Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASRock lapok általában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha járt már valaki így. Órák óta keresem a megoldást, de eddig nem vált be semmi.
Probléma:
2 hónapja vásároltam egy TCL 55P655 TV-t, eddig nem volt vele gond, viszont most folyamatosan újraindul. Bejön a TCL felirat, majd a Google Tv felirat, majd fekete kép, és kezdődik újra. Hogyha kihúzom a konnektorból, és utána rögtön, vagy órák múlva bedugom, akkor mindenféle gombnyomás nélkül bekapcsol a tv magától, de csak újraindul folyamatosan.
Amiket eddig próbáltam:
- Hagytam órákig bekapcsolva, hogy újra és újra elinduljon, de nem lép tovább a Google Tv feliraton, csak újraindul.
- Kikapcsoltam 1-2 órára, de amint bedugom a konnektorba, rögtön gombnyomás nélkül bekapcsol, és újraindul
- Távirányítóra soha nem reagál
- Hogyha benyomva tartom a bekapcsológombot a tv-n, és úgy dugom be a tv-t a konnektorba, akkor a bekapcsológombnál található led állapotjelzőfény elkezd fehéren villogni, viszont 1 perc után így is bejön a TCL a felirat, majd a Google Tv felirat, és újraindul.
Milyen megoldás jöhet szóba? Van rá mód, hogy itthon megjavítsam, vagy mindenképpen kuka (garanciális ügyintézés)vár rám? Jól gondolom, hogy ez szoftveres hiba lesz, vagy simán lehet hardveres?
Soha nem volt tv-m, az elmúlt 15 évben elvoltam nélküle, most végül vettem, és erős 2 hónapot bírt ki. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, de ha valaki tud segíteni, küldök futárral neki egy jóféle cseh sört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Könyvajánló
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BMW topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 24" TV bontatlan
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest