Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
-
Soulfly842
addikt
Lehet még a csapatot mindig valamelyik kocsmában látták Bergamoban....
Az elGrlílishedés kockázata ilyenkor kiemelten magas. A másod-harmad-negyed-ötödnaposság szinténMindezek mellett nekik más oly mindegy lesz ez a meccs.
Egyébként a decemberi meccset a Torino nyerte 3-0-ra.
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Az jónak tűnik. Nekem egy aprós Milan & Inter Miami sikerült, most Ulsan győzelmet várom.
A vegas.hu (ez a név, csak ennyi a fantáziája az oligarcháknak?) is ravasz, direkt a kemény 1-2 századdal megnövelt odds+ szorzó van kirakva alapértelmezetten, amire nem vonatkozik a cash out cserébe ezért a hatalmas extra szorzóért. Bele kell menni mindig az adott meccsbe, hogy megkapd a normál szorzót amire van cash out. De láttam már olyat is, hogy a normál magasabb mint az odds+ verzió.
Leverkusen odds+ 1,76x (nincs cash out)
Leverkusen normál 1,77x (van cash out)Bár így is jobb a felületük a Zrt-nél.
-
M1995
aktív tag
-
pohár
félisten
nekem 1 szöglet kellett volna még a City-től, hogy nagyon jó legyen a napom a simán jó helyett
mára nem tudom mit kellene tenni, de ma se ártana nyerni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
IreN!CuS
őstag
-
Devsey
tag
az este 8 körül egy csöppet körülményes...
akinek van feleslegbe 180ft-ja for science, megköszönöm ha megnézi, lehet neki se fogja engedni, adnék rá 50%-ot
szóval az próbálja megrakni Sorona Cirstea -át 12,50es szorzó 180Ft-tal már nem kéne engednie, női madridi tenisz mérkőzés
viszont ha megrakja és sikerül, akkor kb 98% vesztés
Tudok olyat is mondani, ami nagy eséllyel bejön, ha nyerni is akarnaAztán befogtam...
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Nekem tegnap csak egy Genk gól kellett volna de nem gondoltam hogy így elverik őket.
6500 Ft lett volna 2000 Ft-ból helyette ~800 Ft bukó. [kép]Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
M1995
aktív tag
Az szép fogás! Nekem az első sima lett, a második a Bayern miatt bukta, a harmadiknál PSG miatt cash out meccs közben és a második félidő közepén visszaraktam GG 1,7x tippre, szerencsére egyenlítettek.
F1 futamra ment belőle Leclerc megnyeri a csoportját: Hamilton, Alonso, Piastri hármast kellett megelőznie, sikerült 2x odds.
Foci 2x körüli tippek:
Tottenham & Brest
Chelsea & Porto
Wolfsburg
Bologna
Liverpool & Feyenoord -
M1995
aktív tag
Annyit buktam idén a Bayernnel, mindig akkor raktam rájuk, amikor botlottak, hogy most direkt a Dortmundra tettem és nem is csak apróval.
Jól gondolkoztál, simán nyert a Lautern. A Newcastle pedig a végén csinált tizenegyest. Teljesen vesztes a tegnap nekem.
Mai gyáva szelvény:
Arsenal, Man City, Leverkusen, Fenerbahce, PSG 3xLegfeljebb röhögök majd melyik 1,1x papírforma viszi el.
-
IreN!CuS
őstag
Nekem vitték , pedig próbáltam hujjjeeee biztosra menni és továbbjutást raktam nem pedig sima V-t
Ezek a német közép csapatok a legnagyobb koklerek amúgy bárkitől képesek kikapni
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Mardel
őstag
-
pohár
félisten
nekem is hozta az Arsenal, amit raktam, de a City addigra nullázta a szelómat
10k >> 25k lett volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
eh, szopacs... de nekünk sem lehet mindig jó
ezért szoktam rá inkább a csapat gólszámokra, 2 gólt szinte mindig be tudnak kotorni, de nyerni már nem mindig
-
pohár
félisten
csak Motta lett kiállítva, nem mezőnyjátékos
de már a 2. kurva tizi marad ki, kellene 2 Milan gól nagyon
-
pohár
félisten
juj, én a Bayern overjét raktam otthon 10k-val (o2.5), gyors 5k-ban reménykedem
-
IreN!CuS
őstag
Még reggel x2vel raktam ami így simának mondható, cserébe a nagy pénzt elvitte a 91 percben a Mallorca
6,5 szép szorzó grat[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Mardel
őstag
Azért nyertek.
Gironanak a 70. percben volt 2 kapura lövése, 1 az első félidőben 1 a másodikban. Addig Almeria 13x próbálkozott.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
IreN!CuS
őstag
-
Mardel
őstag
Grat!
Én most nem mertem Wolverre tenni ki tudja az ünnepek mit hoznak ki a csapatok teljesítményéből.
Nekem a 2. szelvényem nyert, az első csak azon ment el hogy 2 gól lett a Rangers meccsen és nem 3.
11 ezer pedig jól jött volna.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
sherlock82
senior tag
Igen tudom, régebben hosszabb volt a szünet mint most.
EB miatt hamarabb be fogják fejezni a bajnokságot is.
Csak nem is figyeltem hogy Karácsony van már a hétvégén.
Bár péntek - szombatnak úgy mond semmi köze a karácsonyhoz lehetett
volna meccset játszani.Azért ma is van miből válogatni.
Roma- Nápoly
A Madrid - Sevilla
Liverpool - ArsenalIphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
-
zsolti72837
addikt
-
hobizoli
nagyúr
egyebkent gondoltam mar ra hogy ilyenkor azokat meg kene tenni kulon D-be is
multkor a 42x odds szelo ment el a borszalonnan meg a mancity-n
azoknal nagyobb odds-s meg siman jott tobb is
bekockaztattam ra 20k-t, szoval laza 840k-s szelo ment a levesbe'[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
ta777
csendes tag
money management kell én abba jobban hiszek, volt már elég bukó... számla építés kell és ha már oké az egyenleg vagy depositolva van akkor beosztani a tippekre arányosan, ez a legjobb sztem. de jó néz ki nem modnom sztem én is megteszem, csak aza baj sokan megfogják én már így gondolkodok és lehet le lesz szopatva a meccs, mint pl a liverpoll azt is éreztem X lesz... sokan tették azt is 1 re...
[ Szerkesztve ]
-
ta777
csendes tag
kételkedtem amit ki írtál, de már hiszek benne... tényleg el van átkozva ha ki írod ide, komoly...
azt kell amúgy ha legközelebb ki írsz ide valamit figyelni kell az élőt és tenni kell ellene is... ez is jó stratégia lehet igaz én tettem de csak X re futotta... azért az kemény ez a rangers leverte a betist... erre szoktam mondani hát persze komolyan azért van hogy buko legyen.... igaz én is apróval toltam úgy hogy mind1 kb , a labda kerek persze de akkor is...velem is ilyen szopatások szoktak megtörténni... hát nem tudom mi lehet ez.... de tied is komoly ezzel a ki írásokkal ami megy... mondom már kezdek hinni benne
nekem mult hetem hétfőn nem tettem kb jött minden, kedd szerda csütörtök tettem 1 ment el minden nap a kombokon, péntek nem tettem hoffenheim + braga is jött volna hoffenheimre keszültem pedig de melo volt és elfelejtettem... szombat vasarnap megint tettem akkor is bukó, ez hét kicsit jobb lett de nem sokkal..., ezen a héten is olyanok mennek el hogy egész hihetetlen...hát nem tudom mi van... de nagyon kell figyelni minden esetre...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program