Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Barátságos mérkőzés a bunda és a "beleszarunk" melegágya, de a mai St. Pauli (Ger) - Borussia Dortmund (Ger) V 2,88x-ért szerintem több, mint csábító!
-
Digestive
veterán
Ma dönci nap lesz az EB meccseken:
Anglia - Svájc D
Svédország - Ausztria D
Szlovákia - Ukrajna D500>>>15k
-
akooos
veterán
Szlovénia - Hollandia 1. félidő - Pontszám 70,5 Több, mint 70,5 1,85 Nyitott
Félidő: 41-29 1 rohadék pont......
-
B0V9B
tag
Még ha X-re raktam volna és nyerünk, akkor azt mondom oké lesz@rom... de így dupla cumi
-
mtcob
senior tag
Mára:
Anglia + 2,5 over, Németország (kosár)
Moldova - Montenegró 2,5 under1k -> 6400
-
sz_abika
addikt
Azért a bet is elmehet a búsba. 0-0 lett a görög meccs, élőben tettem kombikba az 1-0s roman sikert…csak hogy az élő pontos végeredményt nem érvénytelenítik… Ha tudom akkor nem dobom be – de legalább a portugál 1-0 stimmelt és a 4/5 pluszos lett.
Viszont Anderson hendit kár volt kihagyni. Aki ennyire formában van azt tenni kell, főleg ha underdog.PSN: xszabikax
-
akooos
veterán
Ha ma nem nyerek minimum 50k-t, akkor 2 hónapos önkizárás következik
-
szab.tam
nagyúr
pro, tenisz.
kezdés előtti feladás ugye nem bukta, hanem 1*?
[link]fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #125278 üzenetére
Ha Török kiruccanásos fogadásokat nézem akkor még így is -9, de ennek is örülök mert ha a mai is befőtt volna amihez ugye nem kellett sok akkor -132 ezerbe lennék...
Amúgy a Románokon nem is gondolkodtam, Íreket akartam még, és a tétet csökkenteni, de ugyan ott lennék most kb.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #125276 üzenetére
egy román győzelem még elfért volna rajta.
ezzel legalább nagyjából visszahúztad a múltkori kettőt...
szép meló.****
(#125275) Chereiose
csak azt nem értem, akik még tudnak csodálkozni.
én nem bohóckodásból raktam csupa ilyet:Észak-Írország - Magyarország (élő) Pontos végeredmény Észak-Írország 2:1 200,00 Vesztes
Észak-Írország - Magyarország (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 6,50 Nyertes
Észak-Írország - Magyarország (élő) 1X2 Észak-Írország 35,00 Vesztes
Észak-Írország - Magyarország Hendikep 0:2 Észak-Írország 15,25 Vesztes
Észak-Írország - Magyarország Mérkőzés alakulása Vendég vezetést szerez és hazai 20,00 Nyitott
Észak-Írország - Magyarország 1X2 Döntetlen 2,95 Nyertes
pénzt ugye még a nyerőkkel sem fogtam, mert a kötések vitték, de egyértelmű volt, hogy nem nyerhetnek.
a fő vezérgondolatom ez volt:
Észak-Írország - Magyarország Mérkőzés alakulása Vendég vezetést szerez és hazai 20,00fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #125265 üzenetére
egyetlen módon nem nyerhettem egy kis pénzt, így...
Albánia - Portugália (élő) 1X2 Portugália 5,25 Nyertes
Románia - Görögország (élő) 1X2 Románia 6,25 Vesztes
Észak-Írország - Magyarország (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 6,50 Nyertesa románok persze nem bírtak begyötörni egyet.
persze, a magyaroknak ez így most jobb, de fogadás sezmpontból pont nem bírták összehozni nekem...****
(#125272) Chereiose
nem teljesen igaz, a finnek velünk szemben nagyobb lúzerek.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Chereiose
addikt
Portugália gól, szelvény jött...De ez most úgy felb**ott megint, hogy mindig mi kapunk gólt az utolsó pillanatban, soha nem mi szerezzük a hosszabbításban, állandóan ez a "majdnem megvolt"..... Jellemző a focinkra..
-
Digestive
veterán
Na pont ennyit ér a magyar foci!
Zjunior grat!
[ Szerkesztve ]
-
fmx
aktív tag
1-1
grat B-L-A-C-K
várjuk a szelvényed[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Gibraltári gól ki rakta? a GG lehetett vagy 6-os ott meccs előtt... a végén meg vagy 20
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
KIállítás ez mekkora bmeg.
Bíró hátra mutat egy sárga, előre mutat másik sárga/piros.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
ez a gól ha esetleg másra nem is volt jó, arra igen, hogy jó lett az é-írek szorzója.
kis aprót azért toltam...****
Tét összesen 150 Ft
Várható nyeremény 30 000 Ft
Észak-Írország - Magyarország (élő) Pontos végeredmény Észak-Írország 2:1 200,00 Nyitottén a troll.
az x az elég kb* lenne.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
Zjunior
veterán
Így Jutunk ki!
Hihi-lolka!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
fmx
aktív tag
MAGYARORSZÁG 0-1!!!!!!!!
-
akooos
veterán
Egy német gólt és egy másikat a francia szerb meccsen...
-
Atti1112
aktív tag
Úgy látom, az Észtek behúzzák....
Megérdemelten nyertek az Észtek ![ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
szab.tam
nagyúr
Tét összesen 200 Ft
Várható nyeremény 14 350
Franciaország - Szerbia (élő) Kétesély Döntetlen vagy Szerbia 7,00 Nyitott
Románia - Görögország (élő) Hendikep 0:1 Románia 10,25 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #125254 üzenetére
"Én 6 éve nem gondolkodok rajta"
- kérek egy áfont.
- de uram! itt még van csomó más készülék is.
- kérek egy ájfont.
- de nézzen szét, és gondolkozzon kicsit!
- nem tudok. kérek egy ájfont.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
tegnap félálomban tettem mér egy ilyet 100 ft-ért.
ki sem számolom, mennyit hozna, de szerintem százezreket.
feröer-sziegetek kiegyenlít, és csókolom...Észak-Írország - Magyarország 1X2 Döntetlen 2,95 Nyitott
Albánia - Portugália 1X2 Döntetlen 3,25 Nyitott
Románia - Görögország 1X2 Döntetlen 3,30 Nyitott
Finnország - Feröer-szigetek 1X2 Döntetlen 5,00 Nyitott
Írország - Grúzia 1X2 Döntetlen 3,80 Nyitott
Skócia - Németország 1X2 Döntetlen 4,30 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #125249 üzenetére
követik a piacot, de nem lényeg
nem márkaboltban, gyártói garival 180 körül már kapsz újonnan, bebaszna, ha ők meg 230-ért adnák ugyanúgy, lassan fél évvel a megjelenés után...azt meg ne keverd már ide, hogy a szolgálgatók mennyiért adják a saját költségükön a telefonokat
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hepibáb
tag
Geci románoknak hogy felvitték az odds-ját . Jó lenne, ha nyernének, az ment és a német.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Ír-Grúz meccsen jó lenne egy gól az 1. fi-ben
Faszom, nem hiszem el már... Minden elmegy...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #125245 üzenetére
ahogy láttam a topikját, az 5.1.1 orvosolta a régebbi bajokat, amik nem is mindenkinél jöttek elő 5.0.2 alatt, de már ez sincs
Zjunior... 3-ból? az igen szép teljesítmény akkor
gondolom azt tudod, hogy a memóriakezelése nem azonos a Windows-éval... mobilban minél több program bent van tartva a memóriában, annál jobb, még jó, hogy ~700MB üres a 3GB-ból[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
válasz Krisz79 #125243 üzenetére
tőle ilyet ne is kérdezz, csakazepül
végülis csak a világ legjobb mobilkijelzője van benne, legfejlettebb processzora, de egy vicc, jóvan
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
20k val ment Portugal és Német....
Digist: Nincs mit!
Krisz: Iphone 6[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
dnl91
tag
mediaklikkes m4 stream megy valakinek? nekem offos.
esetleg mashol stream?
-
Digestive
veterán
Lehuppanok a fotelbe, h kínzom magam egy kicsit a magyar meccsel! Erre nincs sehol az M4 Sport...! Kézi kereséssel sem találom. Google-ztam, hogy milyen MHz-en lehet Székesfehérváron a Digi-nél, de nem találom. Tud valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Krisz79 #125211 üzenetére
én is arra gyűjtök most, de kezdem meggondolni magam, hogy nem most veszem meg inkább, hanem majd november/december táján, mert elég retkes/poros helyen dolgozom, plusz sokat kell pakolászni, cipekedni, és ha a nadrágzsebemben van a telefon, és én azzal nekidőlök valaminek/nekiszorítok valamit, vagy nekiütődik akármi, a faszomnak van kedve a szervizben otthagyni 47 ezret a kijelzőcseréért, drága mulatság az AMOLED
addig inkább veszek egy 250-es Samu 850 EVO-t, egy minőségi tápot (valószínűleg XFX XTR 550, vagy ha addigra itthon is megjelenik az EVGA G2 550W-os modellje), meg egy Fractal Design R5-öt, meg bele 2-3 darab be Quiet! Shadow Wings-et
de kérdezz csak rá 4850oc-nél, hogy mennyivel is jobb a mostani Edge-e, mint a szifonja volt
-
B-L-A-C-K
titán
Német nyer, Portugál nyer.
-
mtcob
senior tag
Mai kis oddsos sok meccses legnyilvánvalóbban-elmenős
Németország - Skócia 1,5 over
Románia gól
Ukrajna
É. Írország - Magyarország 2.fi 0,5 over
Írország
1500 -> 5600[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
015.09.07.19:52 3253/3307 4-es kötés 5 000 Ft 5 000 Ft 0 Ft
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
U20Anglia - U20Csehország 1X2 U20Anglia 1,50 Nyitott
Írország - Grúzia 1X2 Írország 1,46 Nyitott
Skócia - Németország 1X2 Németország 1,41 Nyitott
Ukrajna - Észtország Vendégcsapat - Pontszám 66,5 Kevesebb, mint 66,5 1,75 Nyitott -
zolee5016
őstag
válasz Chereiose #125223 üzenetére
Jó támadójátékunkkal kiharcolunk egy 2-3 -0 -ás meccset.......oda...
mert a kontrákat copkodjuk befele......
épp olvastam az É Írek ellen még nem buktunk idegenben..... juhéééé
minden sorozat megszakad egyszer....ugyibár............[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Krisz79
őstag
válasz B-L-A-C-K #125215 üzenetére
6s? Na,gratula,honnét érkezik,esetleg lehet tudni mit adsz el?
Privátba beavathatsz,de csak,ha gyári független és S6 vagy i6.
Black,mit érzel ma a Magyar meccsel kapcsolatban?A Dánok vitték is2 szelómat.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Digestive
veterán
Pacsi a dánoknak is! Hasonlóan impotens játékot tolnak, mint a fiaink a románok ellen!
-
Chereiose
addikt
Én azt mondom legyen a magyar meccs megint 0-0 1K 6x
-
B-L-A-C-K
titán
válasz zsolti72837 #125217 üzenetére
Az is iphone lesz, vagy ha a mostani 5S-re érted azt megtartom 2 hétig, mert ha nem jön be a 6S akkor eladom.
-
szállitó
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #125214 üzenetére
Ha több kötésszámot jelölsz meg egy szelvényen több féle módban is feladhatod. de a szelvénykitöltő nem mindig működik helyesen.
példa 20 esemény 2es kötés 190 szelvény ha mellé dobod a 20 at egyben akkor 191 ha 20/2 190 20/19 20 20/20 1 akkor 211 fogadásod lesz egy fogadási szelvényen[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Mai tippek:
Északír 2k
Északír+1,5 over 1k -
GabN73
addikt
Csütörtökön muszáj lesz megint 100k-t csinálnom, van fent 2 eladó P8-as, félretett pénzt nem bontom meg ezért
-
-
B-L-A-C-K
titán
Portugál kezdőt tudna valaki kökni?
-
sz_abika
addikt
Beten: over 18.5 @ 1.57
Venus +5,5 @ 1.72
Mindkettőhöz minimum kell a 6-4, 6-3 mégis ekkora az odds difi. Sztem ez hamar korrigálva leszPSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest