Hirdetés
- Socket AM4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
TheMartin03
üzenetére
Hát figyelj én utána olvastam redditen stb. Sokan jártak így, volt aki azt mondta megtartotta, mert ebben a kategóriában jobbat nem talált. Sima mini ledes Hisense van (nem Qled, U7KQ) az lehet még alternatíva, minden más visszalépés lesz képileg sajnos, gondolok itt az ismertebb márkák azonos árú modelljeire. Valaki írta külföldi srác, hogy elvileg mi box 4en van egy olyan funkció ha előhozod a developer menüt megkeresed, hogy enable framerate fix és az megoldotta neki az akadást. Nekem van mi box s-em de ilyen funkció nincs a developer menüben. Én a Strong Leap S1en gondolkodok hogy beszerzek majd egyet hozzá
-
Hiei555
aktív tag
válasz
TheMartin03
üzenetére
Na de az milyen dolog h veszel egy drága tv-t mer amúgy már ez is az aztán kell még mellé mindenféle mókolás ilyen olyan firmwarre várni...Mert a netflix így megy jól a másik a kodival a harmadik a firestick a negyedik az apple tv a youtube ilyen képmódba az amazon prime olyanba egyik film dolby bright a másik dark... Csomó mindent beállítasz mire jó lesz aztán gondol egyet elfelejti. Én ugye elődlegesen a pixel.miatt küldtem vissza meg a VRR így utólag ami miatt nem is kértem másikat de ezt biztos nem csináltam volna amit hallok itt napok óta h mikkel próbálkoztok.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03
üzenetére
Helyesbítek, 1x-es sebességen a 1080p60fps szintén fps droppol végig...
Igaz, másfél órás videó, de hát könyörgöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Socket AM4
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor