Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Enigma1945 #170390 üzenetére
Ismerős liftezés Az részletesebben milyen nálad, hogy 10K nyerés másnap elmegy? All in vagy 80% egy fogadás módon akarod forgatni? Szerintem ne növeld a tétet, elején vesztettem visszatornáztam most jól állok mégis 500-1000 forintos téttel játszom. Pedig duplázhatnám most a téteket. Hol van még a torna vége... Hiába csábít a sok meccs, sok tipp redditen, sok fogadástípus. 3-as kötés volt a max. Annyi mindenen elmehet, ma is ki hitte volna nem lesz 4 sárga, se GG, milyen nehezen nyertek a németek, Messi egy gólt se lőtt, hány helyzettel maradtak 1,5 alatt meccsek... és arra se szabad gondolni utólag, azon a napon kibosszankodod magad aztán el kell felejteni! Hétvégén itt éreztem elemezgettem gólzáport várok a belga és angol meccsekre, persze mégse tettem meg kötésben is egy árva ezressel. 1 millió lehetett volna belőle. Már csak nevetek rajta, nem probléma.
-
jbalint18
tag
Holnapra ? :
Egyiptom 1.88
Orosz vagy döntetlen 1.54
Spanyol 1.35
Portugál gól 1.19
Össz:4,65 odds
Vélemények , megérzések ? -
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #170305 üzenetére
Szurkolunk holnap tovább
Jelenleg 16,5es odds lenne a cash out Bízni akarok viszont Egyiptomban és a spanyolokban
-
drtimot
aktív tag
Szerintem, főleg ha csak az izgalom a fontos, a nagyobb nyereményt mindig csak vedd ki, a helyett, hogy eljátszanád
@sdforlife miért vársz Orosz-Uruguayon sok sárgát? Két már továbbjutott csapat csak nem fogja összerugdosni egymást. (És mivel A csoport játszik korábban, még a B csoport végkimenetelével sem tudnak taktikázni.)
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
nagyúr
Minden második nap játsszál csak
Aki él és nem boldog, az téved!
-
törölt tag
Holnapra Spanyol és Portugál győzelmet várok, CR gólt, és Uruguay - Oroszon sok sárgát.
Ti raktok Egyiptomra? -
Enigma1945
őstag
Mit tegyek olyankor, ha nem tudok feljebb jutni összegben?
Én megmondom őszintén, nem játszok nagy téttel, nekem ez csak hobbi..
Fontosabb az izgalom, a drukkolás..
Az van, hogy nyerek nagyobb összeget ( 8-12k ) majd másnap elmegy..Marad pár ezrem, azzal rakok egy másikat, majd visszajön közel az az összeg, vagy pár 100 forinttal több. Majd másnap megint elmegy, de rakok még egyet és az jön, amit buktam közel az jön vissza..Ördögi kör..[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
törölt tag
Háát lehetett volna azért itt még 2 sárgát osztani .
Ez van, holnap is van nap, majd kiszedjük azt is amit ma bent maradt.. -
jbalint18
tag
Na holnapra lehet nézni valamit hogy visszaszedjem a mai napi buktát.....
-
drtimot
aktív tag
válasz #86564352 #170380 üzenetére
Nem voltak durvaságok, meg taktikai falt se nagyon sajnos. A kolumbiaiaknak nem volt mit erőltetniük, a Lengyelek pedig töketlenek voltak végig.
Én nagyon felhúztam magam azon, mennyire nem érdekli látszólag a Lengyel csapatot a kiesés, de ez most mindegy. Fegyelmezettség ide vagy oda, csak kéne egy-két agresszívabb próbálkozás a labdaszerzésre, de egyszerűen semmit nem mutattak. Na mindegy, lelkük rajta, nekem csak két fogadásom!
Soulfly842, dejvid8: nekem nagyon sok sárga kellett volna még, de mégis azt kell mondanom, szerintem jól vezette a meccset. El lehetett volna 2-3 sárgát ejteni az első félidőben, de nem durvultak el, pár szó után hagyta őket játszani.
[ Szerkesztve ]
-
jbalint18
tag
Még kell 2 sárga gyerünk
-
törölt tag
A győzelmük hozott lóvét, a mai nap szép pluszos is lett volna, viszont picit többet felpakoltam a sárgákra, mint amit ma összességében nyertem, így sajna nem volt ez olyan jó nap mint azt elképzeltem ..
-
drtimot
aktív tag
Érthetetlen számomra ez a Lengyel csapat. 2-3 emberrel támadnak le 0:2-nél, amikor 25 percnnyire vannak a kieséstől, aztán 80. percben 0:3-nál becserélnek egy középhátvédet...
-
törölt tag
Nem lesz itt 4 sárga, egy Rákóczi bánta. Legalább 3 gólörömnél mezlevétel sárga lenne
-
máyköl
veterán
Srácok, 3,5 overre tettem, kéne még egy gól. Úgy 23ezer a nyeremény, 10 most felvehető, szerintetek?
-
dejvid8
őstag
Na erre nem számítottam azért...
Meg arra sem hogy a 75. Percig csak 1 sárga leszMac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Enigma1945
őstag
Milyen góleső van ma!
máyköl: Szerintem ilyenkor a legnehezebb.. Szétesett a védelem, benne van a gól..
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
drtimot
aktív tag
válasz jbalint18 #170367 üzenetére
Most jön biztosan pár, hogy a lengyelek minden mindegy alapon elkezdenek vagdalkozni, meg kontrák ellen védekezni. De szerintem most már kevés lesz 20 perc alatt, Lengyelországnak is, meg nekünk is, akik lapokra fogadtunk
-
Soulfly842
addikt
Quintero nem hiszem, hogy sokáig marad a Rover Plate-nél...
MR!!
Sebaj majd legközelebb..!
-
jbalint18
tag
Sárga lapok hova bújtak el ?
-
MR!!
aktív tag
válasz Prien #170365 üzenetére
nem nagyon voltam lottózó közelbe, meccs előtt meg aszem 2,4-et adott vendég gólra...
de már sokszor sokan mondták, hogy veszélyes a "nem kap gól" ra tenni...
szelót kiállítottam , 20.000-rel fogadtam "volna", de mondtam lottózóba vegye vissza addig a tétet , míg 400 alatt lesz. így sikerült a dolog.
inkább az odds-ot kellett volna visszavenni pl sima anglia győzelemmel
miszter
-
pohár
félisten
-
Prien
addikt
Lengyel szögletek 7.5 fölé vagy inkább Kolumbia 6.5 fölé? (Jelen állás 5-4.)
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Soulfly842
addikt
Volt ám Mina- nak súlypontemelkedése Ma még egyet valakitől és mára nekem elég is lesz
Szimpatikus a kolumbiai tábor, de elvből is szurkolok a lengyeleknek... Eddig viszont megfoghatatlan a támadójátékuk... Mert nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
A lesz kiállítás most 4.4. vége felé összejöhet.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
drtimot
aktív tag
Hát, a sok lap érdekes lesz, bíró úr nem szívbajos egyelőre, hagyja, hogy összerugdossák egymást. Na majd a második félidőben, ahol a fiúk észbe kapnak, hogy a vesztes mehet haza
-
B-L-A-C-K
titán
Szöglet az van szépen, sárgák úgyis a végén indulnak be.
-
törölt tag
Remélem jön ez a sárga tipp, mert amivel kötésben tettem Rosenborg már alakul 2-0.
-
drtimot
aktív tag
válasz #51177472 #170350 üzenetére
Ahogy látom, a "Bet Builder" érkeztével elrejtettek néhány opciót oda - ha Bet Builderben csinálsz egy "Cards" alapú fogadást, akkor tudsz bármennyire rakni over-undert (nem kell kombinálni semmivel, 1 elemmel is rakható). Nekem 7.5 over ketyeg 12.00-ért
-
drtimot
aktív tag
Mind a két csapatnak csak a győzelem a jó, és mindkettőnek -papíron- elég jó támadói vannak. Én sok gól, sok szöglet, sok lap kombót várok (ezekre ment is némi apró), de mindenképp jó meccset
-
dejvid8
őstag
válasz meta91 #170344 üzenetére
A kolumbiai támadók olyan impotensek voltak japán ellen hogy az valami hihetetlen, a lengyellel együtt. Szóval arra ne rakj szerintem...Szerintem ez a meccs nagyon kiszámíthatatlan, én Gól-gólt raktam, arra látok legtöbb esélyt.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
törölt tag
Bate Borisov is eladja a meccset -xre
-
törölt tag
-
Joker88
őstag
végülis az bejött 2x-es szorzóra,hogy mindkét csapat szerez gól a japán-szenegál meccsen.. az hogy szenegál nyer, bukott..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
notafa3
tag
-
-
Soulfly842
addikt
Úgy látom, hogy jó döntés volt ezt a meccset kihagyni. Éreztem, hogy őrült meccs lesz és kiszámíthatatlan a végeredmény, de ennyi góllal nem számoltam.
[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
Fszom, Szenegál győzelem kellene..
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Enigma1945 #170321 üzenetére
Végülis megérett, csak a másik hálóban landolt. Az a luftrúgás megbosszulta magát, pedig a jappó jobb labdát nem is kaphatott volna.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Örni
senior tag
Góóóól!!!
-
Enigma1945
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz notafa3 #170319 üzenetére
Japán nagyon felkapcsolt, érik a gól
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
notafa3
tag
Japán 4,05 ha vki bebiztosítaná magát, ahogy én tettem most
folyamatosan növekszik....
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Esti meccsre valami "tuti"?
-
dejvid8
őstag
Én sima gól-gólt raktam 2-es szorzóèrt. Az már meg is van. Remélem a lengyel meccsen is GG lesz..
-
törölt tag
Japánok várhattak volna azzal a gólal a második félidőig
-
notafa3
tag
Help, ilyenkor ez hogyhogy fogadható? 1-1-nél ez ugyanolyan, mintha ha simán a végeredményre fogadnék, nem?
1X2 + MINDKÉT CSAPAT SZEREZ GÓLT
Hazai és igen 3,35
Döntetlen és igen 2,15
Vendég és igen 2,80[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
3,5 feletti büntető lap kéne, és jönne is az egyik szeló.
-
Örni
senior tag
Ez az Szenegál! Tartsatok ki!
-
notafa3
tag
válasz sirszevenap #170307 üzenetére
még elárulhatod
amúgy ez melyik oldal? -
sirszevenap
addikt
válasz Aventador91 #170304 üzenetére
Mert úgy láttam, nem divat otthagyni.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
dejvid8
őstag
válasz sirszevenap #170303 üzenetére
Szép! Mennyi mennyiből?
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #170070 üzenetére
11x -es oddsnál tartunk (cash out tekintetében) szépen fokról-fokra halad a szelvény.
De még mindig messze van a 45,4-es oddstól.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz sirszevenap #170303 üzenetére
miért takartad ki az összeget?
-
sirszevenap
addikt
Live-ba.
Figyeltem végig a meccset. Láttam az utolsó percben a támadást, mondom kis összegbe megrakom, ha bejön tök jó. Ebből tuti gól lesz.
Erre felrúgták, hamarabb megítéltem a 11-est mint a bíró és utána csaptam a tétem után 1 nullát.
Bejött. Talán életem egyik legszebb nyereménye.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl