- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Jaja ,jók ezek.
Én anno meg vettem Vhiktor kalibrál beállításait (amit külön csomagban árul nem a yt csatornán van bemutatva)
Én arra voltam kíváncsi ,milyen az amikor a legközelebb áll a valósághoz a beállítás ,hogy visszaadják a filmek a legjobban azt ahogyan azt elkészítették.
Hát először néztem azért nagyokat ,de már annyira megszoktam ,hogy eszem ágában nem lenne elcsavargatni.
@Qtya123
Kezd érdekes lenniA nas/tárhely vonalat hiba tekintetében szerintem elengedhetjük.
Bár még az nem derült ki milyen protokollal nézed a gépen ,és milyennel a tv-n.
Esetleg a tv irányába véletlenül nincs e ip címre vagy a protokollra sebesség korlátozás!?Ha nincs , akkor futtatnék (nem tudom mivel) egy hosszabb speed tesztet illetve egy hosszútávú (mondjuk 1 órás) ping tesztet a tv felé és onnan kifelé is.
Ha ezek is rendben vannak , akkor ez kezd majd x-akták lenni.
Egyébként próbáltad több lejátszóval is?
Tv sajátja, kodi 21.0, vimu. Plexet direkt nem mondom mert az a jót is tudja szarul lejátszaniTesztelésre nem alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest