- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fleed
aktív tag
A T cast nekem is működik. De a telómmal ki lehet küldeni asztali módot, amivel olyan lesz mint egy asztali gép. Samsung tv ket simán felismeri, de ezt a TCL-t nem.
Ez elég zavaró , beépített Chromecast és annyira érzékeli a telefonom mint egy kenyérpirítót.
Egyébként frissítettem a v252re és annyi változott , hogy idegesítőbb hangon pittyog gombnyomásra a tv -
fabri07
aktív tag
Na srácok megjött a tcl 43ep660, mit is mondjak..
Meglepődtem..
Eddig egy belépő szintű sharp aquos smart tv(full hd) volt az elődje..
Na de ennek a képe(4k-ba csak éppen tudtam beletekinteni, mert ahol élek a net pár mp-t bír betölteni), a hangja elég príma, rendszerről nem is beszélve.. egyszóval nekem minden megvan benne, ami kell. Sonyn elgondolkodtam, hogy 30-40 ezerrel több, de látván képét lehet hozza azt a szintet.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest