- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bbubby00 #36011 üzenetére
Ha jól látom az edge LED volt, így jobb választás. Illetve ha minden igaz szintén VA paneles. Nem tudom a betekintési szöge milyen volt, de e tekintetben a C655 nem túl jó. Bár ez sem feltétlen számít mindenkinél.
Én erre a felhasználásra inkább C805 -öt választanám, ha belefér a büdzsébe. Akkora ugrás lesz, hogy nem fogod sajnálni a plusz pénzt.
TV műsornál túl nagy jelentősége nem lesz a két TV közötti különbségnek. Nem mondom, hogy nem lesz, de nem is óriási. Viszont máshol, anyagtól függően jól észrevehető.
Szerk.:
Illetve TCL -nél szerintem ajánlott az online vásárlás. Ha valamilyen szoftveres, vagy más egyéb anomália, probléma van, akkor egyszerűbb az elállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest