Hirdetés
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff
aktív tag
Ma voltam az Euronicsban, ahol egymás mellett van kiállítva a 65C765 és a 65C805, futó demókkal.
El kell ismerni, bitang jó képe van a C765-nek, és a betekintési szöge is jónak tűnt, bár eléggé záróra előtt estem be - ha nem tudnám, azt gondolnám OLED tv.
A 805 se rossz, de ha okával nézi valaki, akkor az egy-egy színt olyan kínaiasan túltol, illetve 30-40 fokból nézve egybeolvadnak részletek a demós kaméleon bőrén, túltolt irreális tónusok kíséretében.
A C765 esetében kértem, hadd hallgassak bele a hangjába. Ez már mélynyomós, ennek ellenére a dobozos feeling visszaköszönt itt is, de már voltak mélyek. Nem tudom eldönteni, jó volt-e, ott abban a nagy térben, de a mezeieknél valsz igen.
De a lényeg, ami érdekel egy tv esetében: néztünk egy kis tvzés jellegű mezei forrást, jobb híján youtubeot, azon is a “S.E.R.E.G filmsorozat - Előzetes” mezei, nem 4k-s verziójat! Nos az olyan volt, mint annak idején a 8-10 megás video fájlok lejátszva számítógépen sok évvel ezelőtt, szétesett pixelhalmok és elmosódott kockázások kíséretében! Kiábrándító volt!!!
Hazajöttem megnézni a 40F6400 Samun, hogyan mutat. Fényévekkel jobban, persze jó közel menve itt is látszott, hogy gyengécske a forrásanyag, de összehasonlíthatatlanul jobb volt az F6400 (persze be van állítva normálisan, minden képoptimalizáló ficsőr nélkül, max egy-egy minimálisra vett szintjével.
Igazából a kérdés az, hogy a C765 mennyire volt szét/elállítva bolti üzemmódban, és milyen lehet ez az anyag rajta normális beállításokkal.Akinek van 65 colos vagy nagyobb tvje, az lenne olyan kedves és megnézné, hogy a fenti youtubeos előzetes milyen minőségben jelenik meg egy oled/miniled/led tv-jén?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Formula-1 humoros
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest