Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Ha jól értem akkor a Wifi Near parancs arra való, hogy a beállításokban megadott időközönként ellenőrzi, hogy az általam megadott és elmentett AccessPoint a közelben van e. Ha igen akkor aktiválja azokat a feladatokat amiket mondok neki. Pl. bekapcsolja a wifit és csatlakozik az itthoni hálózathoz, leveszi a hangerőt...stb.
Ha szétkapcsol a wifi mert elhagyom a lakást akkor pedig aktiválja az ehhez kapcsolódó feladatokat. Pl. Wifi off, hangerő váltás..stb.
Ez a meghatározott időközönkénti AP ellenőrzés mennyire zabálja az akkut? Túl vagy időintervallumot nem érdemes beállítani, mert gondolom, hogy ha hazaérek és csak 5 perc múlva fogja ellenőrizni, hogy van e a közelben AP akkro addig utcai profilon van a telefon és ha mondjuk megszólal akkor felriad a család....
Csak nekem probléma az, hogy a hülye telefonom a lakásom környezetében lévő 5 cellát váltogatja lakáson belül és ezzel dobálja a feladatokat és váltogatja a profilokat? Ha mindet megadom feltételnek akkor ez megszűnik, de még 5 km-re a lakástól is azt érzékeli a telefon, hogy otthon vagyok..mert uaahoz a cellához csatlakozok amihez otthon is.
Az lenne a jó ha a lakásba lépéskor a cella alapján kapcsolna és beállítana mindent! DE a cella elhagyásakor nem módosítana mindent. A módosítás feltétele a WIF elhagyása lenne !
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest