Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
234 000 az 55x9006 a media marktban: [link]
-
zpapp28
csendes tag
van új TCL tv:
https://twitter.com/TCL_Europe/status/1035161244360036352
https://www.tcl.eu/en/products/uhd-c76-55dc760Úgy tűnik ennek már jobb lett a hangja...Németországban találtam 1000EUR-ért. Itthon még semmi.
-
fuze
őstag
Ja nekem is oledig kell valami. 450ért sok az is. A media box sem fontos, hiszen a chromecast tök jó. A másikban is az volt, de pl Sony-nál olvastam, hogy azzal meg voltak bajok. Így viszont marhára nem érdekel az "okostv" eskü csak a chromecast+ valami rettenet buta menü jó lenne ami külön hardveren fut mint a régi tv-kben. Úgy legalább nem lenne laggoló hangerőállítás. Az a halálom. Persze az is a Youtube app miatt volt
-
Zoltn
senior tag
Amúgy egyre jobban szeretem. PS4pro-hoz zseniális.
Legutóbb elkezdtem nézni Deadpool2-t, és elfelejtettem felhangosítani a házimozit, és lehalkítani a tv-t. Eltelt egy jó 30 perc mire észbekaptam, hogy nincsenek mély hangok.De amúgy egész vállalható a hangja.
Vegyél hozzá egy amlogic-os tv boxot filmezni.
És tényleg jó működik a chromecast google account, meg YT kliens nélkül!Pár évig remélem hibátlanul teszi a dolgát.
A kövi meg úgy is oled lesz!
-
LilProphet90
senior tag
-
Joshi
titán
Ha volt már akkor bocsesz.
TCL 6-Series (2018 R617) TV Review: 55" FALD & Dolby Vision for $650!
-
Zoltn
senior tag
https://venz.tech/products/v10-proplus
Random kínai vacak olcsóért. Lényeg hogy ez tudja a gigabites hálózatot.
-
zpapp28
csendes tag
Jövő héten érkezik az új C76-os sorozat. Ha minden igaz akkor jobb hangszórókkal mint az elődje.
Reminder of the key features of the TCL C76 series:
• Ultra HD
• WCG (Wide Color Gamut) function
• UHD Color Extender function
• HDR10 and HDR HLG accounting
• Edge Local Dimming LED Backlight System • UPnP ( DLNA ) Media Gateway Function • Android 7.0 Smart TV Function
• HEVC compatibility
• Three HDMI 2.0b
• HDCP 2.2 certification
• JBL integrated sound bar -
Zoltn
senior tag
Marad a készülék!
Az egész google accountomat letöröltem róla, azóta nincs vele semmi baj!
Vettem egy tv okosító boxot, pattintottam fel CoreElec-et, és NASról mennek a 4k filmek fainul.Amúgy a tv-ben nincs valami erős HW, alkalmatlan egy 4k remux lejátszására akár HDD-ről.
Viszont a panel ami benne van meggyőzött! HEVC 4k filmek alatt van egy kis gond a mozgásmegjelenítéssel, de szerintem csak a tömörítés miatt. PS4pro-n a 4k HDR játékok valami eszméletlen szépek!!!!!!! És a mozgással sincs semmi baj. Tesztben említették, hogy nagy az input lag, engem nem zavar, nem is játszom olyanokkal, ahol számítana igazán.
A feketék a helyükön vannak, kontranszt meglepően jó, szinek csodálatosak. Haver samu 6102eséhez képest egy csoda!
A negatívumokra viszont számítani lehetett, nem véletlen olcsóbb a többi gyártónál. De ahol kell ott hozza az elvártat
Ajánlott annak aki csak megjelenítőnek használja. Aki YT, meg androidot akar használni az vegyen mást.
-
Zoltn
senior tag
válasz
meridaharcos #82 üzenetére
Leginkább túrd végig az összes beállítást. Mást nem tudok hirtelen.
-
zpapp28
csendes tag
válasz
meridaharcos #82 üzenetére
TCL az nem Thomson és fordítva
Azért remélem valaki tud majd segíteni.
-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
Thomson 55UC6406-on keresném a gyorsbekapcsolás lehetőségét. Valaki tudna segíteni ?
Köszönöm előre is ! -
Zoltn
senior tag
válasz
Interceptor #78 üzenetére
Meg ezek műanyag darabok azt viszlát!
-
törölt tag
Csak megjegyzem, hogy nem kell lemondani az androidos applikációkról, manapság egy TV boxxal nagyon jól kiváltható a smart rendszer, ráadásul médialejátszónak sem utolsó. [link] és [link]
@ (#63) Jassz:
Ez csupán a te véleményed. A tények azonban nem ezt mutatják. Példaként említhető a 2017-es év slágerterméke, a TCL P607-es modellje, mely a tengerentúlon került forgalomba, és számos elismert, független tesztoldal elismerését elnyerte (pl.: [link]). -
Zoltn
senior tag
A ps4en van YT, nézem arról max. Meg érdekes, hogy a chromecast működik, letiltott kliensel is. Úgyhogy telóról is rá tudom lőni a tv-re.
Betekintési szögekkel nincsen bajom, pedig direkt próbálgattam otthon. Nem is értem ezt a betekintési szög mizériát, a VA monitoromon is szépek a színek bárhonnan nézem. -
zpapp28
csendes tag
A kérdés az, hogy hogyan lehet youtube-ot nézni a a TV-n youtube kliens nélkül? Bármi más app ami tud ilyet és nem lassítja be az egész tévét?
Amúgy mit szóltok a betekintési szögéhez? Tegnap bementem a MM-ba és elég jól látszik a különbség a tv-k között... Persze TCL nem volt kitéve
-
Zoltn
senior tag
Letiltottam a YT-kliens, és úgy működik a tv ahogy kell. Egy reccenés lag sincsen.
Amúgy minél többet használom, annál jobban bejön!!!!!Tegnap megnéztem a BladeRunner2049-et, elég jól nézett ki, a mozgásokkal sem volt semmi gond.
PSpron elkezdtem a HorizonZeroDawn-t, és ilyen állejtős a látvány!
Szerintem maradni fog a készülék.
-
fuze
őstag
válasz
meridaharcos #66 üzenetére
Én csináltam photoshopban, de nem mentettem el.
Összeraktam neked egyet: [link]
-
Jassz
tag
Én is nézegettem TCL tévéket kíváncsiságból, de szerintem súlyos hiba a mobilos vonalhoz hasonlítani a tv-s vonalat.
Az pedig, hogy valami az amcsiknál népszerű hát...azért mert ott az átlag hülyegyerek befüvezve elxboxozik rajta vagy a kandalló fölé felakasztva megy valami zajkeltés amíg a nappaliban campelnek, attól még egy minőségre kicsit is adó ember igényeit jó eséllyel nem fogja kielégíteni egy ilyen tv... -
fuze
őstag
-
Zoltn
senior tag
YT-ot még nem kapcsoltam ki.
De tegnap felraktam a legfrissebb droidot, bár nem változott a helyzet, azt vettem észre, hogy amig nem jelentkeztem be a google fiókomba, addig csodálatosan folyékony volt a rendszer. A tv első indításakor ugye a droid kéri a google accod, ezt most kihagytam, és láss csodát minden szuper volt. Amint bejelentkeztem összeesett az egész.
De barátkozom a készülékkel, tegnap nagyon jót moziztam, csodásak a 4khdr anyagok. Ámulok bámulok, szebb mint az élet! -
zpapp28
csendes tag
válasz
Interceptor #55 üzenetére
Már gondoltam rá én is, de gyártói garanciát itthon szerintem nem fogsz kapni, mert nincs itthon hivatalos TCL márkaképviselet (tudtommal, pedig kerestem). Plusz ez nem egy iPhone hogy berakod a táskádba és hazahozod vagy hozatod vkivel. Kb 25 kg a doboz és nem annyira hajtogatható össze a cucc, hogy kisebb helyen elférjen. Az amazon pedig nem fogja kiszállítani Európába, az tuti. Megkérhetsz egy ismerőst hogy postázza tovább, de az horror ár és a 27%-os áfa is rájön. Így mindent egybevéve nem túl jó buli. Sajnos... Mert már akkor én is elkezdtem volna a szervezgetést...
-
Interceptor
addikt
Felteszem a nagy kérdést, szerintetek érdemes lehet amazonról rendelni egy R617-est? Szállítás meg gariztatás gáz tudom, bár ha gyártói gari és ha lenne magyar hazai képviselet, akkor nem lenne akkora probléma. Ti mit gondoltok erről?
-
fuze
őstag
Úgy néz ki, hogy a legolcsóbb és a legdrágább modellekbe is ugyanolyan rossz hardver kerül az android alá. Ez azért elég szomorú. Meglátszik persze az oldal szoftverletöltési lapján is, ahol minden egyes modellhez lényegében ugyanazt a droid update-et szeded le. Ergo marhára nincs optimalizálva. Most kinéztem egy Sony-t pont ugyanebben az árban amit küldtél. Bár, hogy IPS, de az én szememnek valószínű az lesz a jó, mert a betekintési szögekkel a világból ki lehet zavarni ennél a VA-nál. Meglátjuk... Enyém is holnap megy vissza.
-
Zoltn
senior tag
Sziasztok!
Ma meghozták médiából a 55x9006ost.
Egyenlőre nagy csalódás. 🤨
Az Android rajta kuka! Használhatatlan szint. Letiltották pár alkalmazást, egy fokkal jobb, de ez akkor sem módi.
Ja meg majd egyhugykovet kaptam, mikor a Google videó random reklámokat dobált be. Veretem a pst, egyszercsak hopp egy TombRaider film trailer hogy kolcsonozzem ki csak 1200ft. Noway!Felhősödés sajna látszik ezen is, a képminőséggel nincs nagy bajom. Persze minden extra kepjavitot ki kell kapcsolni különben a mozgások azonnal szetesnek.
Még tesztelem pár napig, de valószínűleg megy vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest