Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #187764 üzenetére
áá, én Chrome-ozok, azért volt fura a problémád!
amúgy szokott általában lenni PL promóció: a forduló első meccsére minimum 1.4x-es oddson kell tenni valami, és 9×1000Ft élő fogadást írnak jóvá a többi PL meccsre, én 2.5 overt raktam most a City-re 1.46-ért, első félidőben jöhetne igazán...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #187760 üzenetére
nekem most pl. a böngésző a 216-os URL-t dobja fel, de automatán átvisz a 218-asra
de ne fossál, én azon játszok, mindig lesz új URL... max beírom ide is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #187758 üzenetére
ha gégről nyomod, automatikusan átirányít az élő oldalra, ha a nem sokkal maradtál le a számokkal, ha érted mire gondolok (ha a link mondjuk a 155-ös linkre mutat, az szerintem nem irányít át az újra, de ha mondjuk 205-öst próbálnál, az már átvisz az újra)
-
stomo73
csendes tag
-
stomo73
csendes tag
válasz Dan-szan #186981 üzenetére
"Azon fogadási események esetében, amelyek egy bizonyos időintervallumhoz, szakaszhoz köthetőek, az az időpont kerül figyelembevételre, amikor az adott történést (például szöglet / büntetőlap / büntető / szabadrúgás / kirúgás / bedobás stb…) megítélték és az nem kerül érvénytelenítésre (például VAR-videóbíró miatt)."
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #185579 üzenetére
hát, alapból bedobta a bet, hogy 1.3x helyett a magyar gólt 2.0x-es pénzért adják a szuperfokozó keretében
lehet megrakom azt, mint meccs előtti bet, aztán élőben meg valami olyan elborultat, ami még jöhet
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #185510 üzenetére
kifizetésnél is figyelni kell, hogy a számlaszámot kötőjelek nélkül kell felvinni
amúgy hétvégén utaltam ki a zsét, ma reggel jött is az SMS, hogy megjött a suska, még talán gyorsabb volt az AstroPay, mint a bet365 kártyás kifizetése...
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #185501 üzenetére
mi nem ment vele? kb 2 perc alatt megvolt a regisztrációval a befizetés betre
[ Szerkesztve ]
-
-
M1995
aktív tag
válasz Dan-szan #185458 üzenetére
Nincs korlátozás, én úgy értem. Csak javaslatot tesz a rendszer elmúlt 2 év költésed szerint (profilalkotás) mire hány % és ha tiltakozol holnapig, akkor csak egyenleged 50%-át javasolják költheted másra is. Amennyiben jól értem, mert nekik se sikerült röviden összefoglalni.
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #185443 üzenetére
nekem is kezd tele lenni a tököm már régóta, pattanni kéne valamelyik skandináv, vagy Benelux államba erről a trágyadombról
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #185420 üzenetére
próbált paysafecarddal, van egy kis felára, de nincs az az isten, hogy ennek a csűrhének adjam a pénzem itthon...
-
törölt tag
válasz Dan-szan #182956 üzenetére
Papírforma és kis tét játékkal csak rakni kell, gondolkozni nem:
Mai baseball: LA Dodgers 1,4x egymás elleniben 6-0 a javukra
Szombati japán foci: tabellán 3. Kawasaki Frontale 1,45x hazai pályán a 18. helyezett ellen. Kötésben kettes odds.Rosenborg otthon játszik 1 pontos utolsó ellen, mellé írektől Shamrock és az is egy duplázós szelvény.
Hazai pályán DNB kötésben Boca Juniors & Jeonbuk 1,8x
Három papírforma szelvényből valami csak sikerül, ha mégse büntetésből nem eszek lángost.
Meglepi vadászoknak apróval az említett 1 pontos Kristiansund:
kétesély 2,3x
DNB 4,3x
simán 6x -
-
neato3loco
senior tag
válasz Dan-szan #181450 üzenetére
Nem ma kezdtem, azért mert most írtam ide. Ez a bukási széria ami rajtam van hetes... Valami rossz cigány átok vagy én nem tudom. Ha megtettem volna a Bolgár meccset, lehet másnap felgyújtottam volna egy lottózót Miskolcon.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
törölt tag
válasz Dan-szan #180690 üzenetére
Hát így ezeket a 2,5 tippeket úgy kell rakni, mert tök ugyanaz az odds a simánál és az ázsiainál is:
ARG-PER
gólszám 2,5 felett gólok:
13721 V Több, mint 2,5 1,60ázsiai gólszám 2,5 felett:
13732 V Több, mint 2,5 1,60
Ha 1-1 ; 2-0 ; 0-2 lesz a meccs, akkor elsőnél világos bukta a tét, másodiknál kapom vissza? Nem vágom így mi az üzlet a Zrt-nek, de most nem érek rá szabályzatot bújni. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Dan-szan #179512 üzenetére
Nem értek hozzá, ezért inkább a játék a cél pénzkeresés helyett. Néha van részsiker, egy jó széria olyankor örülök és kiutalok, apróból folytatom tovább lassú gyűjtögetést. Ha apróból játszik az ember, akkor szinte naponta kell rakni amikor sok meccs van, vagy pedig többes kötést. Több meccs, több bukta lehetőség.
Az alacsony tét hátránya olyanra is fogadsz, amit nagyobb összeggel nem tennél. Csak azért mert kínálatban van. Olyankor sok bosszantó eredménybe belefutni. Pl. tegnap a Molde még DNB se, vagy amikor GG-hez, overhez hiányzik egy gól.Utólag mondhatom tegnap is csak annyi kellett volna variálás helyett, hogy single Bodö hendi, single Ingolstadt (akár ez is hendiben) Ha csak Bodö jön nincs veszteség, ha mindkettő jön jó nyeremény, csak Ingolstadt hendi akkor kis nyeremény, ha mindkettő elmegy akkor ennyi a móka, mert havi 5 ezer mínusznál húztam meg a vonalam. Ezért inkább több meccsre osztom el a kisebb tétet. Vagy három 2x odds meccsből trixie, ha az egyik elmegy visszakapom az ezresem és lehet játszani újra. Ha jön akkor abból kétszer akkora tét.
A menők tesznek 50 ezerrel (csak egy példa) heti egy vagy két jól kiválasztott meccset, élőben nézve és belefér nekik az időnkénti bukta is.
-
törölt tag
válasz Dan-szan #178999 üzenetére
Köszi, alszom rá egyet. Eddig visszatartott a macera, hogy fotózni igazolványt, mikor tiltják le megint, jön-e fityeszes behajtó
Örni: nem izgatna, ha hétközben kukutyini másodosztály közben és éjszaka tákolják az oldalt, viszont hétvégén amikor a sok jó meccs van és akkor akadozik rendszeresen, egyáltalán nem megy... akkor használhatatlan, élőzést nem is említve. Mivel csak ötszáz, ezer forintokkal játszom, gyakrabban kell tennem a gyűjtögetéshez. Emiatt is tűrtem az állami tippelde bénázását, illetve inkább el szoktam sétálni újságosnál feladni papíron. Ha csak egy szelvényt akartam volna megtenni tegnap délután vagy ma, az se sikerült volna. Ez nem függőség kérdése.
Most egy óra próbálkozás után tizedik frissítésre sikerült megtenni a hollandokat, volt olyan pár perc amikor a listázásból is eltűnt a kínálatból fele ország. 200 forinttal megnéztem a Manchester ötleted Tottenhammel, azt már nem vette be. Valamit iszonyatosan elrontottak.
-
törölt tag
válasz Dan-szan #178581 üzenetére
Tudom hogy rajtam múlik a tippelés, de én arra értem hogy teljesen mindegy hogy a tippmixpro vagy a bet365-ön teszem meg, igaz az utóbbi jobb hozamot szokott ígérni, de általában a vége mindkettőnél ugyan az lesz, idővel...
Viszont ahogy elnézem a bet365-től nehezebb szabadulni, fiók törlés szempontjából -
zsolti72837
addikt
válasz Dan-szan #178085 üzenetére
+Dan-szan
Akkor nem szóltam. Ilyet mindig meccs előtt játszok csak, szóval akkor Nektek van igazatok.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
drtimot
aktív tag
válasz Dan-szan #177721 üzenetére
Nem hiszed el, de pontosan ugyanezt akartam tenni (mindketten beestünk valami szubliminális üzenet csapdájába itt a topicot olvasgatva?), csak problémázott az unibet a régi nem használt account miatt, úgyhogy végül hagytam a fenébe. Bevállaltam, hogy inkább megüssön a guta - de így még jobb, feleztünk volna
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
mefistofeles
addikt
válasz Dan-szan #177589 üzenetére
Küldtek emailt, hogy elnézésem kérik és dolgoznak a problémámon és újra frissítsem az adataimat.
Én hülye felmentem, naná, hogy még mindig benne van az az error az adatlapon.... nevetségesek.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz Dan-szan #177586 üzenetére
Másik... nem tudom elfogadni, hogy elismerik, náluk a gebasz, elküldök nekik minden pontos adatot (screenshot arról, hogy hol a hiba, ha nem tudnák) és ezek után 24 óra múlva még mindig nem tudnak semmit kezdeni a problémámmal. Nekem ez nem színvonal... írtam nekik, hogy töröljék az accountomat és minden személyes adatomat.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Prien
addikt
válasz Dan-szan #177508 üzenetére
Ezt én is beírtam a kérdőívre, mint javaslat!
Egyelőre Unibeten vagyok, itt is van cash out + tetszik, hogy pl.a napi első fogadásnál 10-20-30% profitnövelőt is ad többes kötésnél, meg elég sok akció és bónusz ajánlat van. Kifizetésnél 2 óra a rekord!
A Pro új oldala nekem kissé idegen, összesen egyszer kukkantottam be azóta.
A kevés is több a semminél.
-
zsolti72837
addikt
válasz Dan-szan #177502 üzenetére
Külföldi oldalak esetében van olyan, hogy a fogadás után is ki lehet venni adott nyereményt, ha ezt bevezetik akkor nem lesz több panaszom.
Amúgy jó lett az új felület.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Taktoj
aktív tag
válasz Dan-szan #176441 üzenetére
Ez e sport van egy formula hogy mit rakok a meccsen illetve hogy mikor rakható az algoritmus miatt. Ha ezt leírnám, lehet hogy többek talán vonzónak találnak hogy ...milyen profitábilis, s lehet hogy nagyobb tétekkel raknák...én 5 eurónál többel nem teszem őket... Így lehet rossz hatással lenne az oddsokra. Az pedig lehet csökkentené a nyereségességemet. S hát rátalálni sem jött csak úgy ukkmukkfukk. De van több nyereséges varim is amivel kezdtem , majd azokból néha írok ide.
Sokat csodálkozom, hogy milyen sokan vannak akik egy tippért elszúrják a napjukat, pedig majdnem mki hallott már róla, hogy valószínűleg akik nyereségesek azok alacsony téten sokat fogadnak naponta.. Netes ismeretségemből van egy korombeli "srác" aki profi ...szerintem legalábbis... ő ugyanezt míveli sokszor keveset rak...
Annyit még szeretnék megemlíteni, hogy az összes általam is fellelt tétemelés , hatékonyan, emberek százmillióit megvezette.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
törölt tag
válasz Dan-szan #175899 üzenetére
Remélem tényleg rendben lesz. Inkább a gibraltári offshore lovagok vigyék a pénzem, mert tippmixen ha veszítesz duplán hányinger:
A Szerencsejáték Zrt. 15 millióval szponzorálta meg Mészáros Lőrinc cégét
De jutott pénz az állami cégtől Rogán-Gaál Cecíliának, Sarka Katának, Szijjártó testvérének és Nacsa Olivérnak is. -
nagyúr
válasz Dan-szan #173226 üzenetére
De azt nem a japánokra írtam...
Japánok meg főleg a kínaiak nagyon tudják szórni az utolsó 5 percben. De még rájuk is igaz, hogy ha vezet valamelyik sok ponttal, akkor már nem annyira szórják, mint amelyik le van maradva...Mondjuk persze beleszólhat még az is, hogy számít-e az egymás elleni gólarány pl. rájátszásnál meg ilyenek. Mert akkor nem kegyelmeznek, nyomják az utolsó percig, dolgozik a szamurájvér bennük
Simán van olyan, hogy az első 3 negyedben 30 alatt dobnak, aztán az utolsóban 60 fölött.[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Dan-szan
senior tag
válasz Dan-szan #173219 üzenetére
És nem rúgtak többet,sőt még a kosár meccs is elment . Ezek a ferdeszeműek az utolsó negyedben dobták a legtöbbet,pedig nem volt szoros hogy küzdeni kelljen. Rosszul kezdődik a 7vége.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
yogibear
addikt
válasz Dan-szan #172903 üzenetére
Előre rakni mindig necces, sosem tudhatod, mi lesz belőle, még nagyok esetén is...
Lásd, Real (mondjuk idén nem meglepő), Barca, Bayern és a többi..
Élőben annyiban jobb, hogy már van rálátásod, a statra...
Persze ebben az esetben is bőven benne van a bukta...
Amit a hétfőről írtam, nem szentírás, hanem hosszútávú megfigyelés és nem 1-2 hónap, hanem több év...
Ha találsz olyan oldalt, ahol így visszakereshetők a meccsek, hosszú távon is, magad is ellenőrizheted.
Ahogy az is hosszú távú megfigyelés statisztika, hogy a francia 2-ben minden évben 40% feletti a félidő D-k aránya...
Kiszámolni sem valami bonyolult:
eredményeken kiválasztasz egy év tabelláját visszamenőleg, átállítod ht/ft-re, bemásolod az egész táblát egy excelbe, a d/gy, d/d, d/v oszlopokban lévő számokat összeadod (kijelölöd a 3 oszlopot, az excel automatikusan összeadja a jobb alsó sarokban kiírva).
A tavalyi francia2 tabellánál ez a szám 318, ezt ugye felezni kell, mert minden eredmény kétszer van benne, mindkét csapatnál. A lejátszott meccsek száma is adott, 20 csapat szorozva a fejenkénti 38 meccs per 2 azaz 380 meccs.
Vagyis tavaly 380 meccsből 159 lett félidő X, ami pedig (alap matek százalékszámítás): 40,7%
Ugyanígy bármely másik bajnokság táblázatával is kiszámolható 2 pillanat alatt...
Pl. A félidő X aránya az olasz B-ben tavaly 43,5% volt 462 meccs, 201 D...
van még kb 2-3 ilyen bajnokság, jellemzően másodosztályok, ahol még lehet kapirgálni... a többi épphogy 30 vagy az alatti %...
Pl spanyol B tavaly 462 meccs 209 félidő X, 45,2%... és a többi...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz Dan-szan #172901 üzenetére
Majd figyeld meg hosszabb távon: minden hónapban 1-2 hétfőn a nagyobb európai 1-2 osztályokban több, mint a fele 1. félidő D lesz, és a full time is sokszor...
Nem számít melyik bajnokság, hogy állnak a csapatok, egyszerűen csak így jön le. Megfigyelés.
És ez néha a péntekekre is érvényes, de a hétfőkre jobban.A másik, hogy az a francia2-es meccs ami szombatra és hétfőre marad, rendszeresen lejön félidő X-re...
Nem mindig persze, de 50% feletti arányban... A kettő közül az egyik szinte mindig...
Most pl a szombati Lens - Grenoble volt így, ráadásul még X/X is lett, 0:0..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dan-szan #172887 üzenetére
Feyenoord- Arsenal-Loki kombit szerettél volna. A kombi azt jelenti ha egy elmegy, kettes kötéssel még nyerhetsz. Viszont a magyar meccs feltétele kezdés előtt a minimum hármas kötés, ez kombiban nem valósul meg hiába három meccs ha nincs meg a hármas kötés. Ezért Loki miatt csak egyenesen hármas kötésben engedte tenni a rendszer. Ha megvárod a magyar meccs kezdését akkor már nincs minimum kötés feltétel.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Dan-szan #172566 üzenetére
Ez a Lille egy vicc.
bohóc egy banda, mondjuk csigaevőktől más nem várhatóBeadás... lecsúszott a lábáról... ja nyomorult, nem inkább nem tud beadni?
és két perccel a vége előtt is kilométerekről jön a nigga bedobni... hadd menjen az idő... szánalmas...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Dan-szan #167533 üzenetére
Máshol is olvastam és tapasztaltam.
Azt már nem tudom, hogy a FF újabb verziója okozza (mot 57.0.4 van egyelőre de már van újabb, előtte 57.0.2 volt, az alatt működött rendesen), vagy esetleg a w10-re kijött hulladék elbacott intel procik miatti szoftos javítás, mert a kettőt kb egyszerre tettem fel.
Ami tény és ezt máshol is írták, Edge-ben hibátlanul működik (Chrome-ot nem tudom, nem használom, én is Edge-ben nyitom meg azóta), így gyanítom hogy inkább FF probléma, mint w10...Azt tapasztalom, hogy pl késő este, mikor nincsenek élők, vagy csak alig, akkor simán lehet nyitogatni meccsek ablakait, nézni a tabellát, mindent, míg pl ilyenkor napközben ha elindítom FF-ben, egy darabig jó, utána belassul mint a disznó, egy-egy ablaknak kell 1-2 perc is mire lejön, ha bele akarok nézni egy meccsbe...
Ps.: amúgy kb azóta a Pró oldala is picit, de láthatóan lassabban tölt be, mint előtte...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Dan-szan #166168 üzenetére
Hát de... el kellett küldeni mindkettő fényképét az első kifizetéskor (vagy persze előtte is lehetett a teljes azonosításhoz, különben addig nem volt kifizetés)... fogadni anélkül is tudtál addig...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest