Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kicsit feltuningolni az éjszakai profilom, hogy csak megadott helyeken lépjen érvénybe. Nem mindenhol van wifi, úgyhogy az alapján most nem menne, ezért gondoltam arra, hogy GPS vagy hálózat alapú helymeghatározással kötöm össze, azonban azt kellene tudnia, hogy ha már egyszer elindult, akkor helytől függetlenül menjen. Tehát ha egyszer már elindult mert az idő és a hely is passzol, akkor csak azután járjon le hogy vége az időnek. Lehetséges ezt valahogy megoldani?
-
Gh0sT
addikt
Hogyan tudom azt a legegyszerűbben ellenőrizni, hogy éppen van-e folyamatban valamilyen letöltés/feltöltés? Nem csak a böngészőre gondolok, hanem bármelyik alkalmazásra (levelezés, streaming, akármi).
Azt szeretném megoldani, hogy ha éppen nincs semmi folyamatban, akkor váltson át 2G-re a telefonom ha ki van kapcsolva a kijelző. -
Gh0sT
addikt
válasz
Yager01
üzenetére
Nem olvastam nagyon vissza, de elmondom, hogy nálam hogyan működik a wifi kezelés. Még finomítani fogom, de alapvetően most jó.
Felállás:
- nem vagyok otthon, folyamatosan be van kapcsolva a mobil adat és ki van kapcsolva a wifi
- amikor a telefonom érzékeli, hogy a lakás közelében vagyok cellainformációk alapján, akkor
- bekapcsolja a wifit, majd megnézi, hogy sikerült-e csatlakoznia
- ha igen, akkor kikapcsolja a mobil adatot
- ha nem, akkor kikapcsolja a wifit- ha eljövök otthonról és elveszti a telefon a wifi jelet, akkor kikapcsol a wifi és bekapcsol a mobil adat
- ha a lakás közelében vagyok a cellainfók alapján, akkor 10 percenként bekapcsol a wifi (csak ha nincs bekapcsolva) és megpróbál csatlakozni
- ha nem sikerült vezeték nélküli hálózatot találni, akkor kikapcsolEzen kívül minden egyes alkalommal, amikor bekapcsol a kijelző, akkor lefut egy ellenőrzés arra, hogy éppen hol vagyok a cellainfók alapján. Ha valahol otthon körül és nincs wifi bekapcsolva, akkor bekapcs, csatlakozási kísérlet és ha nem sikerült, kikapcs.
Ez így megfelelne neked?
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Én meg csak szólok, hogy Sony telefonról van szó, amiben van egy Intelligens csatlakozás. Ez szintén kezeli az NFC-t és tud Tasker task-ot meghívni, bár én még csak Sony-s tag-el próbáltam. De végülis folyamatosan erről beszéltünk, szóval nem is tudom, hogy miért jött szóba a két említett program.
-
Dottore
addikt
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Triggerel csak azokat a parancsokat tudod használni amit tud a program. Taskerrel pedig mindent amit a Tasker tud. Elég nagy különbség.
Csaxólok.

-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Yager01
üzenetére
Menj be egy MM-ba, és mondjad meg a csókának, hogy akkor veszel ilyet, ha csipog a telefonoddal:
http://goo.gl/cju7Qu Kibontják. Legalábbis a Bécsi úton mindent kibintanak, még egy fülbedugós headset-et is. -
Dottore
addikt
Ha Taskerrel szeretnéd akkor a Locale NFC Plugin kelleni fog.
-
-
Yager01
senior tag
Akkor ezek szerint nem kell kínlódni a megbízhatatlan cella szerinti helység azonosítással elég venni pár ilyen matricát és tele ragasztani vele a környeztem. Pl. Haza érek lerakom az előszoba szekrényre ragasztott matricára a telefont és azonnal kapcsolja a kívánt dolgokat.
Kérdés, hogy ezek a matricák egyformák? Tehát egyszerűen csak aktiválja az NFC-t amit utána a Tasker vezérel?
Kilépő feladattal ilyenkor mi van. Maradva az előző előszobás példánál mi van ha elhagyom a lakást?....közben rájöttem. A wifi ekkor lekapcsolódik, és erre az eseményre azt a feladatot programozom amelyiket akarom...
jól gondolom? -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
sanchomuzax
üzenetére
De jó, hogy nekem Sony telefonom van, amiben ott az Intelligens csatlakozás.
És az is tud Task-okat indítani. 
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Yager01
üzenetére
A gentle alarm helyett írj egy saját tasker alarm profilt. ;-) Biztos van egy pár kész megoldás a neten, ami testre szabható.
Az autós módot én NFC matricával oldottam meg. Beteszem a telefont az autós dokkolóba, és az NFC aktivál egy profilt. Macerásnak találtam a Tasker NFC kezelését, ezért a Trigger appot használom, mely Tasker kompatibilis, azaz nem csak saját műveleteket képes indítani, hanem taszkokat is.
Az autós módot pedig úgy felejtetem el a telefonnal, hogy lehúzom az autós töltőről, az vált profilt.
-
Yager01
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Gyári rom és root. Ha lefekvés előtt rányomok és utána simán visszatérek a főképernyőre majd elalszik a telefon akkor működik.
MÁS - olyat lehet csinálni, hogy a telefon érzékeli, hogy autóban vagyok és be kell kapcsolnia a bluetoothot?
-
Yager01
senior tag
Azt szeretném megoldani, hogy mikor az időponthoz kötött Alvás profilom elindul akkor a beírt taskok mellett (wifi off, hangerő le...stb.) indítsa el a gentle alarm ébresztő programot. Ha lefekvés előtt nem nyitom meg akkor egyszerűen nem ébreszt.
Beraktam az alvás taskba egy sort amiben ott szerepel a gentle set on felirattal és egy kis villámmal
Mégsem történik semmi...
-
dReFiX
senior tag
Sos
Meg lehet valahogy oldani hogy a full hallgató be dugása után feloldhato legyen a kijelzo? Meghalt a Power button.... Köszi!
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Megvan a hibám forrása. A feldolgozott fájlban sortörések vannak. A Split szépen darabolta a szöveget, de a pontosvesszők után a következő sor elején lévő sornál lévő szó elejére ott hagyott egy sortörést. Így a vizsgált szavak soha nem voltak megtalálhatóak a keresett szövegben.

Most egyelőre kiszedtem a sortöréseket, de lehet, hogy majd nekifekszek annak, hogy hogy a halálba ismeri fel a Tasker regexpje a sortörést.
-
sanchomuzax
aktív tag
Variable Search and Replace kérdés
Van az %Uzenet változó, amiben szeretnék kicserélni egy UTF-8 text fájlból beolvasott lista alapján szavakat. Pl. Sancho helyett Száncsó legyen. A szöveg több soros is lehet sortöréssel, mondatok akár. Simán megy a lista kezelése, kiszedem belőle a sorokba rakott csereszavakat, és beteszem változóba azokat (pl. %falat1=Sancho és %falat2=Száncsó). A Search and Replace parancs azonban hiába kapja meg a keresett szónak a %falat1-et, és cserélendőnek a %falat2-t, a csere nem történik meg. Miért? Nem találok rá jó példát a neten, ezért kérem a segítségeteket.
Itt a taszk (semmi extra): https://db.tt/Lh2vZ6Z5
Itt a lista (belső SD-re copy és kész): https://db.tt/iKcLLbVW -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Taskerben van arra valami definició hogy az épp aktuális folyamatban levő hivás telefonszámát lekérdezzük?
-
gery2123
őstag
válasz
Yager01
üzenetére
Nekem ez úgy van megoldva, hogy a lakáshoz tartozó összes cella meg van adva, hisz annyit teszel hozzá amennyit akarsz. Így amíg otthon vagyok a wifi be van kapcsolva, illetve ami meg van adva. Ha a cellat elhagyom akkor pedig kikapcsol a wifi. Nekem nem oszt az a száz méter hogy a wifi be van kapcsolva.
-
Yager01
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Mondjon bárki bármit ezt nem lehet megoldani!

A cella azonosítóhoz kapcsolódó feltétel STATE típusú azaz (szerintem rosszul) állapotot monitoroz. Azaz rakhatok én hozzá bármilyen TASK-okat amik vezérlik a wifit, hangerőt, kijelzőt...stb. ha lakáson belül rámegyek bármelyik másik cellára akkor a feltétel megszűnik, azaz változik az állapot és azonnal ugrik az összes lefuttatott TASK és visszaáll a készülék az előző állapotra azaz a profil kikapcsol!
Úgy lehetne működésre bírni, hogy ha nem állapotot vizsgálna, hanem mint a már említett Llama impulzus szerűen az adott cellába érkezéskor lefuttatná a kapcsolódó TASK-okat és kész. Ebből az állapotból egy másik Profillal lehetne kibillenteni. Pl.:
1 profil. Ha teljesül a feltétel azaz belépek az adott cellába akkor bekapcsolja a wifit és elvégzi az összes többi még kívánt feladatot. Idő közben hiába vált cellát lakáson belül a készülékem, a profillal bekapcsolt dolgok úgy maradnak egészen addig míg a 2es profil ki nem kapcsolja, meg nem változtatja azokat.
2 profil. Ha a wifi nem csatlakozik az otthoni hálózatomhoz akkor lefuttatja a WIFI Off Taskot a hozzá kapcsolódó többi kívánt más feladattal.
Ennyi lenne a cél !

Akkor miért nem Lllama ha az tudja? Azért mert hiába van jól megcsinálva benne a feladat egyszer működik, egyszer nem
Ez a program jó lenne, mert tényleg akkor indítja a kért feladatot amikor kell...csak éppen fennáll a fenti probléma ami miatt így használhatatlan. -
Yager01
senior tag
Megcsinálnád esetleg? Már mindent megpróbáltam. Etty profilom már van ami kikapcsolja a wifit HA nincs csatlakozva. Működik rendesen. Ha az érzékeli, hogy kapcsolódva van akkor leáll a task.
Ha ezt a profilt meg lehetne adni cellához köthető exit tasknak, tök jó lenne. De a cellás dolog most külön profil ami csak state állapotban kapcsolja a wifit.
-
törölt tag
válasz
Dottore
üzenetére
Korábban már olvastam és most elolvastam újra, de ez a logika nekem továbbra is sántít. Belépni egy szobába nem lehet állapot, hisz az csak egy pillanatnyi esemény. State az csak a "szobában vagyok" lehet. De mi a túrónak kéne erőforrást pazarolni ennek a monitorozására? Az állapot az a statikus valami, ami két esemény között áll fenn. Tehát beléptem a szobába = a szobában vagyok. Ez addig tart, amíg nem lépek ki. Ha definiálom a két pillanatnyi eseményt, akkor azzal definiáltam a köztük levő állapotot is. Szóval nekem úgy logikus, hogy a szobába belépéskor bekapcsolt wifinek semmi köze a szobából kilépéskori művelethez. Ha definiálom, hogy akkor kapcsoljon ki, akkor egyúttal definiáltam a szobában tartózkodásra vonatkozó műveletet.
-
törölt tag
válasz
Yager01
üzenetére
A Robot is így működik. Csak az adott eseményre reagál. De csodálkoznék, ha Taskerben másképp lenne. Egy cellába belépés esemény nem definiálhat kilépést is. Sztem inkább két cellaváltás történik (vagyis egy oda-vissza ugrás) és a második már belépésnek minősül. Ezt a Robotban is külön be kell állítani ahhoz, hogy ne vegye figyelembe.
-
Yager01
senior tag
válasz
Yager01
üzenetére
Megőrülök ettől a sz.rtól! Az egyik profilnál csak bekapcsoló taskot adtam. Azaz belépek a cellába elvégzi a feladatot. Kilépő nincs azaz elvileg attól, hogy elhagyom a cellát még nem kéne megváltozni a beállításoknak! Inaktívvá kéne válnia és kész a nékül hogy bármi változna.
A llamaban úgy volt hogy adott feltétel teljesülése estén aktiválta a teendőt ami csak akkor változott ha egy másik feladat azt mondta változzon... úgymond impulzus jelleggel dolgozott....
-
Yager01
senior tag
Van egy olyan rész a taskok beállításánál amikor a wifit állítom, hogy OFF vagy ON, hogy "if".
Nekem ez logikusan azt jelenti, hogy pl. Kapcsolja ki A wifit HA valamilyen feltétel teljesül. Találtam olyat, hogy "wifi status" .
Ha ide valamilyen változót be lehetne írni máris teljesülne amit akarok. Pl. Connected.
Azaz akkor kapcsol ki a wifi ha a státusza disconnected.
Remélem érthető amit zagyválok

Valaki ismeri a funkciót?
-
Yager01
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Ha jól értem akkor a Wifi Near parancs arra való, hogy a beállításokban megadott időközönként ellenőrzi, hogy az általam megadott és elmentett AccessPoint a közelben van e. Ha igen akkor aktiválja azokat a feladatokat amiket mondok neki. Pl. bekapcsolja a wifit és csatlakozik az itthoni hálózathoz, leveszi a hangerőt...stb.
Ha szétkapcsol a wifi mert elhagyom a lakást akkor pedig aktiválja az ehhez kapcsolódó feladatokat. Pl. Wifi off, hangerő váltás..stb.
Ez a meghatározott időközönkénti AP ellenőrzés mennyire zabálja az akkut? Túl vagy időintervallumot nem érdemes beállítani, mert gondolom, hogy ha hazaérek és csak 5 perc múlva fogja ellenőrizni, hogy van e a közelben AP akkro addig utcai profilon van a telefon és ha mondjuk megszólal akkor felriad a család....
Csak nekem probléma az, hogy a hülye telefonom a lakásom környezetében lévő 5 cellát váltogatja lakáson belül és ezzel dobálja a feladatokat és váltogatja a profilokat? Ha mindet megadom feltételnek akkor ez megszűnik, de még 5 km-re a lakástól is azt érzékeli a telefon, hogy otthon vagyok..mert uaahoz a cellához csatlakozok amihez otthon is.
Az lenne a jó ha a lakásba lépéskor a cella alapján kapcsolna és beállítana mindent! DE a cella elhagyásakor nem módosítana mindent. A módosítás feltétele a WIF elhagyása lenne !
-
Yager01
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mit is kell tennem. Most úgy van beállítva, hogy a Cell Near van kiválasztva ahol a scan-al beolvastatnék egy cellát itthon. Ez már elég lenne hogy kapcsolódjon a wifihez majd itthon profilra váltson.
Mindaddig nem váltana profilt és nem kapcsolná ki a wifit amíg csatlakozva van a wifimhez.
Most úgy van beállítva ugyanazon a profilon belül, hogy wifi off ha ugrik a cella, annyi hogy 5 perc várakozással kapcsol szét.
De ez így nem ok, mert ez a vacak cella folyton változik.ha túl sokat adok hozzá a lakástól még 1_2km re is azt hiszi hogy otthon vagyok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dottore
üzenetére
Egyszerű este megcsinálni az egészet, nem minden fotó után. Alapból létre kell hozni egy mappát, majd én nyomok a DCIM/Camera mappán egy List Files-t mondjuk egy %Fajlok változóba. Ezután egy for ciklusban megy a %index 1-től %Fajlok(#)-ig (ez adja a darabszámot), majd a Copy File-al átmásolom a %Fajlok(%index)-et a megfelelő mappába. Ez így érthető?

A mappa létrehozásánál kell egy kis módosítás, mert 8-8-2014 formában van, ezt megoldom Variable Split-el, majd egy olyannak, hogy adjon hozzá az elejéhez 0-át, ha 10-nél kisebb. Aztán meg összefűzöm a három számot.
-
Dottore
addikt
-
Bozek
nagyúr
Lehet, hogy csak heti másolást csinálok, nem napit. A Test File-al simán ki tudom szedni, hogy mikor készültek a fotók, így a megfelelő dátumú mappába rakhatom őket. Igaz, itt még konvertálni kell az értéket dátum formátumba, de az is egyszerű.
Eddig is tetszett a Tasker, de ezek miatt az apróságok miatt még jobban a szívemhez fog nőni.

-
Bozek
nagyúr
Egyelőre ott akadtam el, hogy AutoNotification-el akarok csinálni egy progress bar-t, de nem megy rajta a csík a for cikluson belül. Lehet, hogy nem tetszik neki, hogy nem egész számot adok meg.
Valahogy át lehet alakítani egészre szerintetek?
Közbe megtaláltam, Variable Split-el megoldható elvileg. Bár ha valaki tud jobbat, akkor ne tartsa magában.
-
Yager01
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Köszönöm. Sikerült beállítanom a cella alapján történő wifi bekapcsolást. Beállítottam azt is, hogy kapcsoljon szét ha elhagyom a cellát de persze várjon előtte 5 percet. Ez egy profilon belül van a linkelt videó szerint csinálva.
Ugyanígy meg tudom oldani, hogy ne a cella szétkapcsolás legyen a wifi kikapcsolásának feltétele hanem az itthoni wifi kapcsolódási állapota? A cellák folyton változnak lakáson belül is...azaz ha találok egy cellát és wifi on majd saját hálózathoz csatlakozik, akkor itthon profil aktív egészen addig amíg csatlakozok a saját wifihez
-
Bozek
nagyúr
Na, új projektbe kezdtem.

Mivel a telefonmemóriába fotózok, ezért első körben minden este átmásolja a képeket az SD kártyára egy dátumozott mappába, majd megnézi, hogy otthon vagyok-e (WiFi alapján) és ha igen, szinkronizál a géppel. Bár az még egy jó kérdés, hogy a szinkronizálás sikerességét mivel tudnám ellenőrizni, de szerintem a FolderSync értesítését AutoNotification-el elkapva meg tudom oldani és ha minden jó, törlöm a telefonról a képeket.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Egy érdekes projektbe kezdtem Taskerrel
Egy Log fájlt ír az SD kártyára ki és bejövő hivás adatairólOdáig megvan hogy megírja a log fájlt,viszont ha megnézem pl egy kimenő hivás után a log fájlt az Dátum az stimmel,viszont telefonszámként az elöző hivás telefonszámát teszi be nem épp az aktuális hivás telefonszámát,ha újra probálom akkor megint ugyanez játszodik le
A kérdés a következő van-e lehetőség arra hogy az elöző telefonszámot kicserélje az aktuális telefonszámra és azt írja bele a log fájlba!
Köszi a segitséget,ha esetleg tudná valaki erre a problémára a megoldást! -
Yager01
senior tag
A llama után azt sem tudom hol vagyok
Üdv. Mindenkinek.Segítenétek megcsinálni egy alap profilt? Hátha egyszerűbben ráérzek az izére.
Cella info alapján szertnék wifit ki be kapcsolni és profilt váltani. A llama hiába csinálta meg, volt hogy gondolt egyet és kikapcsolt mindent, úgy hogy én egy helyben voltam...hátha ez biztonságosabban működik
-
Dottore
addikt
válasz
schferenc77
üzenetére
Arra gondoltam (egyáltalán nem biztos, hogy helyesen), hogy ha csörög a telefonod akkor nem fogod tudni egy taskal (pl. Take Call.) felvenni. Ellenben egy példával szemléltetve, ha csörög és a füledhez emeled (interakció), akkor fog működni a Take Call. Remélem ez világos volt.

Csatoltam a két profilt a proximity szenzoros telefonfelvételhez.
-
schferenc77
aktív tag
válasz
Dottore
üzenetére
őőő, ezt most nem teljesen vágom. Tehát pl ha csörög a telefon ÉS felemelem a telefon, akkor megy a take call taskra? De épp az lenne a lényeg, hogy ha bejön egy hívás, akkor semmit ne kelljen csinálni, hanem vegy fel. Az egész egy nagyobb (már elkészült) tasker profilegyüttes része, ahol ha egy adott számról jön bejövő hívás, akkor felveszi, és beüt bizonyos billentyűkódokat. Na ebből nekem a felveszi rész nem megy.
Ezt a proximity-s dolgot kifejtenéd egy kcsiit bővebben is plz?

-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Egy érdekes lenne!
Bizonyos funkciók hiányát okozhatják a Taskerben az hogy a rendszerből hiányoznak bizonyos permission-ok?pl ha töltöre dugom a telefont akkor nem hajtja végre az adott feladatot
-
Dottore
addikt
válasz
schferenc77
üzenetére
Ez így nem biztos, hogy működni fog.
Mármint, hogy profilnak Incoming Call van és erre a Task, Take Call.
Kell interakció. Pl. profilban Proximity Sensor, Task, Take Call és megy is. -
schferenc77
aktív tag
-
Dottore
addikt
válasz
schferenc77
üzenetére
Azt szeretnéd, hogy minden interakció nélkül fogadod a hívást, vagy csak akkor ha odaemeled a füledhez?
-
glaci
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Gondolom a "Phone ringing" -re reagálsz. Próbáld meg helyette az "Call incoming" -ra átállítani. (Vagy fordítva.)
Hátha segít! -
schferenc77
aktív tag
válasz
schferenc77
üzenetére
Még annyival egészíteném ki, hogy ha mögé rakok egy olyan taskot, hogy End Call, akkor szépen kinyomja a hívást (a hívó oldalon úgy jelentkezik, hogy csörög és egyből foglalt lesz).
Nekem az kellene, hogy felvegye a hívást és tudjak beszélni... -
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy profilom, benne két task:
- Flash: Text: "Csörög"
- Take CallElvárás szerint, ha csörög a teló, kiírja szövegben (ez megy) és fel is veszi (ez meg nem megy). Bejön a hívás, látom a logban, hogy Csorog.Flash, azztán meg Csorog.Take Call, de mégsem veszi fel...
Valami még kellene? -
gery2123
őstag
Na akkor a következő a gondom. Csináltam róla egy videót, mert így jobban látni, hogy mi is a problémám.
A lényeg az, hogy ha az Auto Voice-ot használom, akármilyen formában, legyen az névjegy megnyitás, hívás, alkalmazás megnyitása mielőtt elvégezné a feladatot, az előzőleg megnyitott alkalmazást megjeleníti és csak utána végzi el az adott feladatot. Valakinek hasonló? Vagy mit kell tenni azért, hogy ne legyen ilyen? A neten akármelyik videót nézem nincs ez a jelenség.
És akkor itt a videó. [link] -
Bozek
nagyúr
válasz
G.I.JOE
üzenetére
Régebben én is használtam erre a Tasker-t, a Wol Wake on Lan Wan-t üzemeltem be hozzá. Annyit csinált a profil, hogy amikor lenyomtam az ébresztőt, felkeltette a gépet. Persze mostanában ezt már nem automatizálom (többször meg is szívtam, mert elfelejtettem ébreszteni).
-
törölt tag
-
G.I.JOE
senior tag
Ahh, nem úgy van az!!
A dolog úgy működne, hogy ha megvan az SSID, akkor feljön egy ablak, hogy bekapcsolja-e a gépet! (nem biztos, hogy mindig be akarom) Viszont ha úgy érem el a wifim hatósugarát, hogy már megy a gép, akkor nekem ne jöjjön fel ablak! (ha idő után eltűnik, azt még átgondolom)Ezt most egy változóval küszöböltem ki, 0-ra áll hajnal 2-kor és ha 0 az értéke, csak akkor jön párbeszédablak és átállítja a változót 1-re, ha ébresztek.
De akkor is jobb lenne pingeléssel!

-
gery2123
őstag
Na akkor lenne egy olyan gondom. Auto Voice Google now plug-in használva a Google hang keresés összeomlik. Mit kell csinálni ilyenkor? Valakinek hasonló.
Tehát indítok egy hang alapú keresés a Google now-ba pl: időjárás és ahelyett hogy megmutatna az időjárást szépen bezárja magát. Ha kikapcsolom a Tasker Google now integration akkor jó. Valaki! -
G.I.JOE
senior tag
Sziasztok. Hogy tudnám megnézni, hogy a hálózaton lévő gépem be van-e kapcsolva? Valami pingelős plug-int kerestem, de nem találtam. (WOL-hoz kellene.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

samuról váltottam, az buta volt.