Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz szállitó #124497 üzenetére
2. gól Molde 1k @1,45 még félidőben
3. gól Molde @1,6 1:1 után, és félidőben 2,9 volt a H 0:1-nél arra ment 500 ficcs... az kuka.... úgy néz ki...
nem tudom, ma ki akar 2/1-ezni talán az Arouca este 6-tól vagy a PSV megint...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz szállitó #124495 üzenetére
A +1 már annyira nem érdekel, a 3. gól Moldét tettem, de még mindig nem írta jóvá a közmunkás Peó bukis... lehet elment vacsizni vagy vécére vagy koldulni, nem tudom...
Na csak sikerült neki 10 perc után... azért nyerhetne a Molde, a H-n is van 500 ficcs... tavasszal az odavágó 2/1 volt, vissza lehetne adni.
Mondjuk hogy a 90. percben a hazai mi a tosznak cserél sosem értettem, ha már pontvesztésre áll...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Molde
-
yogibear
addikt
PSV-s kiskancsó mekkora védhetetlen öngólt vágott
Molde bepöttyinthetné a 2. gólját most már a 2/1-hez...
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Alkmaar mekkora egy impotens csapat...
Pedig soton milyen szépen hozza...
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szállitó
senior tag
Én Barom miért nem dobtam egy 1000 st a Rossira
7,5 ért...
[ Szerkesztve ]
-
icsil
csendes tag
tegnapi nyereményem 2000ft-ból 70400
2015.08.29.14:32 204/207 2/5 kombináció 200 Ft 2 000 Ft 70 400 Ft
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Bayern München - Leverkusen Félidő/Végeredmény Döntetlen/Leverkusen 14,50 Vesztes
Tottenham - Everton Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 11,00 Nyertes
Barcelona - Malaga Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Barcelona 3:0/Barcelona 3:0 66,00 Vesztes
Milan - Empoli Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Döntetlen 1:1/Milan 2:1 32,00 Nyertes
Real Madrid - Betis Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Real Madrid 3:0/Real Madrid 3:0 74,00 Vesztes[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Monaco Sevilla Roma Vicceoton - mind félidő D -> 16 odds
-
L_YKing
addikt
Az alkmaar...
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
válasz szállitó #124478 üzenetére
jó is, hogy mondod. nagyobbnak látja a buki az esélyt, hog ysok gólt rúgnak.
ilyenkor pont a fordítottja szokott történni.
meg is rakom őket kötésben ft 0:0-ra...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #124473 üzenetére
ha ennyire vágysz valami 10.000%-os, fixált macskás tutiságra, legyen neked:
2/13 kombináció 10 Ft 780 Ft
Dortmund - Hertha BSC 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Swansea - Manchester Utd. 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Monaco - Paris SG 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Roma - Juventus 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Eibar - Ath. Bilbao 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Sevilla - Atl. Madrid 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Valencia - Deportivo 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Getafe - Granada 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Las Palmas - Levante 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Bremen - Mönchengladbach 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 60,00 Nyitott
Southampton - Norwich 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Napoli - Sampdoria 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 70,00 Nyitott
Torino - Fiorentina 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitottez még nekem is vad, de ez van.
(valszeg fejembe szállt, agyamra ment a tegnap eltalált 100*-os odds...)
(#124477) Chereiose
nekem nem kéne, hogy pár bejöjjön, elég lenne egy pár is.
81k-ért...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Chereiose
addikt
Dortmund 0:0 26-os oddson elgondolkodtató kicsi pénzel Bár elég nehezen tudom elképzelni, hogy ne lőjön gólt valamelyik..
-
Zjunior
veterán
Senki egy mixet nem mutatott még ma ki mit rak...
MI történt itt?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
vwpolopg
őstag
NB2-es meccsekre lehet valahol fogadni?
-
szállitó
senior tag
azért az kicsit bonyolultabb mert központilag akkor törölni kellene a fogadást illetve a sorjegynél az eladást valószinüleg lehet de nem tudom mi a módja. ha van egy kis nyereménye átmegy egy másik városba vagy feljön pestre odaadja kifizetik egy bizományosnál.
Azt tudom konkrétan a váltótársam síkasztot 2,5 millát 600e puttó 1,5milla tippmix -meg apróságok be lett jelentve de leszarták a szelvényeket a cégen meg elverték a port. annyi volt hogy után korlátozva lett a tippmix forgalom heti 1 millára amig nincs plusz befizetés letiltották a gépet,de hogy az mennyi ideig volt érvényben nem tudom anno 6 éve történt.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz zolynet #124464 üzenetére
3680ft-os tét, miezbazdmeg
nekem mára Ajax & Valencia & Sevilla GG & PSV meccs over 2,5 @5,10 × 1000Ft, ha ez sem jön, akkor mi...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zjunior
veterán
Ma szerintem visszatérek Mixel!
Udinese-Palermo 2,15 H
Kikutatom miért ekkora az odds H-ra
TÉT még kérdéses, de 50k-val gondolokozok![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
szállitó
senior tag
Egy kis nyeremény mindent megér
[link][ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Baselnak miért emelkedik az oddsa?
-
szab.tam
nagyúr
válasz bammbula #124458 üzenetére
utolsó x-re visszafogni nagyon nehéz.
nekem volt nemrég, (kb. 2 hónapja), asszem egy olyan, ahol 2 db. 0:0 volt kötésben, ráadásul 10 perces csúszassal.
tehát 4 single kimenetlere kellett egyszerre visszafognom, különböző tétekkel. de nem is volt optimális, mivel a később kezdődött eseményből több volt hátra, így jóval kevesebbet adott, mint a korábban korábban kezdődöttre.
már nem emlékszem, mi is történt, de megizzadtam.
ha nem tévedek, maradt mindkettő 0:0.
de már homályos az eset....ennél az x-nél talán akkor lenne értelme visszafogni élőben, ha a 80+ percben w-re áll.
akkor már ad értelmes szorzót, és nem tud elmenni a 87. percben a nyerőre álló szeló.***
még 0:1-nél tettem:
Benfica - Moreirense (élő) Pontos végeredmény Benfica 5:2 200,00 Nyitott
van még 10 perc fiúk...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bammbula
tag
válasz vwpolopg #124457 üzenetére
Ha fix nyereményt szeretnél a legjobb, ha visszafogadsz.
Szerintem ez a meccs teljesen 3 esélyes, ahogy szab tam is írta. Szívem szerint a vendégekre fogadnék(lehet meg is teszem, ha találok lottózót), de eléggé bizonytalan mindkét csapat, egy kevés gólos dönci is előfordulhat.Bár van egy olyan érzésem egy pár meccs óta, hogy a Videoton kicsit motiválja a bírót a közeljövöben, hogy legyen egy 3 pontos meccsük is hébe-hóba
-
vwpolopg
őstag
válasz szab.tam #124446 üzenetére
8-8 ezerrel kéne megraknom mindkettőt meccs előtt, akkor lenne 4-5 ezer hasznom. A fő szelóm 300-->16000 illetve 200-->6000. Mindegyikhez a dönci kell. Ha nem rakok semmi visszafogást és elmegy akkor nem bánkódok 500 forint mínusz. Ha jön azt nem kell magyarázni. De ha visszafogadok, akkor tutira 4-5 ezer ingyen zsebpénz...
Szerk.: De szerintem hagyom a 'csába. Nem fogadok vissza, nagy bukta nem érhet, csak nagyobb nyeremény, kockázat nélkül nincs nagy nyeremény
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Na ha még a Bennfika is eladha V-re 17-es oddsért az lesz a csúcsdísz a mai karifán.
-
Atti1112
aktív tag
Vezet a Barca... na végre
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
akooos
veterán
Valakinek már megint egy meccsen ment el a mix [link]
-
tomrRRR
senior tag
Barcelona meccsen mit kap a bíró ? Megye 3-as ? 2x nem megadott 11-es kezezés miatt, befújt les gólók szánalmas. Remélem nyer a Barca 3-0 ra.
The easy day was yesterday!
-
szab.tam
nagyúr
böde dani, félidő:
"szarul esett megmondom őszintén..."fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Atti1112 #124448 üzenetére
itt kizárt.
akkor lehet érdekes, ha a paks talál most egy gólt, és a fradi megzavarodik.
igaz, ma már a franc se tudja...[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Van egy szelóm, 6-os gyűjtő amin a fradi az 5. meccs, jönni látszik, kopkopkop... na a gondombajom az utolsó meccs, a holnapi vidi, azt D-re húztam... viszont már nem vagyok ebben olyan biztos, szerintem kikapnak... mit gondoltok erről? Ha visszafogadok jöhet olyan 4-5 ezer, ha nem fogadok és jön a dönci, akkor 22 tiszta...
-
szab.tam
nagyúr
fradi meccs. ivószünet.
jó, hogy nem ííívószünet. tolának egy gyorsat a pálya szélén***
totál 3 esély.
1 és a 2
2.65 és 2.55.
képtelenség rá értelmesen visszafogni.
szerintem.
max a 87. percben x állásnál....[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz férfiállat #124433 üzenetére
én szoktam rakni NFL-t és MLB-t (előbbit követem, utóbbira csak van 1-2 bejáratott tipsterem), de ha ma játszani akarsz, 10-től játszik a Mets, az mehet, de akár még hendivel is a bátrabbaknak
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
!Tupac!
tag
válasz férfiállat #124433 üzenetére
Jelenleg inaktív módban vagyok de az NBA a "szakterületem"
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz zsolti72837 #124441 üzenetére
a vége eléggé élőzés gyanús.
mekockáztatom, hogy 115 percig is eltartott volna, ha nem jön korábban a 2. gól...**
fradi meccsen a 0:0 lenne az igazi szopatás.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz zsolti72837 #124438 üzenetére
annyira, hogy nálam a link meg sem nyílik....
(#124436) Chereiose
ja, thx, neked is, meg ilyenek.
azzal a tizivel látszólag tényleg annak indult, de a meccset végignézve 100%, hogy nem volt az.viszont du. a hülye bíró rendesen elintézte a hamburgot.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
-
yogibear
addikt
válasz C0d3r #124434 üzenetére
Indulj ki abból, hogy nincs olyan hülye, aki úgy rak be pénzt, hogy ne akarja kamatostól kivenni.
Elkölt a tulaj 120 millát "játékosokra" csak jószívűségből? Az eladott bögrékből meg mezekből az nem jön vissza 100 év alatt sem... egy jó zsíros 10-es odds szingapúrban megrakva 10 millával, hoz 90-et tisztán és már a nagyja vissza is jött... még két-három ilyen "csoda" egy évben és még a befeccölt összeg triplája is megvan... az eladások meg közvetítési jogok csak a reszlti, a zsebpénz... ennyire egyszerű... elég egy évben 2-3 meccset elszőrni, nem kell több...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz zsolti72837 #124432 üzenetére
thx.
ezek után?
nanááá:Porto - Estoril (élő) 1X2 Estoril 34,00 Nyitott
Heerenveen - Zwolle (élő) 1X2 Zwolle 9,75 Nyitott
ezt csak százé'.a másik:
FTC - Paks 1X2 + Gólszám 2,5 Vendég és több 34,50 Nyitott
Tét összesen 1 000 Ft
Várható nyeremény 34 500 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
férfiállat
tag
foglalkozik valaki amerikai sportokkal? esetleg valami faces csoport vagy oldal?
-
szab.tam
nagyúr
sima győzelmet akartam rakni 50*-ért, de annyira a vége volt már, hogy csak pontos eredményt engedett.
jól kicsesztek velem....
időkódot érdemes sasolni....2015.08.29.19:50 2470/2708 Egyes kötés 100 Ft 100 Ft 20 000 Ft
Diósgyőr - Újpest (élő) Pontos végeredmény Diósgyőr 2:1 200,00 Nyertesén 2:1-nél ki is kapcsoltam, mert biztos voltam, hogy rúgnak még egyet....
[ Szerkesztve ]
-
-
yogibear
addikt
2015.07.19 Békéscsaba - Debreceni VSC 1/2
2015.08.01 Diósgyőri VTK - Videoton 1/2
2015.08.15 Puskás Akadémia - Békéscsaba 1/2
2015.08.15 Vasas - Videoton 2/1
2015.08.29 Diósgyőri VTK - Újpest 2/1
a véletlenek sorozata.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
-
zsolti72837
addikt
válasz szállitó #124422 üzenetére
Köszi.
(#124421) yogibear: Köszi.
(#124423) Atti1112: Köszi.
Más: Megakartam rakni a DVTK megnyeri a meccset 200-Ft ért
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Atti1112
aktív tag
válasz zsolti72837 #124419 üzenetére
Igen. Egy fogadás során megfogadható legkisebb tétösszeg normál és kombinált fogadás esetén is 100 Ft. A kombinációban szereplő egységnyi fogadások tétje legalább 10 Ft.
Hát ez a bunda, Dózsa módra, kérem szépen....így próbálj meg fogadni bármire is.[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
szállitó
senior tag
válasz zsolti72837 #124419 üzenetére
100.- szelvényeként ha tirxi pixi akármi akkor kevesebb...
Egy fogadás során megfogadható legkisebb tétösszeg normál és kombinált fogadás esetén is 100 Ft. A kombinációban szereplő egységnyi fogadások tétje legalább 10 Ft.
Chereiose Gratulálok meg annak akinek még megvolt
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
lilamajmok
2/1... vicc.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Tippmixpron mennyi a minimum amennyivel lehet fogadni?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
4850 oc
aktív tag
Eggyik képen sem Ő van....én már talizam vele.
-
Chereiose
addikt
Dvtk annyira szar, hogy még a megbeszélt 2/1-et se hozzák
-
nagyúr
Mi van a fekete cicát elvitte a cirkusz?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #124404 üzenetére
Na vezet is a Mattersburg....
Rakta valaki a zenit-cselszki-liverpudli rapid wien hazai zakókat úgy 10k oddsért?Komcsiék előbb lesznek 2/1 mint a lilamajmok meccse....erősen vigyáznak ott mászkvában, hogy ne találják el a kaput az első félidőben...
-
yogibear
addikt
válasz szállitó #124380 üzenetére
Felborult egy autó a Róna utcában
Bammeg, fellökted, annyira siettél mixelni?
-
szab.tam
nagyúr
válasz szállitó #124402 üzenetére
Tét összesen 150 Ft
Várható nyeremény 42 521 FtDiósgyőr - Újpest (élő) 1X2 Diósgyőr 7,25 Nyitott
Bayern München - Leverkusen 1X2 Leverkusen 8,50 Nyitott
FTC - Paks Kétesély Döntetlen vagy Paks 4,60 Nyitott***
a 11-est érő, szándékos diósgyőri kezezés csodás volt.
2/1 gyanú.*****
akik ismeritek a fogadásaim, rám nem jellemző módon tegnap raktam egy ilyet, és igen nehezen tudom elképzelni, hogy ne jjöjjön.
FTC - Paks Hendikep 0:2 FTC 2,40 Nyitott
Bayern München - Leverkusen Hendikep 0:2 Bayern München 2,95 Nyitott
Real Madrid - Betis Hendikep 0:2 Real Madrid 1,75 Nyitott
Barcelona - Malaga Hendikep 0:2 Barcelona 1,80 Nyitotttalán a bayern meccs.
3-4:0-k lesznek...fradi pedig:
mindenki azon sivalkodik, hogy ki fogja megállítani.
szerintem senki.
és kérdem én: mi a f--ért kéne egyáltalán megállítani. végre van egy csapat, aki igaz, hogy csak itthon, de mindenkit tönkrever...[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz zsolti72837 #124401 üzenetére
Fradi zakó Bayern Zakó a mai nap után nem lennék meglepődve
-
zsolti72837
addikt
Valami élő tipp vagy későbbre élő tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest