- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- TV antenna és jelerősítés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
Kobak77 #6265 üzenetére
A bluetooth nálam is probléma volt, és a következő alternatív megoldással aktiváltam:
Letöltöttem a bluetooth drivert:
Microsoft Bluetooth Support file for Bluetooth with Enhanced Data Rate
Tetöltöttem a Thinkpad Hotkey drivert:
Hotkey driver for WindowsMost jön az alternatív.
Az ingyenes Universal Extractor kis programmal kicsomagoltam a Thinkpad Hotkey drivert. Kicsimagolás után katt a ..\OSD\F5\TpFnF5.exe fájlon (ez hivatott az FN+F5 bill. kombináció alatt futni) és ha aktiválni szeretnéd a megjelenő ablakban a bluetooth kapcsolatot kéri a drivert. Ekkor megadtam a bluetooth drivert elérési utat, és kész is.
Persze fel is telepítheted a Hotkey drivert (akkor term. az Universal Extractor kihagyható) , én csak azért nem tettem mert szeretem ha nem fut feleslegesen semmi a háttérben, ha pedig be szeretném kapcsolni a bluetooth szolgáltatást akkor csak elindítom a TpFnF5.exe fájlt.
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest