Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
ezt kár volt kihagyni:[link]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Digestive
veterán
Regensburg (4-ed osztály) - Bayern München félidő 3:1 Hiszem én, h barátságos meccsen csak ennyire futja...
-
törölt tag
Remélem a szünetben nem egy 0-0át beszélnek meg.
-
Digestive
veterán
Na mi van veled Horvát hendi...?
-
C0d3r
addikt
Már csak az a kérdés, hogy 4:4 vagy 5:5 CS lett megbeszélve!?
-
yogibear
addikt
Osztyapenkó lép egyet és elkeni az olasz hobbitlány rúzsát 4,5-ért...
[link]
van köztük vagy 230 helynyi különbség a listán...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
5,5 felett raktam a Magyarokat. Hát ez bukta lesz.[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
ment kötésbe V-re ,meg X-re is Guam......
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
U21-es Magyarország még vagy 8-at!
-
zolee5016
őstag
ma ezek a meccsek lettek variálva
korong
Hifk - Linköping Gólszám 4,5 Több, mint 4,5 1,65 Nyitott
JYP - Frölunda Gólszám 4,5 Több, mint 4,5 1,65 Nyitott
Kosice - Klagenfurt Gólszám 5,5 Kevesebb, mint 5,5 1,60 Nyitott
SönderjyskE - HV 71 Hendikep 2:0 HV 71 2,00 Nyitott
Storhamar - Servette Gólszám 5,5 Kevesebb, mint 5,5 1,75 Nyitott
Krefeld - Vienna Capitals 1X2 Krefeld 2,20 Nyitott
Zürich Lions - Eisbären Berlin Gólszám 4,5 Több, mint 4,5 1,45 Nyitott
Fribourg - Lulea 1X2 Lulea 1,75 Nyitott
Grenoble - Espoo Blues 1X2 Espoo Blues 1,30 Nyitott
Lokomotív Jaroszlavl - Szocsi 1. harmad - 1X2 Lokomotív Jaroszlavl 2,20 Nyitott
Metallurg Magnyitogorszk - Barisz Asztana 1. harmad - 1X2 Metallurg Magnyitogorszk 2,05 NyitottJó azért Guam most India és Türkmenisztán ellen játszott. Ők nem túl acélos nemzetek
Irán is csak az Amcsiktól lett acélos...[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz akooos #124778 üzenetére
azt látom...
egymás ellen egy19-0 igaz 15 éve..
mostmeg egy 6 pontos Guam
29 es odds nem kutya.........
és eddig abban a régióban nincs V...még ez az is lehet........[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
ez az Irán- Guam ...ezmiez?
-
zolynet
veterán
Török hendi + Horvát hendi 3x 1-2k ... elment az önbizalmam
Life is too short to stay stock!
-
C0d3r
addikt
válasz sz_abika #124774 üzenetére
Én is, én is!
Ismerőssel megint toltunk egy közöset, némi alkoholos befolyásoltság mellett. Hátrányunkra nem vált, de sajnos előnyünkre se (már ami a szerencsét illeti). Pedig de éreztük a tutit.
Mondjuk a Vasco helyezése és a gólszámai utólag tűntek fel, azért annyira nem volt elrugaszkodott ötlet.[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Mai barátságos meccsebből mazsoláztam:
Mantova - AC Milan ah-1.0 V
Regensbur - Bayern München ah-2.0 V6k>>>23k
-
Def26
félisten
Belga Bosznia szerintetek?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
yogibear
addikt
válasz C0d3r #124766 üzenetére
harmadosztályú amatőröknél ez alap, említésre sem méltó...
De a brazil 1. osztály, 8-as oddsért a második helyezett otthon eladja, na az már igen...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
C0d3r
addikt
Meglep, hogy yogibear ezt nem említette. Hát akkor most én megteszem:
[link] -
szab.tam
nagyúr
válasz dekan0v #124764 üzenetére
majdnem. ha a gyengébb megtáltosodik, és 2:0-ra nyer, máris buktam....
viszont 89. perc után lehet fogadni a gimnasia 2:1-re.
ha csak fel nem függesztik megint...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolee5016 #124762 üzenetére
ahogy elnézem hiába.
szép lesz, ha közben a feka liba leadja az 1. játszmát, külön nem raktam meg, a kézi meg viszi...az zavart meg, hogy csak élőben lehet a teniszben arra rakni, hogy a gyengébb nyer legalább 1 szettet....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolee5016 #124758 üzenetére
x lesz az.
csak bakker: szünetben még 16* volt az x, vártam a serena w. meccset, mert össze akartam ütni, és mire rászántam magam single a kézit, már csak 13* volt...***
ment ez is.
csak a kézi jól leesett....
Barcelona - Granollers (élő) 1X2 Döntetlen 8,75 Nyitott
S. Williams - K. Bertens (élő) K. Bertens nyer legalább 1 játszmát Igen 7,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
-
zolee5016
őstag
válasz zsolti72837 #124756 üzenetére
más
cuperkopa spanyol kézi
egy kósza kami v-t dobtam.........Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szab.tam
nagyúr
valamiért úgy gondolom, hogy a spanyol kupában lesz 3 db. 0:0 és 2 irdatlan nagy over.
(mármint a 8 és az azután kezdődöttek között.)
elfelejtettem a 0:0 kombit megrakni....[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
szervasztal pontos végeredményre dobnák egy
2-4
meg egy 3-4 -et
de nem tudok......
Mindegy
spanyol kupa......
Sabadell - Castellon
1X2
2015.09.02. 20:00 Sabadell 1,60
CD Laredo - R. Santander
1X2
2015.09.02. 20:00 R. Santander 1,80
Real Murcia - Cadiz
Gólszám 2,5
2015.09.02. 21:00 Több, mint 2,5 2,20
Tét összesen 1 900 Ft
Várható nyeremény 12 038 Ft[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz szab.tam #124752 üzenetére
valamelyik nap kérdezted a pro-n az ajánlott szelókat...én hajnalban egyet megraktam....
valahogy jónak tűnik
Atlético MG - Atlético PR 1X2 Atlético MG 1,45 Nyitott
Internacional - Vasco da Gama 1X2 Internacional 1,50 Nyitott
Joinville - Sao Paulo 1X2 Sao Paulo 2,30 Nyitott
Vélez Sarsfield - Gimnasia LP 1X2 Döntetlen 2,85 Nyitott
Real Murcia - Cadiz 1X2 Döntetlen 3,20 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolee5016 #124750 üzenetére
0:0-nál lehetett tudni, hogy itt nem lesz minden rendben.
én is dobtam hármat, de nagyon hülyén:Érd - Vác (élő) 1X2 Döntetlen 8,00 Vesztes
Jokerit - Dinamo Minszk (élő) 1X2 Dinamo Minszk 4,85 NyertesJokerit - Dinamo Minszk (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 1:1 7,25 Vesztes
Jokerit - Dinamo Minszk (élő) Pontos végeredmény Dinamo Minszk 2:1 38,00 Vesztes
(#124751) Chereiose
szeretek így veretni olyanokat, akiknek drukkolok.
mindenhogyan jól jövök ki.
a fradit a hétvégén szanaszét verettem....ha vesztünk, a foci topikban jönnek az okosok utólag, hogy ők tudták előre. majd akkor kérdem én, hogy mennyit tettetek rá?
***R. Berankis - D. Goffin (élő) A mérkőzés győztese D. Goffin 1,95 Nyitott
M. Cilic - E. Donskoy (élő) E. Donskoy nyer legalább 1 játszmát Igen 3,15 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz zolee5016 #124749 üzenetére
jó volt időben hazaérni a 3. harmadra.........
................
2015.09.02.19:13 617/662 Egyes kötés 2 000 Ft 2 000 Ft 0 Ft
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Jokerit - Dinamo Minszk (élő) Pontos végeredmény Dinamo Minszk 1:0 8,75 Nyitott.............................
2015.09.02.19:04 615/659 Egyes kötés 2 000 Ft 2 000 Ft 0 Ft
Jokerit - Dinamo Minszk (élő) 1X2 Dinamo Minszk 4,70 Nyitott
26 900 lett......
.........Ha menne a szervasztal cserép is élőben a pron 2. harmad előtt 5,5 fölé és v ment volna.........
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
hmmmm
din minszk.......Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szab.tam
nagyúr
válasz Hunt3r22 #124733 üzenetére
ezt már napokkal ezelőtt:
Egyes kötés 200 Ft
Magyarország - Románia Pontos végeredmény Románia 4:1 115,00 Nyitottés ezt most a kérdésedre tettem meg.
úriember biztosra nem fogad, de én igen.
olyan "észak-ír pinyős" style.Magyarország - Románia Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 20,00 Nyitott
Tét összesen 1 000 Ft
Várható nyeremény 20 000 Ftszívem szerint még tolnék rá pár ezrest, de ezt még meglátom.
szerintem simán benne an, és ahho képest nagyon jó a szorzó. annyit ad, mint egy ht/ft, de itt nincs a félidőhöz kötve a fordítás. elég a hosszabbításban is.a korrektség kedvéért a fordítottjára is rakok, de arra csak 500-at...
Magyarország - Románia Mérkőzés alakulása Vendég vezetést szerez és hazai 21,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
románia......
-
C0d3r
addikt
Csak egy kis késő délutáni unaloműzőnek, meg hogy ne teljen el 2 nap mix nélkül:
Azt már látom, hogy a napi tutiról lecsúsztunk. A thai-maláj gyerkőcökről.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
7358 hsz volt mióta nem járt itt!
Kinek hogy sikerült a nyár?
Mindenkinek gratulálok aki nyert meg ugye annak is akinek csak 1-en ment el.
A bajnokság végétől nem játszottam, de most újra neki kéne állni. Vagy lehet jobban járok ha nem.
Első meccs a Magyar - Román lesz az tuti, remélem a betyár valami jó promot rá.[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
Hunt3r22
őstag
Magyar - Románra ki mit rak?
Xr
-
sz_abika
addikt
Fülem bele. Tegnap tettem Mahutot, mert éreztem, hogy az usákbeli ellenfelét a stabil adogatással verheti.
1-1k ment a 3-1,3-2 sikerre, 11-12es oddsokon. Erre 3:0ra nyertPSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
értetlen hülyegyerek vagyok.
az us open-en miért van minden bogyószedő nyúlnak és szemüveges, aggastyán vonalbírónak a gallérjára rávarrva a holland zászló?
(felülről lefelé: piros, fehér, kék.)
de ha oldalról nézném, akkor is csak francia.[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Még egy ilyen becsúszott
Medvescak Zagreb - Metallurg Novokuznyeck (élő) 2. harmad - 1X2 Metallurg Novokuznyeck 4,45 Nyertes
1,5 k-val 7 k...
..........................
úgyhogy a tegnapi kemény éjszakai délamcsi foci undereken felbuzdulva
ma over nap lesz
Ceara - Paysandu 1X2 Paysandu 3,40 Nyitott
Santa Cruz PE - America MG 1X2 America MG 3,05 Nyitott
Bragantino - Vitória 1X2 Bragantino 2,75 Nyitott
....................................................Ceara - Paysandu Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,90 Nyitott
Criciuma - Nautico Gólszám 2-3 1,90 Nyitott
Santa Cruz PE - America MG Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 2,05 Nyitott
Bragantino - Vitória Gólszám 2,5 Kevesebb, mint 2,5 1,65 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Szerencsemikszbű részlet.
Szép kis hentelős hétvége volt. Az a gólos fogadás viszont gyönyörű kapás, egyszerű, de nagyszerű.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
zolee5016
őstag
válasz zsolti72837 #124714 üzenetére
azt hittem a tavalyi hozzáállás megint első harmad vérre,második langyi és kienged a ceszka
már 3 ugyhogy nem engednek ki....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
és mindenki
thx
eddig jön az 1--2 meccses taktika......
Na egy überbrahi...
de eskü benne van a meccsbe....
CSZKA Moszkva - Dinamo Riga (élő) 1X2 Dinamo Riga 28,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz zolee5016 #124708 üzenetére
2015.09.01.02:54 583/627 2-es kötés 2 500 Ft 2 500 Ft 0 Ft
Szalavat Julajev Ufa - Avtomobiliszt Jekatyerinburg 1. harmad - 1X2 Avtomobiliszt Jekatyerinburg 4,05 Nyertes
CSZKA Moszkva - Dinamo Riga 1. harmad - 1X2 CSZKA Moszkva 1,90 Nyitott
.........................
Szalavat Julajev Ufa - Avtomobiliszt Jekatyerinburg (élő) 2. harmad - 1X2 Döntetlen 4,35 Nyertes
Slovan Bratislava - Szibir Novoszibirszk (élő) 1. harmad - Gólszám 1.5 Kevesebb, mint 1,5 1,40 Nyertes
2015.09.01.16:11 590/634 Egyes kötés 2 334 Ft 2 334 Ft 10 153 FtESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Szalavat Julajev Ufa - Avtomobiliszt Jekatyerinburg (élő) 1. harmad - 1X2 Avtomobiliszt Jekatyerinburg 4,35 Nyertes
2015.09.01.15:12 587/631 2-es kötés 1 188 Ft 1 188 Ft 9 979 FtESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Metallurg Magnyitogorszk - Jugra Hanti-Manszijszk Gólszám 5,5 Több, mint 5,5 2,10 Nyertes
Szalavat Julajev Ufa - Avtomobiliszt Jekatyerinburg 1. harmad - 1X2 Avtomobiliszt Jekatyerinburg 4,00 Nyertes
2015.08.31.19:23 577/621 Egyes kötés 2 400 Ft 2 400 Ft 10 320 FtESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Szpartak Moszkva - Torpedo Nyizsnyij Novgorod (élő) 1X2 Torpedo Nyizsnyij Novgorod 4,30 Nyertes
2015.08.31.18:53 576/620 Egyes kötés 3 500 Ft 3 500 Ft 15 400 FtESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Szpartak Moszkva - Torpedo Nyizsnyij Novgorod (élő) 1. harmad - 1X2 Szpartak Moszkva 4,40 Nyertes
Oldalak: 1[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
na czeszka moszkva hozz egy jóó píízt.....
-
yogibear
addikt
Na eredmenyek.com-on is ott van alul a cookie-sáv...
akinek van telepítve Adblockja, adja hozzá ezt a szűrőt és engedélyezze, akkor nem jelenik meg:
eredmenyek.com###cookie-law[ Szerkesztve ]
-
-
zolee5016
őstag
válasz szállitó #124704 üzenetére
Most már ez is esélyes
Metallurg Magnyitogorszk - Jugra Hanti-Manszijszk Gólszám 5,5 Több, mint 5,5 2,10 Nyitott
Szalavat Julajev Ufa - Avtomobiliszt Jekatyerinburg 1. harmad - 1X2 Avtomobiliszt Jekatyerinburg 4,00 NyitottHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
Szalavat Julajev Ufa - Avtomobiliszt Jekatyerinburg (élő) 2. harmad - 1X2 Döntetlen 4,35 Nyertes
Slovan Bratislava - Szibir Novoszibirszk (élő) 1. harmad - Gólszám 1.5 Kevesebb, mint 1,5 1,40 Nyitott
...............................
Szalavat Julajev Ufa - Avtomobiliszt Jekatyerinburg (élő) Pontos végeredmény Avtomobiliszt Jekatyerinburg 4:3 8,25 Nyitott
Slovan Bratislava - Szibir Novoszibirszk (élő) 2. harmad - Gólszám 1.5 Kevesebb, mint 1,5 1,90 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz zsolti72837 #124701 üzenetére
Én csak mini odds ot tudok...
Konta
Esetleg A Szlovan 1,75 ért hosszabítással
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.