- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
bdominik98 #34792 üzenetére
Ha teljesen pontosan kalibralt képet szeretnél akkor egyedileg kell kalibralni. De ez annyira rossz, hogy gyarilag deltae 10 felett vannak az eltérések, így az én beallitásaimal ez le fog menni kb 3 alá vagy még jobban. Arról nem is beszélve hogy én a világ legjobb muszereit használom, így még attól is jobb lehet így mintha valaki egyedileg kalibralna a tvdet egy olcsó colorimeterrel (ami a szinek kalibralasahoz önmagában amúgy sem használható)
Azokhoz a tvkhez amik pl egészen jók gyarilag, lásd LG g3 vagy c4 nem teszem fel a beállításokat azokat csak egyedi kalibralassal vállalom, ugyanis ott már nem garantálható hogy javitani fog. Itt viszont 100% hogy igen, nem is keveset.
Lényegében ez nekem csak a csatorna fenntartásához kell, ha lenne 100ezres nézettség és feliratkozó adnám ingyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest