Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
schferenc77
üzenetére
Nem egy nagy kaland, csinálni kell egy scene-t, három gombbal, mindhárom gombhoz a megfelelő műveletet társítani, Taskerrel kiexportálni (ezt le kell hozzá tölteni), majd Taskerben beállítani, hogy NFC-hez érintve induljon az apk.
A bibi csak az, hogy én az OP5T-n nem tudom megcsinálni az S9 felbontására a scene-t, mivel az enyém 1080x2160, az S9 meg 1440x2960.
Ismerős S9-én meg tudnám csinálni, de leghamarabb csak hétvégén... -
HREH
senior tag
válasz
schferenc77
üzenetére
Szia!
Ezt importáld be, a taskban állítsd be a két appot, amit indítani szeretnél, majd az NFC Tag eventre bökj rá, és az ID mező nagyító ikonjára bökve olvastasd be vele az NFC-t.Kirpóbáltam, nekem megy.
Ha nem menne a linkes importálás, akkor szólj, és feldobom .prf fájlként is.(#7064) Kiskopika: nekem sajna nem jut eszembe semmi....
-
Dottore
addikt
válasz
schferenc77
üzenetére
Arra gondoltam (egyáltalán nem biztos, hogy helyesen), hogy ha csörög a telefonod akkor nem fogod tudni egy taskal (pl. Take Call.) felvenni. Ellenben egy példával szemléltetve, ha csörög és a füledhez emeled (interakció), akkor fog működni a Take Call. Remélem ez világos volt.

Csatoltam a két profilt a proximity szenzoros telefonfelvételhez.
-
Dottore
addikt
válasz
schferenc77
üzenetére
Ez így nem biztos, hogy működni fog.
Mármint, hogy profilnak Incoming Call van és erre a Task, Take Call.
Kell interakció. Pl. profilban Proximity Sensor, Task, Take Call és megy is. -
Dottore
addikt
válasz
schferenc77
üzenetére
Azt szeretnéd, hogy minden interakció nélkül fogadod a hívást, vagy csak akkor ha odaemeled a füledhez?
-
glaci
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Gondolom a "Phone ringing" -re reagálsz. Próbáld meg helyette az "Call incoming" -ra átállítani. (Vagy fordítva.)
Hátha segít! -
schferenc77
aktív tag
válasz
schferenc77
üzenetére
Még annyival egészíteném ki, hogy ha mögé rakok egy olyan taskot, hogy End Call, akkor szépen kinyomja a hívást (a hívó oldalon úgy jelentkezik, hogy csörög és egyből foglalt lesz).
Nekem az kellene, hogy felvegye a hívást és tudjak beszélni... -
glaci
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Nem tudom miért nem megy, de van még pár lehetőség:
State / Call incoming
Event / Phone offhookBár azt írod, hogy a profil aktív, de próbáld ki őket, hátha ...
Az a tapasztalat, hogy van parancs, ami az eggyiket és van parancs, ami a másikat szereti inkább, nem tudni miért! -
glaci
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Törölve, dupla miatt!
(Vonaton ülök, nem túl jó a térerő.) -
Bozek
nagyúr
válasz
schferenc77
üzenetére
Igen, ahhoz kapcsolódik, amelyik be van kapcsolva. Viszont a Tasker nem tudja azokat az eszközöket ki- és bekapcsolni, azt Neked kell kézzel.
A kapcsolódás egyébként eszközfüggő, mert egy telefonhoz tudtommal nem csatlakozik automatikusan, hiába van párosítva. De például egy okosórához igen (kettővel is próbáltam). Ki kell próbálni az eszközöket, hogy hogyan reagálnak a BT-re. -
Bozek
nagyúr
válasz
schferenc77
üzenetére
Ha mind a kettő párosítva van, akkor nem csatlakozik mind a kettőhöz? Én nem tudok olyanról, hogy a telefonnak meg lehetne mondani, hogy csak az egyikhez kapcsolódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest