Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
Ja én félreértettelek. Úgy értelmeztem az előző hsz-ed, hogy ha OLED akkor nálad az LG és a Samu felejtős. Meg is lepődtem
így már világos.
Vannak értelmesebb modellek a "nagyok" között is miniled tekintetében, pl amit rainman72 említett a QNED92, vagy a Samsung neo-qledei. De ezek általában bőven drágábbak árban, mint egy azonos vagy nagyobb tudású TCL vagy Hisense. A Sonyról nem is beszélve. A Philips talán valahol a két véglet között helyezkedik el középen. Az 55MLED920 pl most Euronicsban akciósan 250 ropi.A vicc az, hogy azonos áron a TCL-el és a Hisense-el hiába lesznek sokkal gyengébbek ezek a tévék, a név miatt úgyis megfogják venni. Hiába gyengébb. Az okostelóknál is ugyanez megfigyelhető. Inkább megveszik az alsó kategóriás Samsungot sokan, mint a középkategóriás Oppot pl (csak egy példa).
Tavaly úgy emlékszem, hogy nagyjából a Samsung edge ledes QLED tévéje volt megközelítőleg egy árban a C805-el és az U7KQ-val. De biztos vagyok benne, hogy jobban fogyott, hiába a jóval kisebb tudás.."Mondjuk OLED árban én nem veszek mini LED -et."
Egyetértek én sem vennék abban az árban
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- PHILIPS 75PUS8808/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
így már világos.
Vhiktor