Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #20697 üzenetére
az otánál megmaradnak a beállításaid az imgnél elvileg törlődnek(vagy nem ). Mindenesetre a reset all, reset shop az mindent töröl. az én tévém szervízmenüs reset eljárását el tudom küldeni pdf ben email címre de nem tudom az jó e a te modelledre. visszafelé haladás nálam v590 miatt kellett mert sötét lett a DV .v592-t fel se mertem már tenni
-
zazenke
őstag
válasz
Crucio #20694 üzenetére
az img telepítés annyival jobb hogy visszafelé is tudsz vele haladni nem csak előre mint az otával. Ha tehát nincs baj akkor nincs is rá szükséged . annyival másabb hogy nem egy csomagolt fájlt teszel a pendrive-ra hanem már a kicsolmagolt img fájlt . legyen bedugva a pendrive húzd ki a konnektorból a tvt . Most a tv bekapcsoló gombját magán a tv készüléken tartsd lenyomva és eközben dugd be újra a tv konnektorját a bekapcsoló gombot addig tartsd lenyomva még be nem jön a frissítési kép 1% updating stb. megvárod még lefut ez lesz pár perc sőt 1 % ról is lehet hogy csak 5 perc után kezd felfelé haladni a folyamat jelző. utána még még sőt van aki előtte is elvégzi a reset all , reset shop szervízmenüs dupla törlést. Én azt tapasztaltam hogy nekem felesleges volt ezt csinálni. Ide természetesen be kell tudnod lépni a szervíz menübe ami lehet nálad más mint nálam (c835). erre rá kell keress. ja és img fájl az pont ugyanott a telegram csatornán van mint az ota fájl de nem minden otánál van mellette az img fájl mint lehetőség. Ezért visszamész arra a verzióra amelyek img fájlját megtalálod és utána otával előre mész arra amelyik verzióra szeretnél menni. [link]
-
Maros1987
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék hogy 55 collban a TCL C845 és a C805 között van 60k különbség a 845 javára? Tudásban tud annyival többet?
https://euronics.hu/televizio-led-tv-oled-tv-qled-tv/tcl-55c805-55-qd-mini-led-4k-smart-tv-p288983
https://euronics.hu/televizio-led-tv-oled-tv-qled-tv/tcl-55c845-4k-mini-led-144hz-qled-televizio-p286414?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=cpc&utm_campaign=1594343&utm_content=286414Köszönöm a válaszokat
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Hiába keresgélem, egyszerűen nem találom. Hogy tudok img-t telepíteni és OTA frissítést elvégezni? Van valami step by step leírása?
Illetve honnan tudom az img-ket letölteni? -
OldMike
őstag
-
MixY
tag
válasz
hunaqua #20691 üzenetére
Megnyugodtam akkor köszi, ez a 2. TCL tv-nk, ami a nappaliban van az egy 55P715, tökéletesen teszi a dolgát az is, ott csak Telekom meg a YouTube megy a háttérben, bejött nekem ez a menürendszer is, a hálószobába kerestem ezt az újat a PS5-höz leginkább, beállítottam Vhiktor setup szerint, ennyi pénzért meg ajándék volt ilyen minőség
.
Egyedül még a hangzást nem tudtam rendesen belőni mikor a set top boxot, Netflixet nézzük, de talán a Szabvány beállítás volt a legjobb erre. -
-
mrmft
senior tag
válasz
koxminator #20679 üzenetére
En pedig a velemenyedre, hogy milyen valos hasznalat mellett.
-
OldMike
őstag
Köszi.
Sajnos nem ismerem, mert még nem használtam ilyet, nem volt rá szükség. A 2012-es tévémen még négy-négy USB és HDMI bemenet van, azóta már spórolnak. Nekem elég lenne a két bemenet, de gondolom olyan nincs, illetve van-e annak jelentősége, hogy aktív vagy passzív a HUB? -
OldMike
őstag
Üdv!
Korlátozott helyre - max. 50" - és kizárólag középtalpas tévét keresek egy ideje, és most felbukkant a TCL 50C805 készülék, ami pont megfelelne. A tudásszintje is megfelelő, de van egy gondom vele: csak egy USB bemenete van. Szeretném légegérrel használni (használtam már Androidos tévével, és szimpatikus eszköz), ami elfoglalná az egyetlen USB bemenetet. Így viszont sem pendrive-ot, sem külső HDD-t nem tudnék használni a tévével.
Lenne erre valamilyen elfogadható megoldás?
Köszönöm -
koxminator
senior tag
válasz
Parmezan77 #20676 üzenetére
Köszönöm.
Megrendeltem az 50C805-öt, jövő hét vége felé tudok majd érte menni. Nagyon kiváncsi leszek rá, hogy milyen.
-
MixY
tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy 55C645 tv-t, beállítottam a "Tökéletes kép" YouTube videó alapján PS5-höz a dolgokat, de fekete képnél elég felhős a széle (élőben nem ilyen durva mint a képen, de a bal felső sarok az eléggé zavaróan fehéres).
Erre van valami megoldás esetleg? -
Parmezan77
junior tag
válasz
koxminator #20673 üzenetére
Én vettem át Árkádban, csak kibontják, hogy nem törött a képernyő. Annyira nem szedik szét, hogy bekapcsold. Amúgy ha bármi baj van az Emag küldi a futárt és elviszik tőled, nem kell vele szarakodni.
-
rumkola
nagyúr
válasz
r6man123 #20671 üzenetére
Igen találkoztam ilyennel. Túl sok a jel, nem tud annyit átvinni a HDMI. Visszább kell venni valamit, Hz, HDR, bit, felbontás...
4k HDR 10bit 144HZ-nél nekem volt ilyenem. Levettem 2K 8bit RGB HDR 120-Hz -re és megoldotta. Most már 4K 60Hz-en használom, így is jó.
Talán a CRU-val 48Gb-ról 40Gb-re korlátozott HDMI is megoldja.
A VRR is okozhat ilyesmit, azt is kikapcsoltam.
PS5 nem küld ennyi adatot a HDMI-n, ott azért jó. -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van egy Hisense 65a85h TV-m, HDMI-n keresztül kötöm a PC-re (Innod3D 4070Ti), illetve PS5-re. PS-el nincsen probléma, PC-n viszont időről időre eldobja 2 másodpercig a HDMI jelet. Ekkor elmegy a kép és a hang is.
Hibaüzenet sem a TV-n sem a PC-n nem jelenik meg. Találkoztatok már ilyennek? -
Morph76
senior tag
válasz
koxminator #20668 üzenetére
Vonatkozik. Ha neten keresztül megy a rendelés, akkor mindig. Nekem is, így történt a c935. És még személyesen is mentem átvenni, úgyis.
-
koxminator
senior tag
Már csak az a kérdés, hogy ha megrendelem emagon, de bolti átvétellel, úgy is vonatkozik-e rá a 14 napos elállás, illetve ott ki tudom-e helyben próbálni, mielőtt elhoznám, hogy biztos ne legyen panelhibás?
-
mrmft
senior tag
válasz
muranyir01 #20662 üzenetére
Mondtam, Euronicsban van meg 90-el tobbert.... Akciosan...
-
muranyir01
csendes tag
Szerintem is nagyon jó ár ez a 249 érte, nem is várom hogy olcsóbb lesz. Csak pont az a dilemma, hogy ha csak november végén venném és mondjuk 50-el több lenne szidnám magam, miért nem vettem meg.
Attól tartok hogy mivel új megjelenés, elkezd lenni egyre több kereskedőnél és ök is belövik 300 körül, majd az emag is újra árazza...
Messze még a karácsony -
mrmft
senior tag
válasz
koxminator #20660 üzenetére
Nalam is az van kinezve 50 es 55-os meretben, ide ketto kellene, en is varialok meg, valos hasznalaton alapulo velemenyeket keresek eppen rola...
-
kicsi444
csendes tag
Ha már szóba került a meghibásodás...
65EP640 az alany. 2019.12 havi, 3 év után elszállt a háttérvilágítása. Javítás után "száműztem" a hálóba, szinte alig volt használva. Ma bekapcsolás után akkorát durrant, hogy a gyerek a másik szobában fejhallgatóval a fején majd összecsinálta magát. Leverte az életvédelmi relét. Pár percig füstölgött még magában...
A szép az egészben hogy a nappaliban az új tv is TCL -
mrmft
senior tag
válasz
Vhiktor #20657 üzenetére
Elofgyott, beszerezhetetlen 55"-ban legalabbis biztosan.
Leirod miben latod jobbnak a "regit"? C805-t lattal eloben? Leginkabb azert nem redeltem meg, mert megnezni meg nem tudtam sehol es tapasztalatok sem talaltam rola.
Tavajiakbol C635 sincs mar, C735 meg elvetve talan akad par elfekvo darab. -
mrmft
senior tag
válasz
muranyir01 #20645 üzenetére
Ez mar most nagyon lent van, a konkurens csillagos boltban kb 100ezerrel tobb, akciosan... Raadasul uj modell. En miota tudom, hogy lesz erre vartam. Pusztan adatok alapjan best buy 55"ban TCL fronton eselyesen. Ha kicsit vissza olvasol volt fent egy tablazat, hogy miben mas a C835, C845- hoz kepest.
-
kkp900
senior tag
válasz
aradebil2 #20654 üzenetére
Szia! Megkérhetlek ,hogy lemérnéd a làbak hosszát ,? Mert 25 cm -re jön ki ha a gyári adatokat nézem ,de itt egy fórum társ 35 cm -ert mért. Ha 55”C645 jött neked is a Telekomtól! Na azért nem értem én őket kedden lett megrendelve és hétfőn fogják csak hozni sajnos… Te kaptál külön csomagszámot? És ha igen az milyen formátumú volt és mennyi karakter kb? Mert amit megadtak az nagyon sok karakter és azt mutatja ,hogy még beszállítás alatt a wáäberer oldalán,de közben Vanda azt mondja hogy át van adva nekik és majd keresni fognak. …Köszi a segítséget előre is. És a legszűkebben hány cm a láb amikor fel van szerelve a távolságra gondolok a 2 láb között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest