Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhorvath97
friss újonc
Sziasztok!
Segítségeteket, illetve tanácsot szeretnék kérni. 2023.12.18.-án vásároltam az Euronicsban egy 55C735-ös készüléket. Január elején elkezdte produkálni azt a hibajelenséget, hogy függetlenül streaming/kábel tv/konzol tartalomtól bizonyos időközönként újraindul (fekete kép - piros TCL logó - Google tv logó animáció - kezdőképernyő). Eleinte ritkán produkálta az előbb említett hibajelenséget, de az elmúlt napokban egy 2-3 órás bekapcsolás alkalmával többször is. Rohadt idegesítő, függetlenül attól, hogy teljes mértékben elégedett voltam eddig a készülékkel. Próbáltam utánakeresni a hibajelenségre az interneten, de nem találtam választ. Feltételezem ez inkább hardveres jellegű probléma... Holnapi napon tervezem érvényesíteni a bolti garanciát, csak kiváncsi voltam, hogy esetleg belefutottatok-e már hasonlóba.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest