- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
Snoop27 #23897 üzenetére
Akkor viszont megúszod kisebb dűbelekkel. Egy jó fúrókalapácsnak nem akadály.
Mivel a dűbeleket kívülről kell bedugnod át az MDF-en, és az MDF-be besüllyeszteni nem tudod (nem célszerű), ne vegyél talpas dűbelt, vagy vágd le sniccerrel a gyűrűt rőla.
Beton esetén elgondolkodnék a fémdűbelen, ha jók a szerszámok és tudsz pontosan fúrni. Az csak fallal együtt jön ki. Ráadásul minden csavarboltban tudsz venni D fejű metrikus csavart, ugyanez univerzális csavarnál fehér holló a nagyobb méreteknél (ezért szokták inkább hatlapfejűvel felrakni, mert az gyakoribb).
Amire nagyon figyelj majd: a 75'' és ennél nagyobb tévéknek 400x400-as a VESA felfogatása. A konzoloknak gyakran ez a legnagyobb mérete, magyarul függőleges irányban nem tudsz korrigálni, csak vízszintesen. Nagyon tervezd meg a magasságot, én is lemértem mindent és papíron megterveztem, átszámoltam 2x inkább. A VESA nem a TV közepén van, hanem az alsó felén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Opel topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest