Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
Marad a készülék!
Az egész google accountomat letöröltem róla, azóta nincs vele semmi baj!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vettem egy tv okosító boxot, pattintottam fel CoreElec-et, és NASról mennek a 4k filmek fainul.Amúgy a tv-ben nincs valami erős HW, alkalmatlan egy 4k remux lejátszására akár HDD-ről.
Viszont a panel ami benne van meggyőzött! HEVC 4k filmek alatt van egy kis gond a mozgásmegjelenítéssel, de szerintem csak a tömörítés miatt. PS4pro-n a 4k HDR játékok valami eszméletlen szépek!!!!!!! És a mozgással sincs semmi baj. Tesztben említették, hogy nagy az input lag, engem nem zavar, nem is játszom olyanokkal, ahol számítana igazán.
A feketék a helyükön vannak, kontranszt meglepően jó, szinek csodálatosak. Haver samu 6102eséhez képest egy csoda!
A negatívumokra viszont számítani lehetett, nem véletlen olcsóbb a többi gyártónál. De ahol kell ott hozza az elvártat
Ajánlott annak aki csak megjelenítőnek használja. Aki YT, meg androidot akar használni az vegyen mást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor