Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Yager01
üzenetére
Nem olvastam nagyon vissza, de elmondom, hogy nálam hogyan működik a wifi kezelés. Még finomítani fogom, de alapvetően most jó.
Felállás:
- nem vagyok otthon, folyamatosan be van kapcsolva a mobil adat és ki van kapcsolva a wifi
- amikor a telefonom érzékeli, hogy a lakás közelében vagyok cellainformációk alapján, akkor
- bekapcsolja a wifit, majd megnézi, hogy sikerült-e csatlakoznia
- ha igen, akkor kikapcsolja a mobil adatot
- ha nem, akkor kikapcsolja a wifit- ha eljövök otthonról és elveszti a telefon a wifi jelet, akkor kikapcsol a wifi és bekapcsol a mobil adat
- ha a lakás közelében vagyok a cellainfók alapján, akkor 10 percenként bekapcsol a wifi (csak ha nincs bekapcsolva) és megpróbál csatlakozni
- ha nem sikerült vezeték nélküli hálózatot találni, akkor kikapcsolEzen kívül minden egyes alkalommal, amikor bekapcsol a kijelző, akkor lefut egy ellenőrzés arra, hogy éppen hol vagyok a cellainfók alapján. Ha valahol otthon körül és nincs wifi bekapcsolva, akkor bekapcs, csatlakozási kísérlet és ha nem sikerült, kikapcs.
Ez így megfelelne neked?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest