Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Teljesen kiakaszt, h az Innsbruck nem bír fordítani!
-
yogibear
addikt
válasz C0d3r #127197 üzenetére
Bmeg első épkézláb szögletük a 2. fi-ben.
De ez is csak BLACK miatt lett gól, mert rakta.Még félidőben 1,3-ért raktam a GG-t, meg később 1,5-ért... 2. gólt akartam fi-ben de nem mertem jól is tettem...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #127193 üzenetére
Nürnberg erősen kukaszagú...
Most is csak úgy odaadta a labdát az ellenfélnek, hadd fusson egyedül kapura, csak béna volt és kihagyta... nem lett 0:3... pár perce hasonló volt...C0d3r: ez már a sokadik ilyen volt a 2. fi-ben...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Kezdésnek:
Nürnberg 3. Gól, Metz első félidő.
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #127190 üzenetére
Nürnberg kényesen ügyel arra, nehogy gólt rúgjon... egyszerűen csak odapasszolják az ellenfél kapusának kezébe, hogy tuti megfogja.
Közben meg a pálya közepén passzolgatva úgy tesznek, mintha eszeveszetten hajtanának.
Szabadot simán csak a sorfalba rúgják...
Integetnek mutogatnak... magyarán színészkednek...[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Düsseldorf is szopóágon
Ma a vendégek napja van bundáskettőben.Mondjuk tabella alapján pont nagyívben kerültem ezt a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Annyira jó ez az odds ezen statok mellett a kínai jánykára...
PSN: xszabikax
-
zolynet
veterán
bochum baszod ne támadj ész nélkül me bekapsz kettőt, áááááh
tessék egy leichesteres 3-2re nyerniLife is too short to stay stock!
-
L_YKing
addikt
Kene csinalni egy tippmix topikot ahol tilos a bundarol beszelni.. Aki barmilyen formaban utal ra az ban
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
tzimash
őstag
-
yogibear
addikt
válasz C0d3r #127181 üzenetére
Inkább a Nürnberg... érdekes a statja...73:27 labdabirtoklás, 2-2 kapura, 8-1 mellé.... nagyon őrizték azt a 4. perces vendég gólt a hazaiak.
Innsbruck meg csak úgy kikap a nulla pontos 5:24-es gólarányú FAC Wientől otthon... hihető...
[ Szerkesztve ]
-
trident1
tag
Fuck Wien!!!
-
razorka777
veterán
A Lautern is jókor támad fel.
Még jó hogy csak 2.5 overt tettem.
Az meg innen gyerekjáték lesz.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
L_YKing
addikt
Lautern!! Nagyon szep!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
trident1
tag
A Juvéra viszont elég jó odds van.Szerintem megvágom 5k-val.
-
szab.tam
nagyúr
-
nobiand
aktív tag
Ehhez mit szóltok?
Wacker Innsbruck - FAC Wien Wacker Innsbruck (Hendikep 0:1) Odds: 2,00 -
skeli
tag
Erre gondoltam 1k-val.... várom a véleményeket, ellenérveket:
Cork City
Fulham-QPR GG
Wisla Krakkó
Aalborgkerek 8x
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Chereiose
addikt
Szerintem Hamilton most nyerni fog Japánban, 1,75-ért nem is olyan rossz, megtettem 5,5K-val.
-
tzimash
őstag
Innsbruck, Waregem, Metz, Porto
6,4x -
C0d3r
addikt
1,875x-ös pénzért megy:
BATE X2 + Bochum 1X + Bourg-Peronnas 1X -
szab.tam
nagyúr
cica rúgja meg a kutya fáját...
D. Thiem - D. Istomin (élő) Ki nyeri a(z) 2. játszmát? D. Istomin 2,85 Nyitott
D. Cibulkova - A. Ivanovic (élő) Ki nyeri a(z) 1. játszmát? D. Cibulkova 3,15 Nyertes
J. Jankovic - Y. Wickmayer (élő) A mérkőzés győztese J. Jankovic 2,65 Nyertesfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zolynet
veterán
Vajon ma a Valencia végre kidurran és lealázza a Granadát, vagy sikerül dönciznie, netán kikapnia.
Lask Linz - Neustadt -> kamira nagyon jó lehet X2-re, de vendégre is 7,75x (dönci 4.45x)
Life is too short to stay stock!
-
spm
tag
Mai első:
Vladivostok - Sochi H (2.10)
Amur - Yaroslavl vendég gólok 2.5 felett (1.80)odds: 3.78
tét: 13800Ft
várható: 52164Ft -
trident1
tag
sziasztok!
Valaki el tudná nekem küldeni az unibet apk android file-t?Egyszerűen nem engedi letölteni a mobilom sehonnan.
-
szab.tam
nagyúr
még egy depor gól nagyon jól jött volna, de kénytelen voltam a 2:2-re is visszafogni, körbebástyázni mgamat...
c* bandák.
ezt a rugdosódást.eszméletlen képességű játékosok, izgalmas meccs, miért kell ilyenekkel szétcseszni.
egyenlegemen még egy depor gól segítene a legjobban....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
C0d3r
addikt
Alaposan megizzasztott a Monaco, ismét eltemettem fejben ezt a fogadást félidőnél. Plusz elment egy ~1.100-as szelvény, így inkább téthozónak volt jó.
Egyébként meg a fél karomat odaadnám, ha bevezetnék pro-ra a DNB fogadást. Kupameccs miatt ennyire nem mertem megbízni a Legiában, viszont DNB-vel csak a Legia 1,25 körül fizetett volna, kettő együtt kényelmes 2x szorzó, 7k pénz.
(#127142) Digestive:
Ma nagyon figyelmetlen mindenki![ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Deportivo -1AH @6.250 szerintem vállalható
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
szab.tam
nagyúr
3333
ez egy sorszám.
tavasz óta....*****
(#127134) spm
csak azért nyertél, mert nem volt a pron olyan over, és a magasabbat nem akartam már rakni.
ebből az következik, hogy nekem köszönheted.
(nálam a másolt tippek nagy része nem jön, ezért leszoktam róla.)Hva er kreft matattatok den andre perioden?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
spm
tag
Nem tud valaki norvégul? Ezt kéne csúnyára lefordítani: Mi a rákot matattatok a 2. harmadban?
Sajnos mellé. Jön majd a következő. A homár lazacosokat meg nem erőltetem.
-
szab.tam
nagyúr
válasz sutyesz96 #127121 üzenetére
a listás nézetnél, (jobb oldali), van hogy "beragad" a böngésző, és nem frissít.
ilyenkor vagy manuálisan ráfrissítesz, vagy újraindítod a böngészőt.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
C0d3r
addikt
-
tzimash
őstag
válasz szab.tam #127118 üzenetére
Ja értem. Nem kell ennyire komolyan venni szerintem. Az viszont tény, hogy napi szinten van jópár ilyen "bravúr"... Ugyanakkor az is tény, hogy valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy az ilyen bravúrok valóban azok-e, vagy anyagi haszna is van a kluboknak belőle. Ilyen anyagias világban én inkább hajlok az utóbbi felé.
-
yogibear
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Zwolle verhetett volna vagy 2 gólt már, erre a Feyenoord rúgott mondhatni a semmiből (nézem a meccset).
Na nekem mára ennyi volt, kami -10, -5, reggel tenisz +41.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz tzimash #127117 üzenetére
nem.
többször hangoztatta már itt és más topikban is, hogy már azért nem szeret sokszor ide járni, mert már másról sem tudunk beszélni, mint a bundáról. és valóban sokszor belemagyarázzuk utólag, hogy az volt abba is, ami nem volt az.én is szoktam néha, de általában már csak inkább azokról, amit tettem is, és elkaptam.
mint pl. a du-i románt.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Montpellier - Monaco (élő) 1X2 Monaco 5,50 Nyertes
ezek mekkora lúzerek már.
-
Digestive
veterán
Monaco milyen tipikus 1/2-t tolt már!
2. félidő eleje gyors egyenlítés, majd 93. percben tizenegyes...! -
tzimash
őstag
1db francia nerc rendel
-
C0d3r
addikt
1 nyüves gól. Elég gyász, hogy a 2. harmadot nullával zárták.
Monaco meg tudja hogy kell az ember idegeivel játszani!
(#127110) tzimash: Félidő áldásos hatása, az edző lélekerősítő szavai csodát érnek.
Na de mindegy is, úgy csinálják a pénzt, hogy nekem is jusson! Tartsák meg legalább az X2-t.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
érdekes. nem írok be semmit előre, és szépen jönnek a szóló kamijaim:
T. Berdych - S. Bolelli (élő) A mérkőzés győztese S. Bolelli 4,15 Nyertes
Csernomorec Pomorje - Levszki Szófia 1X2 Döntetlen 6,75 Nyitott
ez beírom előre, mert sok esélye úgy sincs:
Feyenoord - Zwolle Hendikep 2:0 Zwolle 39,00 Nyitott
Universitatea Cluj - Steaua Bukarest (élő) 1X2 + Gólszám 2.5 Hazai és kevesebb 26,00 Nyitot
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 101 400 Ft[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nem találtam semmi értelmes meccset, így kamiztam:
Feyenoord - Zwolle első félidő V
Feyenoord - Zwolle első félidő (1-0) V
-
pohár
félisten
első tipped loptam úgy ahogy, mert beten csak olyan van, hogy race to 2-3-4-5, nekem 1,75-ért jó a race to 3 is
mellé ment kereken 2-es oddson az over 3 a románok kupameccsén (Cluj), ez így együtt 3,50GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
nem értem ezt a pro-t.
román meccsek.
pl. az esti steaua.
élő lesz rá, de előre rakni kimenetelt csak a végeredményre lehet...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
ma szeretem a románokat...
S. Halep - D. Allertova (élő) A mérkőzés győztese D. Allertova 2,80 Nyertes
1. játszma, asszem 2:5-nél tettem.
buki szerintem azt hitte, csak szórakoznak...ezen meg pár szinte meg sem kell lepődni:
Braila - Dinamo Bukarest (élő) 1. félidő - 1X2 Braila 10,00 Nyertes
a gól után:
Braila - Dinamo Bukarest (élő) 1X2 Dinamo Bukarest 4,20 Nyitottde a kutya fáját:
1:3-nál akartam tenni a 3:3-at, de már nem engedte.
ha kiegyenlítenek, csapkodni fogom az asztalt...[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
Ez pedig a mai próba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest