- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Zoleee83 #9505 üzenetére
Egyelőre annyit csináltam, hogy 4K 120Hz-en minden funkciót bekapcsoltam az Xboxon. Mindent zöldnek mutat, a VRR is aktív. A játékok folyamatosak, gyors a válaszidő, nincs érzékelhető input lag. Forza 5-öt, GTA:SA-t és az RDR2-t próbáltam ki. Utóbbi ugye 30 fps lockos, mert nincs XSX-re patchelve. Mindegyik jól ment, érezhetően reszponzívabbak, mint az előző TV-men. Holnap kipróbálok valami 120Hz-et is tudó játékot.
Egy másik bemenetre csatlakoztattam a PC-met is. dVGA-m most nincs, így az Intel HD4600-at állítottam 1080p@120Hz-re. Teljesen rendben van a kép, nem pixeles.
Ha PC módra váltom a tv beállításokat, zöld minden, ezért sport módban hagytam, úgy jók a színek. Biztos valami HDR beállítási hiba, holnap majd foglalkozom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Goddess of Victory:Nikke
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest