Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csinálj data/backupot vidd át és restore.
5-ös nálatok is lassan tölti be a profilokat megnyitáskor? -
B@ldrick
aktív tag
Üdv. Hogy tudnám megoldani, hogy ha bekapcsolom a wifit kézzel akkor az 5GHz-es SSID-re kapcsolódjon mert mindig a 2G-set találja meg előbb. Csak akkor kapcsolódjon 2G-re ha az 5G jelszintje alacsony. Wifi connect pluginnal próbálom de nem csinálja, Ha berakok 2 sec wait-et akkor előbb felmegy 2g-re majd átvált 5-re, de ez se legyen. Persze ha nem vagyok otthon akkor is kapcsolódjon a mentett wifi-kre ezért nem állíthatom be fixen az 5GHz-es sávot.
-
B@ldrick
aktív tag
Ezt szeretném én is. Mr Dini és slice14 időjárás projektjéből (ezúton is köszönet érte) a #TJelenlegiicon#-t átadni egy zooper időjárás widgetbe. A többi változónál betettem szöveges objektumba, ennél viszont ha kép objektum advanced parameters-nél megadom, nem működik.
-
B@ldrick
aktív tag
Köszi. Kipróbáltam a fenti variable section-nal, így egyszerűbb mivel fix poziciótól kell szétszedni 4 változóba. Most már csak a TTS-nek kéne megszólalnia ha alszik a teló, 5.0.2-m van és nem akarja, hozzáférhetőség be és a reduce resource usage ki van szedve viszont nem eszköz gazda, se a secure settings. A gps-t sem kapcsolja.
-
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok,
Hogyan tudnám az %SMSRB-ből (password is: 12345678) kettesével a számokat felolvastatni? Splittelem :-nál és valahogy tömbbe pakolom a kétjegyű számokat majd 4db say? E-robotban egyszerű.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Köszi a választ. Gyári 4.2.2. én sem értem miért csinálhatja, most éjjelre visszatértem Llámára és 5%-ot esett csak.
Saját kútfőből erre futotta

Nem tudnád nekem esetleg leprogramozni:3 cellahely elhagyásakor BT be, legfeljebb felélesztem mindig a kijelzőt és wifit otthon kijelző be-re, milyen profilhoz, milyen taskok kellenek. Sokat segítene az alapok megértéséhez.
de átolvasom az írásod is. (20120911 profilodat nem látja betöltetni, gondolom a verziója régebbi)
Nincs matricám és övtokban hordom mindig aminek van mágnese, rázkódás se nagyon van... -
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok,
Most ismerkedem a progival, de lehet valamit rosszul csinálok mert egy éjszaka alatt 25% akku-t leszívott és 70-szer ébresztette a telót. Tasker 7%-ot eszik reggel óta. Pedig használni szeretném, ez azt csinálja amit mondok neki, a Llama nem mindig kapcsolja be kijelző on-ra a wifit.
Beállítottam, hogy a cellainfó alapján egy változót állítson, ezt a változót figyelve kapcsolja a Bluetooth-t. És a kijelzőt bekapcsolom akkor indítsa a wifit. Illetve a wifi-be tasknál megadtam feltételnek ha otthon=1 vagyok.
Mit ronthatok el?
Kép
===
Azt akarom megoldani NFC nélkül, hogy amikor beülök az autóba akkor a bluetooth-os kihangosító és a telefon összecsatlakozzanak automatikusan, amikor kiszállok BT off. Llama-ban és E-robotban beállítottam hogy 3 hely cellaelhagyásakor végezze el a BT bekapcsolást és egy másik parancsban a helyre érkezéskor a kikapcsolást. Sajnos egyik progi sem akarja érzékelni a cellaváltásokat ha nem megy a kijelző. Vagy van erre más módszer esetleg a Tasker-rel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de átolvasom az írásod is. (20120911 profilodat nem látja betöltetni, gondolom a verziója régebbi)