- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Van egy TLC 58P635 TV-m.Amin a jelenlegi soft verzió infó ezt irja. V8-R51'MT05-LF1V483 kiadási napló ként 2022 .10 hó 31 et ír.Nem hiszem hogy ennél frisebb nincsen,hiába irja ki ezt a tv amikor wifin akarom frissíteni. Próbáltam itt keresgélni ahogy itt olvastam ezen a fórumon [link] és le töltöltöttem egy v8 12 t01 fájlt,és fat ra formázott pendrivére másolva próbáltam helyi frissitésként frissíteni a TV menűjéből ahogy írták.De azt irjí nincs újabb update a pendrivén a jelenlegi verziónál.Gondolom nem jó fájlt töltöttem le. Esetleg ebben tudnál segíteni hogy ehhez a TV hez melyik a legfrisebb verzió és hogy honnét tölthetném le(eset egy linket megköszönnék) és hogy telepítsemKöszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest