- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Nagy szószban vagyok, és nem tudok rájönni a megoldásra. remélem, tud valaki segíteni, vagy átirányítani egy másik topicba. A gép egy T60. A Think Vantage Access Connection lefoglalja az egyik processzormagot, és belassítja a gépet. Maga a program is évek alatt hajlandó csak elindulni (ha nem kábeles netcsatlakozás van), szívok a hálózatra felkapcsolódásnál. A feladatkezelőben az AcSvc.exe 50%-on áll periódikusan (kábeles csatlakozásnál is), más, AC-vel kezdődő exe-k is bekavarnak és állandóan, kb másodpercenként egyszer a winyóhoz is hozzányúl valami. Ami mostanában történt, az az, hogy a géphez adott Symantec vírusírtó és tűzfal licence lejárt, mindkettőt legyalultam, vírusírtóból AVG van fent, a tűzfalnak a Windows sajátja. Hogyan tudnám helyrepofozni a dolgokat?
Nem tudom, hogy kapcsolódik-e a témához, de megpróbáltam legyalulni néhány progit, többek között a PS SE Albumot (vagy hogy a penészbe hívták), mikoris az unistalnál közölte, hogy használja az AcSvc.exe-t, legyek szíves azt leállítaniLegyalultam, de maradt a fent leírt jelenség.
Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HP ZBOOK 15 G5 /i7 8.gen/ 32GB/500GB M2 SSD/500GB HDD
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest