Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yager01

    senior tag

    válasz Dottore #3153 üzenetére

    Mondjon bárki bármit ezt nem lehet megoldani! :W :W :W

    A cella azonosítóhoz kapcsolódó feltétel STATE típusú azaz (szerintem rosszul) állapotot monitoroz. Azaz rakhatok én hozzá bármilyen TASK-okat amik vezérlik a wifit, hangerőt, kijelzőt...stb. ha lakáson belül rámegyek bármelyik másik cellára akkor a feltétel megszűnik, azaz változik az állapot és azonnal ugrik az összes lefuttatott TASK és visszaáll a készülék az előző állapotra azaz a profil kikapcsol!

    Úgy lehetne működésre bírni, hogy ha nem állapotot vizsgálna, hanem mint a már említett Llama impulzus szerűen az adott cellába érkezéskor lefuttatná a kapcsolódó TASK-okat és kész. Ebből az állapotból egy másik Profillal lehetne kibillenteni. Pl.:

    1 profil. Ha teljesül a feltétel azaz belépek az adott cellába akkor bekapcsolja a wifit és elvégzi az összes többi még kívánt feladatot. Idő közben hiába vált cellát lakáson belül a készülékem, a profillal bekapcsolt dolgok úgy maradnak egészen addig míg a 2es profil ki nem kapcsolja, meg nem változtatja azokat.

    2 profil. Ha a wifi nem csatlakozik az otthoni hálózatomhoz akkor lefuttatja a WIFI Off Taskot a hozzá kapcsolódó többi kívánt más feladattal.

    Ennyi lenne a cél ! :F :F

    Akkor miért nem Lllama ha az tudja? Azért mert hiába van jól megcsinálva benne a feladat egyszer működik, egyszer nem :( Ez a program jó lenne, mert tényleg akkor indítja a kért feladatot amikor kell...csak éppen fennáll a fenti probléma ami miatt így használhatatlan.

Új hozzászólás Aktív témák