Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeland0806

tag

válasz ρσгτσ #40974 üzenetére

Ja én félreértettelek. Úgy értelmeztem az előző hsz-ed, hogy ha OLED akkor nálad az LG és a Samu felejtős. Meg is lepődtem :D így már világos.
    Vannak értelmesebb modellek a "nagyok" között is miniled tekintetében, pl amit rainman72 említett a QNED92, vagy a Samsung neo-qledei. De ezek általában bőven drágábbak árban, mint egy azonos vagy nagyobb tudású TCL vagy Hisense. A Sonyról nem is beszélve. A Philips talán valahol a két véglet között helyezkedik el középen. Az 55MLED920 pl most Euronicsban akciósan 250 ropi.

A vicc az, hogy azonos áron a TCL-el és a Hisense-el hiába lesznek sokkal gyengébbek ezek a tévék, a név miatt úgyis megfogják venni. Hiába gyengébb. Az okostelóknál is ugyanez megfigyelhető. Inkább megveszik az alsó kategóriás Samsungot sokan, mint a középkategóriás Oppot pl (csak egy példa).
    Tavaly úgy emlékszem, hogy nagyjából a Samsung edge ledes QLED tévéje volt megközelítőleg egy árban a C805-el és az U7KQ-val. De biztos vagyok benne, hogy jobban fogyott, hiába a jóval kisebb tudás..

"Mondjuk OLED árban én nem veszek mini LED -et."
    Egyetértek én sem vennék abban az árban

Új hozzászólás Aktív témák