Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
Na jó, most elértem egy olyan pontra 5 nap után, hogy lehet én is visszaküldöm a TV-t...
Netflixen nem igazán találtam problémát, de 1-2 döccenés feltűnt nekem is, mióta küldtetek példákat.
De bakker, most YT-on nézek videót, és a 1080p60fps anyagot nem képes 1.5-es sebességen lejátszani, mert NAGYON RENDSZERES mikroakadások vannak benne, és 10 másodperc után ledobja a minőséget 360p-re...
Majd amikor újra felrakom 1080p60fps-re a videót, akkor ledobja a sebességet...
Kétlem, hogy a nettel lenne baj, gigás net van, ugyanabból a szobából a MacBook 950/990-t kap.
Azért ennyit kéne bírnia nem?
Nem mondom, hogy a 4k60fps-t nagyobb sebességen bírnia kéne, meg mindent, de amúgy az se lenne elrugaszkodott... De hogy 1080p60fps 1.5x-en nem képes maradni...
És a menüben lévő laggolás nem zavarna, de ma/tegnap úgy jártam, hogy másodpercek teltek el, amíg reagált a menü...Csalódott vagyok, mert eddig elvarázsolt.
Amin gondolkodok még, az egy külső lejátszó, Apple TV, vagy FireStick. De nem mindenre megoldás, ahogy olvastam?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem mondom, hogy a 4k60fps-t nagyobb sebességen bírnia kéne, meg mindent, de amúgy az se lenne elrugaszkodott... De hogy 1080p60fps 1.5x-en nem képes maradni...
Vhiktor