- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Nagy szószban vagyok, és nem tudok rájönni a megoldásra. remélem, tud valaki segíteni, vagy átirányítani egy másik topicba. A gép egy T60. A Think Vantage Access Connection lefoglalja az egyik processzormagot, és belassítja a gépet. Maga a program is évek alatt hajlandó csak elindulni (ha nem kábeles netcsatlakozás van), szívok a hálózatra felkapcsolódásnál. A feladatkezelőben az AcSvc.exe 50%-on áll periódikusan (kábeles csatlakozásnál is), más, AC-vel kezdődő exe-k is bekavarnak és állandóan, kb másodpercenként egyszer a winyóhoz is hozzányúl valami. Ami mostanában történt, az az, hogy a géphez adott Symantec vírusírtó és tűzfal licence lejárt, mindkettőt legyalultam, vírusírtóból AVG van fent, a tűzfalnak a Windows sajátja. Hogyan tudnám helyrepofozni a dolgokat?
Nem tudom, hogy kapcsolódik-e a témához, de megpróbáltam legyalulni néhány progit, többek között a PS SE Albumot (vagy hogy a penészbe hívták), mikoris az unistalnál közölte, hogy használja az AcSvc.exe-t, legyek szíves azt leállítaniLegyalultam, de maradt a fent leírt jelenség.
Aktív témák
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest