Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
Snoop27 #23897 üzenetére
Akkor viszont megúszod kisebb dűbelekkel. Egy jó fúrókalapácsnak nem akadály.
Mivel a dűbeleket kívülről kell bedugnod át az MDF-en, és az MDF-be besüllyeszteni nem tudod (nem célszerű), ne vegyél talpas dűbelt, vagy vágd le sniccerrel a gyűrűt rőla.
Beton esetén elgondolkodnék a fémdűbelen, ha jók a szerszámok és tudsz pontosan fúrni. Az csak fallal együtt jön ki. Ráadásul minden csavarboltban tudsz venni D fejű metrikus csavart, ugyanez univerzális csavarnál fehér holló a nagyobb méreteknél (ezért szokták inkább hatlapfejűvel felrakni, mert az gyakoribb).
Amire nagyon figyelj majd: a 75'' és ennél nagyobb tévéknek 400x400-as a VESA felfogatása. A konzoloknak gyakran ez a legnagyobb mérete, magyarul függőleges irányban nem tudsz korrigálni, csak vízszintesen. Nagyon tervezd meg a magasságot, én is lemértem mindent és papíron megterveztem, átszámoltam 2x inkább. A VESA nem a TV közepén van, hanem az alsó felén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chrome
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest