Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Videószerkesztés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
Ottapont...
Rumkola: de igen kell segítség! Mert amíg nem kap Addig nézi a tulélesitett, tultolt szart, mert senki sem születik hozzáértőnek ..jó példa erre az idősebb kolegám, akinek meséltem sokat a dolgokról, majd egyszer csak egy reggelen jön oda hozzám hogy bammeg mennyire más és kellemesebb.,....én sem tudtam hogy foglalkozni kell vele, amíg egy haver meg nem mutatta az akkori vt40-en....
Lehet nézni az élesitett képet, lehet egy egy pillanat "jól" néz ki, de az nem helyes, és a másik 10 000 pillanat szarul néz ki....konturozik, a zajt felerősíti, akár eltűnik a fekete stbstb...mire jó ez?
Full meleg sárgás???hát az áll a legközelebb a d65-hőz...ha neked az sok, akkor te játszol full.hideg kékes beállítással...
Mostanában nagyon megy a fórumon a szájkatate hogy már miért ne allithatná be úgy ahogy neki tetszik....nyugodtan...de szerintem ez a strucc politika...
Kalibralas vagy legalább a helyes beállítás eredményezi azt a képet a tv-ken, ami a LEGSZEBB...ha ezt valaki nem látja. Nem fogja fel, attól még nem a beállított, kalibralt kép a szar mert túl sötét vagy életlen, vagy stbstb.,.
Végezetül itt egy kép, ahol az élesség nulla(nálam mindig mindenhol 0.) És mégiscsak tű éles minden. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest