Új hozzászólás Aktív témák

• TheMartin03

aktív tag

Na jó, most elértem egy olyan pontra 5 nap után, hogy lehet én is visszaküldöm a TV-t...
    Netflixen nem igazán találtam problémát, de 1-2 döccenés feltűnt nekem is, mióta küldtetek példákat.

De bakker, most YT-on nézek videót, és a 1080p60fps anyagot nem képes 1.5-es sebességen lejátszani, mert NAGYON RENDSZERES mikroakadások vannak benne, és 10 másodperc után ledobja a minőséget 360p-re...
    Majd amikor újra felrakom 1080p60fps-re a videót, akkor ledobja a sebességet...
    Kétlem, hogy a nettel lenne baj, gigás net van, ugyanabból a szobából a MacBook 950/990-t kap.

Azért ennyit kéne bírnia nem? :F Nem mondom, hogy a 4k60fps-t nagyobb sebességen bírnia kéne, meg mindent, de amúgy az se lenne elrugaszkodott... De hogy 1080p60fps 1.5x-en nem képes maradni...

És a menüben lévő laggolás nem zavarna, de ma/tegnap úgy jártam, hogy másodpercek teltek el, amíg reagált a menü...

Csalódott vagyok, mert eddig elvarázsolt.

Amin gondolkodok még, az egy külső lejátszó, Apple TV, vagy FireStick. De nem mindenre megoldás, ahogy olvastam? :F

Új hozzászólás Aktív témák