- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Új hozzászólás Aktív témák
-
HateEternal
tag
Redditen olvastam most, hogy valakinek teljes fr után jobb lett, de azt írja, hogy azt olvasta aztán visszatérhet. De keresgélek még én is, olvasgatok.
[Hmm, lehet akkor ez ilyen és ezzel együtt kell élni? ]
Electrical-Art-1111•5h ago•
It’s a pretty stupid fix, but it seemed to work for me for now. But what I did was just factory reset the image settings. It seemed better and didn’t notice any big judder/stutters anymore. I’ve heard that it can go back to the juddering after some time, but resetting is an easy task so I don’t mind it. -
bence188
tag
-
G-Bali
senior tag
Én se merek frissíteni, mert jelenleg nem tapasztalok semmi akadást, így nincs nagy értelem a frissítésnek,nem ? DE!
@HateEternal :Ezt még nem tapasztaltam ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest