- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volband
tag
Lehet valami pc topikban kellene kérdeznem, de talán itt is tud benne segíteni valaki: meg tudok róla valahogy bizonyosodni, hogy az nvidia integer scaling "működik"? Egyszer elmosódottnak láttam a tv-n az 1080-as játékot, utána olvastam, hogy ezt elvileg az integer scaling meg tudja oldani, ha nincs olyan videókártyája az embernek, ami izomból kihordja a native 4k-t.
Laptopnál úgy tudtam bekapcsolni, hogy eleve csak a tv-n jelenítettem meg a képet (duplikálásnál 1080 volt a max felbontás integer scalinggel is) és beállítottam 4k-re. De az a baj, hogy igazából nem látok különbséget, mert bekapcsolva és 800x600-ra visszavéve is mintha ugyanazt látnám a képernyőn.
Nem nagy gond, mert már jól néz ki, csak érdekelne, hogy tényleg csinált valamit ez a beállítás, vagy csak placebo.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor