Új hozzászólás Aktív témák
-
mike150
csendes tag
válasz
tothjani81 #1551 üzenetére
Nekem 55ec780-om van, és ott azt jelzi h aktív a google assistant. Mármint megfelelő beállítás mellett kikapcsolt tv nek hey google-zok akkor villan fel ez a 4 pöty. Gondolom nálad ez bug-olt be. Probald meg kikapcsolgatni az assistant, meg h kikapcsolt állapotba ne legyen hálózat, ha nem javul akkor reseteld az androidot, hátha.
-
mike150
csendes tag
Én az emagrol vettem a 55ec780 ast és az enyémben nem volt gari papír, megnéztem emag oldalán és ott a gari papírja 60 hónappal (ha jól értelmeztem az emag adja az 5 évet rá)
-
mike150
csendes tag
Rá nézek majd, köszi. Amúgy lehet mégis csak nem volt tökéletes a hálózat, a tv-t egy régi utp kábellel kötöttem össze ami csak cat5 most kicseréltem cat5e-re és úgy néz ki kodi viszi a 4k-t, vlc viszont belefagyott pár perc után. Netflixen néztem ~60 rol ~88 mbitre ment fel a sebesség. (Azért elég gáz hogy 2019-es tvbe nem tudnak rendes háló kártyát rakni egy közép kategóriás tvbe...)
-
mike150
csendes tag
55ec780-ról elég vegyes még az érzelmem. Ami most elkezdett idegesíteni hogy a netflix is szaggat egy idő után(4k) Gépről smb megosztással akartam még normális felbontásba nézni de az élvezhetetlenül szaggat, vlc-n még a full hd-s is, kodi alatt nem szaggat viszont 1-2 percenként megáll pufferelni... Már direktbe van kötve gigabites routerrel meg digi net... (gépről lejátszva megy szóval gondolom nem a winyo lassú). Más is szenved hasonlóval?
-
mike150
csendes tag
Igen, nem próbáltam még semmit tenni ellene csak annyit hogy vissza rakram magyarra hátha a google assistant kutyul be, de nem javult meg. A reset all a programokat is törli vagy csak a beállításokat reseteli?
X2N:
Sárga színnél nem próbáltam de most nézegettem amit linkeltél és egyértelműen nem minden pixel megy, se netflixen se pc-ről. ( Pc-n viszont ha ki van kapcsolva a game mode akkor nagyon szaggat az egér mozgás, vajon csak beállításokat módosít vagy ilyenkor teljesen más kepfeldolgozasra kapcsol át?) -
mike150
csendes tag
Sziasztok én most vettem 55ec780 -ast most hogy szóba került lőttem egy képet és ennek szerintem tényleg ditheringes a kijelzője. Ez baj rosszat jelent?
Másik kérdésem az lenne, hogy az normális, hogy random időközönként kikapcsol magától a tv? Van amikor 1-5 percen belül valamikor 2-3 óra múlva jelzés nélkül. Nincs bekpacsolva gyors indítás és azzal kezdtem mikor kibontottam a tv-t hogy felraktam a 252-es verziót.
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest