3,25Goiás - Criciuma
Goiás (1X2)
Odds: 1,65 -
janos1988
addikt
Másik fórumról. Gyönyörű lereagálás.
-
ANDROID???
addikt
Szokásos utolsó percekben szétb@sszákafejüketmeccs!
Jött egy szelvény emiatt, de ha a megérzésre hagyatkozom akkor 2:0-nál raktam volna azt a szutykos barca győzelmez.. -
Ps Vita
őstag
Szopják ki 90. Percben három sárga....
Ezzel megy 7kFúúúúúúú
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz Jeollam #59890 üzenetére
Nem nézem a tv-ben a meccset, az eredményeken néztem meg a 2. öngólt. Durva. De szvsz tény, hogy szándékos volt. Ha véletlen lenne akkor minimum magától kellene lesétálnia a pályáról, azonnal... Szinte pöffüggöt kettőt a fejéhez kapott és le is tudta a dolgot magában, hát persze, ez ilyen könnyen emészthető, végül is csak a meccset bukták be ezzel...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na most aki itt fikázta a Barcat mert kellett neki most elkezdi ssssopkodni...
-
giigz
veterán
B+ de elment a kedvem amikor beírtátok, hogy büntető, de szerencsére nem
-
Chereiose
addikt
Elèg jó meccs lett
-
janos1988
addikt
Na most a 90 millából 50 megy az X-re 8,5x-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest