- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhorvath97
friss újonc
válasz
Vhiktor #24318 üzenetére
Most nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását. Köszönöm a tanácsot, meglátjuk lesz-e javulás...
Kiállított (utolsó) darab volt a boltban, nyilván gondolom az se feltétlenül tett jót neki. Azért mertem megvásárolni, mert a boltvezető elmondása szerint pár napja volt még csak kirakva. -
dhorvath97
friss újonc
Sziasztok!
Segítségeteket, illetve tanácsot szeretnék kérni. 2023.12.18.-án vásároltam az Euronicsban egy 55C735-ös készüléket. Január elején elkezdte produkálni azt a hibajelenséget, hogy függetlenül streaming/kábel tv/konzol tartalomtól bizonyos időközönként újraindul (fekete kép - piros TCL logó - Google tv logó animáció - kezdőképernyő). Eleinte ritkán produkálta az előbb említett hibajelenséget, de az elmúlt napokban egy 2-3 órás bekapcsolás alkalmával többször is. Rohadt idegesítő, függetlenül attól, hogy teljes mértékben elégedett voltam eddig a készülékkel. Próbáltam utánakeresni a hibajelenségre az interneten, de nem találtam választ. Feltételezem ez inkább hardveres jellegű probléma... Holnapi napon tervezem érvényesíteni a bolti garanciát, csak kiváncsi voltam, hogy esetleg belefutottatok-e már hasonlóba.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly Gen 8 I7-1165G7
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest