- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Geza74
üzenetére
Nem értem Vhiktor miért mondta azt, hogy ilyennel nem találkozott, amikor ez a darabosság az egyik leggyakoribb panasz. Az oka a nagyobb képernyő és a gyorsabb panel válaszidő (lassabb panel elmossa a képkocka váltásokat).
Filmeknél mégiscsak javaslom a dejudder-t 2-esre felhúzni. Nem lesz szappanopera, megmarad a mozis mozgás, de nem lesz annyira zavaróan darabos. Magam is ellene vagyok ezeknek a "képjavítóknak" de ez szerintem jó kompromisszum.Sportnál (tv adás) nem kéne darabosságnak lennie, ott a dejudder beállítás hatástalan, a blure reduction ami működik, de az ugye az elmosódást csökkenti. Csak próbából húzd fel ezt, hogy mi változik.
Van ezen kívül valami sport beállítás is a tv-ben (nem képmód), de azt nem tudom mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor