Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
válasz
Stealth
üzenetére
Bocs le járt az szerkesztési idő. Köszi
"Telegramról tudod letölteni" ez egy alkalmazás? Itt a pc ha ha rá kat a linkre amit küldtél és utána a soiler kis ablakra,azt írja a hivatkozás eltávolítva.Telepitettem az androidos telórmra a telegram alkalmazást de hiába ott is azt irja hogy a hivatkozás eltávolítva.Elnézést de ebben nagyon nem vagyok otthon.ha lehet egy kicsit szájba rágósan hogy hogyan tudnám azt a fájlt le tölteni,és akkor gondolom utána pendrivére kell másolni,és frissíteni lehet a tv be bedugba a pendrivéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55LS03A) 140CM Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE55QN70F) m140CM NEO QLED SMART 144HZ UJ MODELL! AKCIÓ
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"Telegramról tudod letölteni" ez egy alkalmazás? Itt a pc ha ha rá kat a linkre amit küldtél és utána a soiler kis ablakra,azt írja a hivatkozás eltávolítva.Telepitettem az androidos telórmra a telegram alkalmazást de hiába ott is azt irja hogy a hivatkozás eltávolítva.Elnézést de ebben nagyon nem vagyok otthon.ha lehet egy kicsit szájba rágósan hogy hogyan tudnám azt a fájlt le tölteni,és akkor gondolom utána pendrivére kell másolni,és frissíteni lehet a tv be bedugba a pendrivéről.
Vhiktor