Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Vendégcsapat szögletszám több,mint 2.5= 2.65x... elgondolkoztató. Még 2 szögletre jók lehetnek a svédek, főleg ha egyenlítenek a németek.
Na, máris 1-1...
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Soulfly842
addikt
Igazából akkor sem lehetne egy rossz szava a németeknek, ha ez most 2, vagy három gólos hátrány lenne... Két kontra, egy meg nem adott tizenegyes és a végére egy hatalmas Neuer védés. A németek valós vagy vélt helyzeteit jobban nyomoznom kell az emlékeimben
Remélem csalódottan elkezdenek messziről tüzelni, vagy a szögletzászlótól ívelgetni. Garantált szögletek lennének a szép szál skandináv legények jóvoltából
(#170198) Örni
Ne merd az irántuk érzett empátiád jegyében menteni őket... Akkor is ez a korona egy futballista életében. Igenis ilyenkor nem kellenek az ilyen kifogások, hanem csak a maximális tudásuk Azért játszanak magasabb szintű csapatban sokan, mert ott van a tudásuk és a fizikumuk. Akkor tegyenek a nemzetükért.
Ha a kiscsikó Lindelof, vagy a veterán Granqvist képes rá, hogy minden létező védőt megállítson a svéd védelem tengelyében, akkor felesleges csak erre kenni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az argentinok és németek szenvednek Oroszországban, a hollandok és olaszok napoznak a tengerparton. Okos.
-
Örni
senior tag
Loew most már menesztve lesz.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
DJosef
őstag
Nem gyozom mondani, h ez a VB nem a “nagyok” tornaja lesz. 🙂
Hol vannak az olaszok, hollandok!?!?
Europai oldalon pedig a nemeteknek drukkolok, egyebkent meg Brazilia nalam 94 ota a kedvenc.[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Soulfly842
addikt
Én szó'tam
Ennek a svéd csapatnak két gólt... Hááát embert próbáló lesz.... De a szöglet arány jó eséllyel így már pipa lesz
Toivonent a múltkor finoman szólva nem méltattam... Hát visszavonni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gyönyörű svéd gól! 1,7x volt rá
A németeknek ez eddig olyan kezdés, mint a franciáknak 1998 után 2002[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Adios németország
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Prien
addikt
Micsoda góóól, azta
-
yogibear
addikt
Mondja ezt egy Barcás messikecskés?
Nekem aztán tökmindegy amúgy, hogy melyik esik ki vagy jut tovább, fogadási szempontból nem mindegy, hogy mondjuk ily módon van elcsalva egy GG vagy egy GG/H... vagy mondjuk egy első gól vendég tipp...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #170179 üzenetére
A szerb - svájcin tuti két fricc volt, mert mutatták illetve a szpíker is felsorolta...
Amúgy ezért tök felesleges ez a sz@rVAR, jó drága és kb ugyanúgy el lehet csalni adott esetben egy-egy tizit vagy bármit mint eddig, amikor csak a 3 sárgarigó volt a pálya mellett... ráadásul a füttyösnél még lehet azt mondani jó messze volt, nem látta rendesen Boateng rúgását... de ezeknél a VARosoknál nem... mikor még a zacsi szőrszálait is egyesével képesek megszámolni...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Prien
addikt
De ez, hogy vissza sem nézik , ez nagyon nem korrekt.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #170177 üzenetére
Összesen 9 VAR személy van európából, abból 2 német. Sebastian Dankert és Felix Zweyier
Lehetséges, hogy a négyesből most 1 német ott ül. Az istenért sem látom a FiFAF oldalán a játékvezetés névsorát.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Soulfly842
addikt
Itt egy svéd 11-est nem fújtak be... 1:1 elleni kontránál, úgy H. A svéd volt előnyben pedig illet volna... Egyfelől előbb érte a lábát Boateng, másfelől a vâllát is fogta....
Úgy garantált lett volna szöglet arány.
-
yogibear
addikt
Németeket is tolják tovább rendesen... mínusz egy svéd 11-es.
LyonnaisFan1 hány fricc ül a videószobában vajon? a szerb meccsen is volt vagy 2-3... remélem a svájcisapkáék legalább egy üveg vodkát küldtek nekik cserébe a direkt nem megítélt szerb tiziért...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Örni
senior tag
Németek tuti kapnak egy gólt kontrából.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Prien #170174 üzenetére
A németek megköszönhetik ezt a bírónak.
-
Prien
addikt
Egy jogos 11-es elmaradt...
A videóbíráskodók is tippmixelnek? Vagy mi értelme így ennek a rendszernek?
[ Szerkesztve ]
-
-
Örni
senior tag
válasz Soulfly842 #170169 üzenetére
A fiatalabbra
De kb. 5 éve a mostani is jó volt
-
Örni
senior tag
Mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy mára mexikói és német győzelmet raktam. Mexikó már jött, szóval német valószínű elmegy Svéd kétesély 2,3!
Jó ez a szöszke műsorvezető nő
-
Soulfly842
addikt
A sok fül átka. Ide akartam
-
törölt tag
válasz #51177472 #170160 üzenetére
Szerintem a németek behúzzák, muszáj nekik. Viszont két, több meccses jobban megrakott szelvényemhez is már csak a németek hiányoznak. Ezért most apróval biztonsági visszafogás:
svéd döntetlen 4x
döntetlen + 1,5 over 5x
szimpatikus a 11-es is 2,5xvagy döntetlen 0-0 13,5x vagy döntetlen 1-1 7,5x
valamivel készülni kell ha mégse jók a németek[ Szerkesztve ]
-
tboj
tag
válasz #86564352 #170158 üzenetére
Én voltam, de nem kell sajnálni, csak ilyen 2-300 forint apróval szórakozom, hogy legyen valami tétje, ha már nézem a meccseket és legyen miért szorítani. Így is egész jól állok eddig, 1000-ről indulva 4000-nél tartok.
Most pedig vissza kell hozni, amit Son elvitt nekem, így elvakult német szurkolóként raktam egy meglepőt:
("Ne próbáljátok ki otthon!" )
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
meta91
csendes tag
Igencsak visszafogott ez a német kezdő egység
-
törölt tag
válasz #51177472 #170156 üzenetére
Simán jött, hendis nem és sajnálom aki írta itt tette Ochoa nem kap gólt 2-es szorzóért.
Ha jön Anglia hendi akkor a belga hendis mexikói győzelem 3-as kötésből jön 4 ezer. Németek ha nyernek az 2 ezer. Délelőtt Tokio Verdy is hozott egy ezrest, tegnap Svájc, ma belga gólszerők büntetővel. El se hiszem végre pluszban lehetek a VB-n. Magamat ismerve csoportkör végére nullázom is az egyenleget.
(#170157) Örni: én nem szeretném minden kontaktot videóznának, ösztönözné minden lágy szellőre borulnának a játékosok, a félpályás eset után még több alkalma lett volna a dél-koreaiaknak megállítani a támadást
+ egy esetleges döntetlennel most sokat buktam volna
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ilyenre szerintem nem is használhatják. Nagyon tördelné a játékot, ha egy félpályánál történő esetet is nézegetnék percekig. Ez jó döntés volt szerintem, érvényes gól a játék szellemében. A kontrát végig kellett azért vinni, megcsinálni a cselt és belőni. Nem Mexikó hibája hátul folyton szabad területet hagynak a koreaiak. A VAR mérlege eddig többségében jó.
Na ne megint 90. perc után megy el a fogadás... legalábbis a hendis
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz #86564352 #170151 üzenetére
Valahogy éreztem most, hogy lesz még egy gól, de igen ki, hogy érzi vagy meri megrakni.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #170151 üzenetére
Nem tudom minek a videóbíró, ha nem nézik a videót... Mondjuk Mexikót raktam, de akkor is. Szerb meccsen is ketten levitték a támadót aztán semmi büntető.
Kórea talán még egy pirosat is begyűjt a végére.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsolti72837 #170150 üzenetére
Olyanokat annyiért nem merek, hány meccs volt egy rakás helyzettel aztán maradt az 1 gól. Peru két meccs, portugálok és spanyolok és uruguayiak szerdán... Most is a gól előtt a koreai kapus milyet védett. MEX gólt is lefújhatták volna most, mert szabálytalanságból indult a kontra. Most a gól ellen beoltott koreaiak még ilyet is kihagynak.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz #86564352 #170149 üzenetére
Szépen visszahúzta.
Pár perccel ezelőtt 1,35 odds volt 1,5 gólnál több lesz.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
törölt tag
Ott van! Hernandez!
-
törölt tag
Jelen Mexikó állás jó, egy kis pluszként jöhetne még hendivel
(#170147) Prien: így haladunk a 11-es odds lemegy majd 1,5 alá
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Minden masodik meccsen szinte. Igaz, hogy a VAR rendszer is noveli egy kicsit. De igazsagosabb iteletek is szuletnek ezzel egyutt..
-
Örni
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #170144 üzenetére
27 meccsből 14-en volt büntető.
Kórea nincs megilletődve, jól nyomják.
-
LyonnaisFan1
őstag
Csak ugy peregnek a buntetok a vilagbajnoksagon.
Az estin is eselyes, nemi penzzel erdemes jatszani.Ezen sem lehetett vitatkozni, a koreai meg olcson meg is uszta.
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #170138 üzenetére
Holnapi Anglia-Panama és hétfői spanyol meccsen Marokkó ellen lehet ilyesmit próbálni még szerintem. Főleg aki nagyban nyomja párezer forintot szétosztani pontos eredmény 4-0, 4-1, 5-0, 5-1 például és nagyot lehet vele kaszálni. Ma 4-1 állásnál 20x örülésben bízhattam, 5-1-nél 49x örülés aztán jött a legvégén a tunéziai gól és 0x örülés.
Nagyon közel volt, ha BLACK kolléga egyenként 5-10 ezerrel kiveti a hálót 4 tippre és van fogás... -
dejvid8
őstag
Ki mit mond a német meccsre?
Én hazai vagy döntetlen & kevesebb mint 3.5 gólt raktam. Életképes?[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #170135 üzenetére
A koncepció szép volt, kár érte!
Belga -Angol meccs végkimenetele dönt majd az első hely sorsáról...
Hát, hogy a H csoportból kit kapnak majd, az még tök mindegy szinte... de hogy utána következő ágon ki jöhet az már más kérdés. Sakkozás függvénye is az utolsó meccs a csoportban..
-
Genius007
őstag
Megtettem 1 szelvényt 2.5 gól fölé, meg 6 szöglet fölé. 20ezerrel.
Gólok jöttek, szöglet 6. 85. perc környékén volt, mondom itt már nem lesz több, kiveszem azt amit még lehet, legalább nem bukok kb semmit. Közben az 50percben tettem egy szelvényt 20ezerrel, hogy 6.5 gólnál több lesz. 88.perc környékén lőtték a 6. gólt, óó mondom itt már nem lesz gól, kiveszem amit még lehet, kb nem is bukok ... erre kiveszem ,lőttek még egy gólt.
Ha nem veszem ki őket, akkor 150ezer jön, ilyenkor bezzeg nem tudok bealudniHang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
janos1988
addikt
Minden nap rakom a 6+ gólt trixiebe erre ma nem tudtam fogadni az első meccsre...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
Basszus... nem igaz... egyébként csak kísérlet volt száz forintokkal itt írtam az elképzelést
ezt a pontos eredmény kiütés mókát Anglia-Panama meccsen is meg lehet próbálni -
LyonnaisFan1
őstag
válasz #86564352 #170129 üzenetére
Na most allt meg a szived egy pillanatra, majdnem hategy lett
-
törölt tag
Batshuayi! Fújják le gyorsan 49x odds
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Soulfly842 #170123 üzenetére
Már nem, de lehetett volna, sok helyzet kimaradt.
-
törölt tag
Batshuayi na már, közel az 5-1-em
-
LyonnaisFan1
őstag
Batshuyaui meg golt szerez hajt erte nagyon
-
Aventador91
őstag
válasz Enigma1945 #170116 üzenetére
azért itt senki sem szokott "anyázni" még ha utáljuk is egymást
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #170119 üzenetére
Tippmixpro-n meccs előtt 6-1 nem volt, 6-0 volt a vége vagy a "Más" fogadás azt hiszem 30x-ért. Élőben gól után már bekerült a 6-1 is, nem piszkáltam élőben. Belga-német fele, belga hendi, 11-es, Hazard és Lukaku gól már jó ebből a meccsből. Van egy Mexikó, belga hendi és angol hendi 5,3x szelvényem is.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Ez itt nem divat srác, fejezd be gyorsan.
-
B-L-A-C-K
titán
Ja hogy már poénkodni se lehet ezzel, egyből jön az hogy Édesanyámat a szádra veszed?
Inkább nem süllyedek a primitív szintedre, rád hagyom.
meta91:
Soulfly842: Bet365-öön meccs előtt 81x odds volt a 6-1.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na most kezdek aggódni 40 perc túl sok, hogy csak egyet rúgjanak még a belgák vagy talál még Tunézia egyet. A 4-1 és 5-1 jó nekem, ennél többet nem tettem. A kiütés gondolat bejött, csak mennyi a vége.
-
dnl91
tag
Na még 8 szögletet
-
Soulfly842
addikt
válasz Enigma1945 #170110 üzenetére
Hát, ha 25 perc alatt volt 3, akkor a meccs egészére nézve azért sanszos
Nagyon kemény tunézia... saját térfélen megpróbálja letámadni a belgákat
(#170109) tboj
Szép.
Én meccs előtt 3-1-et jósoltam, de ki tudja még... messze a vége (nem tettem meg pontosra)
-
jbalint18
tag
Első félidő 3,5 gól felett 1.8 jó lehet az
-
Enigma1945
őstag
-
tboj
tag
válasz Soulfly842 #170108 üzenetére
Én meg éreztem, hogy azért Tunézia megviccelheti a belgákat is egy góllal, mint ahogy az angolok ellen:
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Soulfly842
addikt
válasz Enigma1945 #170090 üzenetére
Okkal néztem félve azt az under 4,5-t a belgák meccsére.
Nekem szerencsére itt nem lesz szerintem baj a hendivel. Szerintem... legalábbis remélem...
Úúúú, de megnéznék egy Horvát - Belga meccset A FOCI dicsérete lenne az a meccs. Túl sok anti-focit látni manapság.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lukaku! Ez is megvan, hendi is jó a belgák eddig jó pénzt hoztak két meccsen.
-
törölt tag
Belga hendi, Mexikó hendi és belga szöglet 12 alatt a maim.
Szokásos tizi is meg volt. -
törölt tag
11-es és Hazard gól kész is, Lukaku rúgjon még
-
törölt tag
Szerintetek milyen ötlet pontos végeredményeket lefedni apróval amennyire lehet? Lukaku, Mertens, Hazard, De Bruyne tűzerőre alapozva, arra számítva kiütés lesz végre egy meccsen és
Belgium 4:0 13,50x
Belgium 4:1 20,00x
Belgium 5:0 33,00x
Belgium 5:1 49,00x
… stb.???
Száz forintokkal megtettem kísérletként.
[ Szerkesztve ]
-
jbalint18
tag
Molde - Stabæk
Hazai csapat nyer és mindkét csapat gólt szerez
Igen 3,00Botafogo-SP - Luverdense-MT
Teljes játékidő
Botafogo-SP 1,67Tokyo Verdy - Tochigi SC
Teljes játékidő
Tokyo Verdy 2,0010,02 odds 1000 ből 10k az enm lenne rossz
Új hozzászólás Aktív témák