Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetiReni
friss újonc
Üdvözlök mindenkit!
Sajnos én vagyok a tipikus minek a hülyének okos tv..
Vettem egy ilyet: TCL 49DP600 Smart televízió, 124cm, 4K Ultra HD (ha ez egy rakás kaki, azt nem akarom tudni.
)
Naszóval. Flipes vagyok, kihúztam az előző tévéből a SCART AV kábelt (kép alapján így hívják a google szerint) aztán a set top box-ba dugott scart dugóból jött ki egy olyan bepattintós, mint amit a telefonba is kell dugni, és volt egy olyan lyuk a tv-n és beledugtam, hogy az majd jó lesz, mert beleillik. Na most nincs tv. Az egész családnak kezdenek visszanőni az agysejtjei, szóval ezt meg kellene oldanom. Kérdés, hogy van-e itt olyan nagytudású személy, aki érti, hogy miről beszélek, és meg tudja mondani, hogy mit is rontok el. (Nem úgy általában, hanem ebben a konkrét helyzetben
) És az is jó lenne, ha valaki megmondaná, hogy rá lehet-e erre a tv-re varázsolni az HBO GO-t vagy nem. Csak hogy ne vesztegessek erre éveket feleslegesen....
Köszönöm, Reni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
) És az is jó lenne, ha valaki megmondaná, hogy rá lehet-e erre a tv-re varázsolni az HBO GO-t vagy nem. Csak hogy ne vesztegessek erre éveket feleslegesen....
Vhiktor