Hirdetés
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Köszönöm mindenkinek sikerült a jelenlegi legujabb firmware-t felrakni a TLC 58P635 -re. Minden baba. Esetleg egy álltalános képernyő beállítást tudna valaki ajánlani?(kontraszt,fényerő,háttér errősőge, stb..).mit jó be kapcsolni a gyári sémák közül ,mit érdemes mellőzni stb..Köszönöm előre is.
-
kromatika
veterán
válasz
Stealth #30786 üzenetére
Bocs le járt az szerkesztési idő. Köszi
"Telegramról tudod letölteni" ez egy alkalmazás? Itt a pc ha ha rá kat a linkre amit küldtél és utána a soiler kis ablakra,azt írja a hivatkozás eltávolítva.Telepitettem az androidos telórmra a telegram alkalmazást de hiába ott is azt irja hogy a hivatkozás eltávolítva.Elnézést de ebben nagyon nem vagyok otthon.ha lehet egy kicsit szájba rágósan hogy hogyan tudnám azt a fájlt le tölteni,és akkor gondolom utána pendrivére kell másolni,és frissíteni lehet a tv be bedugba a pendrivéről.
-
kromatika
veterán
válasz
Stealth #30786 üzenetére
Köszi
"Telegramról tudod letölteni" ez egy alkalmazás? Itt a pc ha ha rá kat a linkre amit küldtél és utána a soiler kis ablakra,azt írja a hivatkozás eltávolítva.Telepitettem az androidos telórmra a telegram alkalmazást de hiába ott is azt irja hogy a hivatkozás eltávolítva.
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Van egy TLC 58P635 TV-m.Amin a jelenlegi soft verzió infó ezt irja. V8-R51'MT05-LF1V483 kiadási napló ként 2022 .10 hó 31 et ír.Nem hiszem hogy ennél frisebb nincsen,hiába irja ki ezt a tv amikor wifin akarom frissíteni. Próbáltam itt keresgélni ahogy itt olvastam ezen a fórumon [link] és le töltöltöttem egy v8 12 t01 fájlt,és fat ra formázott pendrivére másolva próbáltam helyi frissitésként frissíteni a TV menűjéből ahogy írták.De azt irjí nincs újabb update a pendrivén a jelenlegi verziónál.Gondolom nem jó fájlt töltöttem le. Esetleg ebben tudnál segíteni hogy ehhez a TV hez melyik a legfrisebb verzió és hogy honnét tölthetném le(eset egy linket megköszönnék) és hogy telepítsemKöszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest