Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Grillo #34719 üzenetére
Nekem egy Sony KDL40WD650-et váltana vagy valami hasonló, a pontos típus nincs meg, de ez is 8 éves készülék, szóval igazából nekem is elég lenne a C655. A sony-n is kiábrándító a fekete, de attól ugyanúgy használjuk, inkább ami féltünk rajta az utóbbi időben az a "ghost" mozgás vagy mi, ami szokott lenni a gyors jeleneteknél, meg foci nézése közben a labda mozgása.
Úgy hogy a Te véleményed is számomra mérvadó. Inkább részemről ez csak érzelmi döntés lenne, ha már veszek, akkor az legyen számomra a lehető legjobb, mivel az is legalább 8+ évig fog szolgálni.
Amúgy mi véleményed, tapasztalatod a C655-tel? Ha már leírtad korábban, részletesen, akkor visszakeresem természetesen.
Szerk.: én a sony hangjával is elégedett vagyok, pedig csak 2.0, mondjuk más tv-k hangja nagyon doboz a miénkhez képest, szóval véleményem szerint az onkyo 2.1-ese több is mint elég lenne nekem. Amúgy sincs se házimozi, se soundbar, se semmi külső hangkeltő berendezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Riasztó topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest