- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Nekem 65c715 van (jelenleg fw634-gyel) és bizony alig érezhetően, de a gyorsabb mozgású 1080p videók is stutterelnek. A 2160p-ről nem is beszélve.
(A Stutter fogalmát remélem jól értelmezem, az az, amikor folyamatosan, de alog láthatóan akadozik a kép, "tik-tik-tik-tik"..., ami főleg az egyenletes mozgás megjelenítésénél nagyon szembetűnő)
Lehet, hogy a net miatt van, tekintve, hogy a C715 TV wifi vevője gyorsabb, mint ha vezetéken dugnám bele az akármilyen hipergyors netemet a TV-be.
Tehát két lehetőséget látok, mi miatt stutterelhet mégis a HighDef tartalom (bármilyen forrásból):
- Sajnos még nincs 5G wifim, és 2.4-en nem elég az adatátvitel ráta, vagy
- Nem 100 MHz-es a TV és (persze szabad szemmel nem látni, de mégis) érzékeli a szem a folyamatos micro-stutterelést. A monitoromnál is ugyanez volt a jelenség, míg le nem cseréltem egy 100 hercesre, azóta, igaz, felszáll a gép, úgy pörög a jó öreg GTX760-as videokártyám, de legalább nem stutterel a kép. -.-Mást már nem tudok elképzelni, miért csinálhatja, tekintve hogy ez az akadozás jelen van és volt a vásárlás óta, az elmúlt fél évben folyamatosan - bármelyik firmware-t is tettem fel éppen, bármilyen hard resetet is eszközöltem a tévén, tehetek én bármit, de ettől nem szabadulunk sehogysem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest