Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
fudi2002 #29871 üzenetére
gyors jelentés
Pr-telekom saját Amiko Ali3712 HD boxa HDMI kábellel természetesen
Jel78 Minőség 90 a box szerint
kép blokkosodás kockásodás a vízilabda alatt nem volt, kép megállás volt helyett ami nyilván box hiba. Tehát az antenna jelet a 2 tuner másként kezeli viseli stb.Háttér elszíneződést/szín váltást a vízilabdán saját tunerrel sem láttam. Tornán viszont igen most az megy boxról tehát erre még nincs válaszom.
#29873 Cartmenn
ahogy gab1ka írja a méretnek ehez semmi köze csak a felbontás a lényeg.
Illetve ha jól tudom mert profi nem vagyok egy szar bitrátájú tömörítést hiába van jó a felskálázó algoritmus akkor is szar lesz a végeredmény.
Anno a Samu LE40C630 ami egy 2010 FHD model. Kapott virágbolti 480p de lehet volt 360p anyag is saját lejátszóra, nem kicsit csodálkoztam a minőségen ahogy felskálázta 1080p-re, de az Oled706-nak se okozott gondot az FHD tv adás 4K felskálázás.
Ha igazak a pletykák -szolgáltató szerelői mondták- akkor itt talán annyi előnyöm van hogy a Pr nem nyúl a kapott jelhez azt adja tovább amit a tv társaságtól kap, míg más szolgáltatóknál állítólag van/lehet átkódolás ami bitráta romlással jár
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest