Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Nem bonyolult.
Kell egy profil, ami akkor lesz aktív, ha a BT be van kapcsolva, de nem csatlakozik semmihez.
Az enter taskba beteszel egy várakotást, majd egy BT off -ot, annyi IF -el, hogy ha maga a profil még aktív, csak akkor tegye.
Ezt még megbolondíthatod az exit taskban annyival, hogy állítsa le az enter taskot.
Így ha közben kikapcsolod vagy újra csatlakozik, akkor már nem akarja majd kikapcsolni.
(Kellemes és egyszerű "ismerkedős" projekt, nekem is ez volt az első "művem" annak idején!) -
glaci
őstag
Hú, ez nagyon állat!
Pont erre van szükségem, hogy mindíg én szabjam meg, hogy mikor és mire kapcsoljon!
Köszönöm!
Ha este hazaérek ki is próbálom.Szerintem az mindegy miben van, gondolom ha a 0 akív és ráküldöd a 0 -t újra, akkor nem történik semmi, csak elpazarolsz egy fél mp processzoridőt.
Esetleg a Taskerben tárolod egy változóban, hogy mibe raktad és ha mással nem állítod, akkor az az aktuális állást fogja mutatni.
Tényleg, akkor e mellett elég csak az xposed modulnak futni, az automata funkciót ki lehet kapcsolni a progiban, igaz? -
glaci
őstag
Szia!
Én használom az Intelli3G -t már egy jó ideje, de én nem látom, hogy a Taskerbe integrálódott volna.
Ha nem titok, kérlek írd meg:
Te hogyan kezeled a Taskerből?
(Csak mert ahogy automatán dolgozik, az nekem nem tetszik. Márképp kellene állítgatni, és nem csak gyors / lassú, hanem közepes beállításra is vágynék.) -
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Nincs mit!
Végül is logikus. Az elérhető WiFi hálózatok listája lekérhető, az eredmény alapján pedig megállaptható, hogy az adott SSID látszik-e, vagy nem. (És ahhoz, hogy ezt megtegyük nem szükséges csatlakozni az adott hálózathoz, csupán "látni kell".)
Egyébként a Tasker MAC addressre is tud ugyanitt reagálni. (Az ugye egyedi, mig az SSID nem.) -
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Kerestem Wifi Analyzerrel egy szomszédos könnyen megjegyzhető, nevű hálót. Azután átmentem a lakás másik felébe, ahonnan már nem láttam. Ott csináltam neki egy profilt, majd visszamentem és egy idő után a profil aktiv lett, pedig nem csatlakoztam ahhoz a hálózathoz. (Nem is tudtam volna jelszó hiányában és közben egyébként is a sajátomhoz voltam csatlakozva.)
Szóval csak az SSID -t keresi, lehet az akármilyen wifi. -
glaci
őstag
válasz
szarkazsolt
üzenetére
Nekem is ilyen telefonom van.
A Tasker nem tudja állítani.
Én az Intelli3G Xposed modullal kapcsoltatom.
(Bár nem tudom biztosan, hogy van-e egyáltallán értelme. Éjszaka jól látszik az előny, de egyébbként kétségeim vannak. Sajnos ez a modul nem úgy kapcsolgat, ahogy szeretném, de mást meg nem találtam még.) -
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Na megnéztem újra, mert már nagyon régen használtam ezt a programot.
Az offline motor sajnos csak angolul tud és olyankor ráadásul nem üzemel a Tasker hívás sem. (Kvázi semmi értelme ...)
Ha a google motorral használom, akkor megy minden, de kell neki a NET.
Bocsánatodat kérem, ezt sajnos benéztem ... -
glaci
őstag
-
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Variable split %TIME és "." az elválasztó.
Lesz egy %TIME1 (ez lesz az első fele, vagyis az óra) és egy %TIME2 (ami a 2. fele, vagyis a perc).
Ezután már "gyerekjáték"! -
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Én szétszedem az idő értékét kétfelé, majd ha a perc nem 0, akkor 1. rész óra 2. rész percet mondatok be, ha 0, akkor 1. rész óra.
-
glaci
őstag
Szerintem:
Csinálsz egy profilt, ami akkor aktív, ha töltőn van a telefon.
Ennek az exit taskja kikapcsolja a BT -t és letiltja ezt a profilt. (Tehát a töltőst, amivel indítottad.)
Az NFC -s profilod taskjába pedig berakod, hogy engedélyezze ezt a profilt.Igy ha az NFC lefut, akkor elkezdi figyelni a töltést, majd ha az megszakad, akkor kikapcsolja a BT -t és csak akkor kezdi újra figyelni a töltést, ha az NFC -vel újra aktiválod.
Erre gondoltál?
-
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Elvileg lekéri a helyzetedet és kiszámítja, hogy melyik régió "központja" van a legközelebb.
Jelen esetben ez azt hiszem talán Győr vagy Szombathely lehet. (Nekem Nagykanizsán Balatoni régió és Siófok.)
A task -ban úgy emlékszem, hogy csak a zoom -os parancsokat kell kivenni és már működik is. -
glaci
őstag
válasz
Yager01
üzenetére
Írj majd egy privátot, hogy ne felejtsem el átküldeni!
Egyébként semmi különös:
Valaki csinált régebben itt egy "Köpönyeg felolvasás" taskot. (Talán Teasüti?)
Abba irtam még + bele, hogy mondja be nekem a pontos időt és most még ezeket az adatokat, amikre Te adtad a tippet.
Ezt a taskot hívom meg 2 percel az ébresztés után. (Akkor már tuti nem csipog a telefon, mert vagy kinyomtam, vagy szundiban van.)
Nekem ez "fullos", mert jelenleg kielégíti minden igényemet, amit reggel hallani szeretnék a telefonomtól. (A friss hírek és az árfolyamok nem érdekelnek.)
Persze könnyen megeshet, hogy most pont jó, de később meg még jön majd valami újabb jó ötlet és akkor még bővítve lesz, ezt nem tudhatom előre. -
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Köszi szépen!
Már be is programoztam a reggeli ébresztőmbe!
(Most már full extrás: Pontos idő, majd dátum, nap, névnap és végül a várható időjárás. Faxa!) -
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
A névnapot hogyan olvastatod fel?
(Honnan "szeded" az információt hozzá?) -
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem ezt úgy lehet megoldani, hogy van egy profilod, ami ha a képernyő aktív (hogy csak akkor fusson, ha ébren van a telefonod), akkor pl. 5 mp. -enként (kisebb érték gyorsabb reagálás, de cserébe több erőforrást igényel) kiolvassa a logot. Elemzi hogy a keresett kifejezések szerepelnek-e benne (esetleg azt is, hogy milyen kontextusban) és ezekre reagálva átállít változókat.
Másik profilok pedig ezeknek a változóknak az értékétől függően lennének aktívak, amikkel aztán "reagálnál" a "történésekre". -
glaci
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Gondolom a "Phone ringing" -re reagálsz. Próbáld meg helyette az "Call incoming" -ra átállítani. (Vagy fordítva.)
Hátha segít! -
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
A profil aktiválási feltételeknél az időadatok között teszel a repeat -hoz egy pipát, majd beállítod 30 min. -ra.
A task felépítését pedig leirtam.
Egyszerűbb ergo kevesebb hibalehetőség.2G -3G (- 4G):
Kivettem a feltételektől a térerő figyelést, azóta úgy tűnik jól működik.
(Bár a Tasker -el még elegánsabban meg lehetne csinálni, ha tudná kapcsolni.)
Engem az zavar, hogy ha elnindítok egy "Fast" alkalmazást, akkor felkapcsol, de ha kilépek nem kapcsol le "Slow" -ra, csak ha a kijelzőt is lekapcsolom.
De egyébbként nagyon jó!
Ha nem buzerálom a telefont, akkor az eddigi 3 - 4% helyett csak 1 - 2% -ot merül óránként.(#3091) mm89:
Szerintem ezt csak az adott app -ban fogod tudni kikapcsolni.
Vagy a taskerrel kilövöd az app -ot (kill app) és akkor nem fog értesíteni semmiről, amíg újra nem indítod. -
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Megnéztem újra a beállításait, lehet, hogy azért nem kapcsol, mert túl jó az LTE térereje. Majd kipróbálom enélkül az opció nélkül is, akkor talán jó lessz!
Ha biztos akarsz benne lenni, hogy minden mindig átkapcsol, főleg egy újraindítás után, akkor egy profil helyett 2 profilt használj exit taskok nélkül!
Egy a háton levésre és egy az arcon levésre, mindegyik a saját némításával ill. hangosításával!Ez más esetekben is hasznos lehet: egy profil az alapesettel és egy a másik exit taskja helyett az alapeset ellentétjével.
Ez így azért hasznos, mert ha újraindítod a telefont és közben megváltozik a telefon állapota, akkor az eredeti exit task már nem futna le, de így, mivel az ellentét profil aktív lesz, lefut, amit szeretnél. -
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Szia!
Elvileg kellene működnie, de megpróbálhatod egy profilba átrakni az egészet. Minél egyszerűbb, annál kevesebb a hibalehetőség.
A kettőt egybegyúrni nem nagy dolog, az első profilba be lehet rakni a 30 perces repeatot is.
Akkor csak enter task lesz, amiben kikapcsolod az repülő módot, vársz, majd bekapcsolod.
A kapcsolásnál egy if -el figyeld az időt, ha a repülő módba kapcsolásnál több mint az utolsó indítás időpontja, akkor az már ne fusson le. (Tehát csak akkor fusson, ha kevesebb. Ezért ebből kell még egy sor, ami pedig lefuttatja, ha több az idő, mint az első indítás időpontja.)
Ez így 4 sor összesen, szerintem ez gond nélül fog futni! -
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ezt a képernyőn csinálja végig és ha véletlenül belenyúlsz, akkor nem azt csinálja majd, amit eredetileg akartál?
Xplosed segítségével némelyik (sajnos nem mindegyik) telfonon tudja a Tasker állítani közvetlenül (Xplosed plugin -el).
Én próbáltam ezt a lépegetést egyszer. Működik ugyan, de én mégem ajánlanám. -
glaci
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Nem tudom miért nem megy, de van még pár lehetőség:
State / Call incoming
Event / Phone offhookBár azt írod, hogy a profil aktív, de próbáld ki őket, hátha ...
Az a tapasztalat, hogy van parancs, ami az eggyiket és van parancs, ami a másikat szereti inkább, nem tudni miért! -
glaci
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Törölve, dupla miatt!
(Vonaton ülök, nem túl jó a térerő.) -
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Egyébbként ha nem tetszik a wifi near, amit ezelött írtam, akkor lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha lenne egy másik profil, aminél be lenne állítva az otthon és annak 100 méteres környezete. És ezt a profilt a cell near kapcsolná on -ba, ill. off -ba? Csak mert a jelenlegi módszereddel csak egyszer kéri le a poziciódat, de az közben változhat, arra viszont így már nem reagál!
-
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Az, amiről beszéltünk nem foglal több erőforrást, úgy, ahogy én írtam.
Ugyan tényleg egyel több az aktív profil így, de a task csak 1* fut le, amikor a profil aktiválódik. (Illetve ha úkraindítod, akkor még egyszer, mert újra aktiválódik. Épp ezért javasoltam ...)
Viszont utánna a task már nem dolgozik, csak az exit task (ha van) fut le egyszer, amikor lejár az idő intervallum.(#3002) stanazol:
Nincs mit! Szívesen! -
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Egy tipp:
Ne 7:00 -kor legyen 0 és 22:00 -kor egy, hanem 7:00 - 21:59 -> 0 és 22:00 - 6:59 -> 1. Azért mert ha pl. újraindítod a telefonod valamikor menetközben, akkor a jelenlegi felállásban nem lesz értéke, egészen addig amíg nem lesz 7 vagy 22 óra, igy (ahogy javasoltam) pedig akkor is működne. -
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Régen én is kapcsolgattam, méghozzá elégé bonyolult feltételrendszer szerint. Jól működött, de, nem biztos, hogy sokat spóroltam rajta, így inkább kigyomláltam és leegyszerüsítettem.
Azóta napközben nem, csak éjszakára van kikapcsolva. (Ill. ha nagyon merül a telefon. Ha viszont töltőn van, akkor éjjel sincs lekapcsolva.) -
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Mondjuk szakítsd meg az enter taskal az exit task futását!
Tehát:
Programok előtérben futása a feltétel, ide berakod, azokat a programokat amiket akarsz!
Az enter task induláskor leállítja az exit taskot, majd beállítja, amit akarsz.
Az exit task vár 5 mp -et, majd ha ez idő alatt az enter task nem állítja le, akkor utánna kikapcsolja, amit akarsz! -
glaci
őstag
válasz
HUNgaroczel
üzenetére
Szerintem csinálj egy helyfigyelő profilt. Ha messze van az iskola, akkor elég lehet egy cella infó figyelés is.
Aztán amikor "belépsz" lenémít, amikor kilépsz meg visszarakja a hangot.
Max. az okozhat gondot, ha suli után beülsz a szomszéd kávézóba egy órácskára, mert akkor még azt hiszi, hogy mindig a suliban vagy.Ha közel van a suli, akkor a hálózat alapú helymeghatározással érdemes próbálkozni. (Viszont az a tapasztalataim alapján nem minden szolgáltatónál üzemel megfelelően, így előtte tesztelni kell!)
-
glaci
őstag
Nekikezdtem az Asszony automata fényerő állítós projektjének, de el is akadtam:
Megcsinálom a képet az előlapi kameráva, elmentem, megnyitom, és képtelen vagyok kiértékelni az információkat!

Sajnos nem találtam róla érthető infót miképpen lehet az Exif adatokhoz (különösen a záridő, rekesz és ISO értékekhez) hozzáférni értelmezhető formátumban.
A telefon típusán és a készítés dátumán kívül nem találok értelmezhető információt.Azt hiszem ez mégsem fog menni!

Vagy van valakinek valami jó ötlete?
-
glaci
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Én meg egy csomót "szenvedtem" vele, hogy beprogramozzam arra, hogy mindig csak maximum egy kapcsolat legyen aktív tértől és időtől függően.
Ezek szerint teljesen felesleges volt és tarthatnám csak egyszerűen állandóra bekapcsolva mindkettőt?
(Bár ezen már én is gondolkodtam régebben, hogy a Tasker állandó futtatása nem emészt-e fel több energiát, mint amit a segítségével megspórolok!) -
glaci
őstag
Az ember mindíg tanul valami újat:
Már jó ideje frissítettem a Tasker -t, de nem nézegettem különösebben.
Ma bele kellett nyúlnom az egyik régóta meglévő taskomba és (kellemesen) meglepetten tapasztaltam, hogy nem csak egy db. IF -et lehet megadni, ha feltételhez kötött a parancs végtehajtása!
Így most már több feltételnél nem kell egy csomó IF -et egymásba ágyazni!
Persze gondolom ez már csak nekem volt új!
Lehet, hogy újra írom a taskjaimat! Gondolom ez a futás sebességén is gyorsít valamennyit! (Meg rövidebbek ergo átláthatóbbak lehetnek tőle!) -
glaci
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Én csinálnék egy profilt, ami:
Ha aktív az előző és bekapcsol a kijelző, akkor a taskja vár 35 mp -et (azért, hogy megállapítsa ha esetleg nem én nyomkodom, hanem csak valami riasztás felébresztette), majd ha még mindíg aktív a profil (tehát én nyomkodom), akkor néma ki + autosync be.
Az exit taskal meg stoppoltatom az enter taskot.Én így csinálnám! Így ha idő elött elkezdem nyomkodni a telefont, akkor visszaáll.
Az exit taskot meg esetleg meg lehet még bolondítani annyival, hogy ha nagyon korán van (mondjuk még nincsen 5 óra sem) (ez azért, mert pl. hajnali 1 -kor eszembe jutott valami, de valószínűleg még aludnék utánna), akkor néma be + autosync ki.
Ilyesmire gondoltál? -
glaci
őstag
Alul + jel.
Time, pipa a repeat -hoz, beállítod, hogy hány óra vagy perc legyen az ismétlődés időköze.
A task -ban pedig file, write file, abban az append -hez és az add new line -hez pipa és kiírod a time és a battery változókat!(Próbálkozni kell és felfedezni, úgy a leg könnyebb megtanulni!)
(#2908) atillaahun:
Esetleg írásjelre darabolni tömbre és ha egy elemen belül mindegyik regex.
Vagy szóközre darabolni és ha 10 - 20 szónál nincsenek nagyobb távolságra egymástól. -
glaci
őstag
Az első megoldás macerás, mert minden eggyes százalék értékhez külön profil kellene, ami futtatná a fájlba írós taskot. (Tehát 100 profil és egy task kellene hozzá!)
A második már jobban hangzik, ott elég egy időzitett profil, ami X időközönként lefut és kiírja Neked a szükséges infókat.Én az utóbbit használnám, de ha elég türelmes vagy, akkor az első sem megoldhatatlan!
-
glaci
őstag
Az egér is teljesen jól láthatóan egér! Igaz már jó régi fajta még 2 gombos, görgő nélkül.
(Látod, annyira nem értettem mire "gondolsz", hogy nem is jót néztem! :
(#2887) Bozek:
Az nagy kár, mert projekt szinten lenne az igazi. Nekem pl. a legröbb profilom úgy működik, hogy a többire "reagál"! (Aktiválásnál és a task futása közben is.)
Tényleg, akkor profilból sem lehet apk -t csinálni? Mert csak task -ból nem látom sok értelmét. Egy profilból készített apk legalább tudna valamit automatizálni. Egy taskból készítettel max. elvégeztetek valamit, ha pont eszembe jut.
Szerintem ... -
glaci
őstag
Én egy automata fényerő módosító projekten töröm a fejem.
A koncepciót már kiagyaltam, a megvalósíthatóságát még tanulmányoznom kell!
A lényege az lenne, hogy X időközönként (pl. 15 mp) készítenék egy képet az előlapi kamerával, majd annak az EXIF adatai amapján megpróbálom megbecsülni, hogy mennyire van világos / sötét és ez akapján állítanám a fényerőt.
Sajnos a párom S3Mini -jén nincs fénymérő, a LUX pedig csak a bekapcsoláskor (egyszer) hajlandó a kamerával fényt mérni!
Amin áll vagy bukik a dolog, az elvileg az EXIF adatok kinyerése és ha ez sikerül, akkor ebből a következtetések levonása! -
-
-
glaci
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Az első 2 a profil tulajdonságainál.
A következő a task tulajdonságainál.
Az XDA -s megoldás, amit írtál, az önmagában még kevés, mert nem figyeli, hogy a wifi be van-e kapcsolva, csak azt, hogy kapcsolódott-e. Ill. nem ad lehetőséget, hogy ha létrejön a kapcsolat, akkor megállitsa a kikapcsolási folyamatot. -
glaci
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Pedig nem bonyolult.

Akkor lesz aktív, ha a wifi nem csatlakozik és be van kapcsolva. (Ez utóbbit nézi a wifii vátozóban az on -al.)
Az enter task először vár, majd kikapcsolja a wifi -t.
Az exit task meg megállítja az enter taskot. (Így biztosítja, hogy ha közben csatlakozik, akkor ne kapcsolja le a wifi -t.)Én is hasonlót készítettem magamnak hajdanán.
-
glaci
őstag
Nem, sajnos nem működik!
Csak akkor kerül fókuszba, ha bemegyek a beállításaiba.
(Legalább is az általam használt Swype esetében.)(#2533) Somatom:
Örülök, hogy tudtam adni egy jó ötlett!
Akkor most már csak az értesítést kell vissza "varázsolni"!
(Persze kérdés, hogy melyik funkció fontosabb, mert gondolom akkor meg az AKH nem fog rendesen működni.) -
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Próbáltam, de nem sikerült rávennem, hogy reagáljon a billentyűzetre.
Azért leírom mi alapján indulnék el, hátha Nálad működik:
Aminor fenn a billentyűzet, akkor dob a notification -ra egy "Bevitelimód-váltás" nevű értesítést.
Én arra próbáltam reagálni, de nekem valamiért nem reagált rá!
Próbáld meg, hátha a Te robotod szeresse! -
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Elvileg Neki nem erre kell.
Bár minden időben minden számra alkalmazva és híváskor aktiválva, majd a végén kikapcsolva még akár jó is lehet. A kérdés csak az, hogy a gyári blokkolási mód csak elnémítja, vagy ténylegesen ki is nyomja a hívást? (Én eddig az elnémításra gondoltam, de még soha nem hívtak éjjel, így nem tudom biztosan. Neki, ha jól értem mit szeretne, akkor a "kinyomás" kellene.) -
glaci
őstag
válasz
Maxximus
üzenetére
Egy buta kérdés:
Az nem jó Neked, ha kicseng a hívónak, Te meg nem veszed fel és késöbb visszahívod?
Tehát: Mindenképpen kell, hogy kinyomd a bejövő hívást?Csak mert én még nem látom az értelmét és egyelőre motiváció hiányában úgy érzem, hogy én nem foglalkoznék vele a helyedben.
Mondjuk nekem az az első dolgom, ha új előfizum van, hogy kikapcsolom a hangpostát és be a várakoztatást. Így ha van térerőm, akkor minden hívás nálam landol.
-
glaci
őstag
válasz
Maxximus
üzenetére
Az a baj, hogy ha nem kapcsolod be a hívásvárakoztatást, akkor a telefon nem értesül róla, hogy keresnek. Ez nem a taskeren múlik, hanem Rajtad!
Aztán, ha már van várakoztatás, akkor lehet próbálkozni. Bár kérdéses, hogy ha blokkol, akkor tud-e különbséget tenni a folyamatban levő és a várakozó hívás között! Ilyet még nem csináltam.
Első ötletem, hogy ha hívás van folyamatban, akkor aktiválja a csörgés figyelő profilt. Majd ha az aktiválódik, akkor mentse a hívó nevét és blokkolja. Persze kérdés melyik hívót menti, ha az aktívat, akkor azon kívül mindenkit.
Mondom mindezt úgy, hogy nem próbáltam ilyet, így nem tudom miképp működik ez a taskerben ha egyáltalán van ilyen lehetőség.
De a logikáját én ilyennek képzelem.
Aztán majd kijavítanak, ha rosszul gondolom. -
glaci
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Esetleg, ha mind a 2 telefon "okos", akkor a figyelendő ("távolodó") készüléken egy mobil WiFi hotspot indítása és a WIFI near inverzben aktiválja a profilt, amikor már nem "látja"!
-
glaci
őstag
Emlékeim szerint BT near figyelés még nincs, de valaki mintha nemrég írta volna, hogy a következő verzióban várhatóan már ez is benne lesz majd.
(Átirányítást passzolom, hogy lehet-e állítani, mert a hívásokat még soha nem babráltam vele, bár automatikus visszahívást lehet kellene csinálnom valamikor.) -
glaci
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Csinálsz egy "segéd" profilt 2 db. feltétellel, majd még egyet a másik 2 -vel. A "fő" profilt pedig beállítod, hogy akkor legyen aktív, ha a két "segéd" profil aktív.
(Aztán ezt már a nevekkel variálva, akár vagylagossá is tudod tenni az alap "és" kapcsolat helyett!)
-
glaci
őstag
Ha az exit taskba beteszed azt a késleltetést majd a feltételes stoppott, amit írtam, akkor elvileg nem kapcsolgatja ki-be!
(Csak a profilt, de a beállításokhoz már csak akkor nyúlna, ha tényleg kiveszed a tartóból és eltelt X idő.)Ettől függetlenül, persze ha már megoldottad másképp és jól működik, akkor hagyd úgy és "élvezd"!

ERPY:
Nem elfordulás baja van, hanem, hogy ha nagy sebességgel érkezik egy élesebb kanyarba, akkor a gravitációs szenzor "ingája" "túlleng" a határértéken és úgy érzékeli, hogy már nem áll függőlegesen. Persze ez csak pár pillanat, de így deaktiválódik a profilja egy pillanatra. (Ezért írtam Neki a késleltetéses dolgot.) -
glaci
őstag
Közben megvilágosodtam, hogy itt nincs exit task!
Akkor jobb megoldás hiányában csinálj egy profilt, ami azt figyeli, hogy van-e hívás folyamatban, és annak az exit taskjába tedd be a visszaállítást.
A mentést pedig csinálja meg a jelenlegi profilod, vagy ennek az enter taskja, de akkor a jelenlegi ne nyúljon a hangerőhöz!(Remélem érthető voltam! Ezt az Offhook -ot nem használtam még! Miben más mint a Call *?)
-
-
glaci
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
Ahogy az elöbb leírtam.
Valamekkora wait. (Amennyi időn keresztül átlagban kikerülhet a fókuszból a program és amennyit még bevállalsz, hogy megy a GPS pluszban, miután kéléptél a naviból.)
Majd egy stop, azzal a feltétellel, hogy a profil aktív. (Tehát ha visszalépsz és újra fókuszban van a navi, akkor megállítja magát az exit task.) -
glaci
őstag
Próbáld meg a beállításokban az Orientation State Accuracy -t nagyobbra állítani, akkor talán érzéketlenebb lesz a kanyarra.
Vagy az exit task elején legyen egy valamekkora wait, majd utánna stop, ha a profil újta aktív és csak utánna a többil.Persze ha van NFC -d, használhatod azt is. (De azért az még nincs mindenkinek szerintem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Warships
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)