Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • classic B

    aktív tag

    Egy hónap C805 használat utáni tapasztalatok:
    V028-as gyári szoftverrel használtam a tévét nagyjából 3 hétig majdnem teljes elégedettséggel. A filmek lejátszásával nem volt gond, a kalibrált képbeállítás színvilága viszont nem tetszett. Ekkor kezdtem elmélyedni a teszt firmwarek világában. Óriási hiba volt így utólag. V3-as frissítéssel indultam. A kép sokkal jobban nézett ki, mint a gyári V028-on, viszont apróbb lagok előfordultak HDR10-es filmeknél. Utálom az ilyet! Egyből ugrottam V4-re, ahol szintén ugyanez volt. Nemrég kijött egy recovery package (R090), amit feltettem, de ezzel sem voltam elégedett. Végül feltettem azt a híres teszt V1-et, amiről csak jókat lehet olvasni a fórumokon, de továbbra is fennállnak a problémáim.
    Próbáltam: Kodi 20.x, Kodi 21.0 beta, Nova player, gyári lejátszó. A képbeállításokat kismilliószor átnéztem, állítgattam, stb., többször csináltam már visszaállítást is.
    A fent leírtakkal biztos sokan nem értenek egyet, de mindenképp akartam saját tapasztalatot írni. Tudom, hogy másnak a V028-cal vannak problémái, nekem azzal nem volt.

    Én csak azt tudom javasolni mindenkinek, hogy a frissítéseket jól gondoljátok meg. Vannak sokan, akik teljesen elégedettek, vannak csalódottak is. Egy jól működő rendszert nem érdemes megkockáztatni, mivel egyelőre nincs visszaút a stabil gyárira! Szomorú, hogy ez így van, mivel mégiscsak Android.
    Jelenleg rendkívül csalódott vagyok, hibáztatom magamat is, de igazából ez már mindegy. Remélem még valahogy lesz visszaút a gyári útra.

    Végül: Megnézné nekem valamelyik V028-as kolléga, hogy a gyári media player verziószáma hanyas? Ott lesz a beállításokon belül az alkalmazások résznél.

Új hozzászólás Aktív témák