- Valami baja van a tápomnak
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Jaja ,jók ezek.
Én anno meg vettem Vhiktor kalibrál beállításait (amit külön csomagban árul nem a yt csatornán van bemutatva)
Én arra voltam kíváncsi ,milyen az amikor a legközelebb áll a valósághoz a beállítás ,hogy visszaadják a filmek a legjobban azt ahogyan azt elkészítették.
Hát először néztem azért nagyokat ,de már annyira megszoktam ,hogy eszem ágában nem lenne elcsavargatni.
@Qtya123
Kezd érdekes lenniA nas/tárhely vonalat hiba tekintetében szerintem elengedhetjük.
Bár még az nem derült ki milyen protokollal nézed a gépen ,és milyennel a tv-n.
Esetleg a tv irányába véletlenül nincs e ip címre vagy a protokollra sebesség korlátozás!?Ha nincs , akkor futtatnék (nem tudom mivel) egy hosszabb speed tesztet illetve egy hosszútávú (mondjuk 1 órás) ping tesztet a tv felé és onnan kifelé is.
Ha ezek is rendben vannak , akkor ez kezd majd x-akták lenni.
Egyébként próbáltad több lejátszóval is?
Tv sajátja, kodi 21.0, vimu. Plexet direkt nem mondom mert az a jót is tudja szarul lejátszaniTesztelésre nem alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Keresünk dokkolókat
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest