Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Gyorsan összedobtam neked egy projektet, amit tudsz importálni taskerbe(nem teszteltem):
https://docs.google.com/file/d/0B9YIHdkp3xAlMkpYOGw5Ml9BbjA/edit?usp=docslist_api
Szerk.: értelemszerűen a 06301234567 helyére a számot/kat írd a taskeren belül!
MrDini

Ui.: ha gondod támadna vele nyugodtan írj itt vagy akár pmben!
-
Gurat
csendes tag
Siasztok.
Egykis segítségre lenne szükségem.
Olvasgatom a topikot de eléggé kínai amit írtok.
Szóval egy (remélhetőleg) egyszerű dolgot szeretnék elérni.
Alapból rezgőn használom nap közben (android 4.1.2) és azt szeretném hogy ennek ellenére egy telefonszámra vagy ha késöbb szeretném többre vagy akár egy létrehozott csoportra mégis csengőhangal szóljon és sms is hang legyen ami be lett rá állítva vagy esetleg ebben programban megadok hogy xy névre szóljon x csengőhang plusz y sms hang??
Jelenleg csak 1 számra szeretném használni.
Kösz a segítséget. -
törölt tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Nálam úgy van, hogy bekapcsolt wifinél belépek a wifi menüjébe, ott nyomok egy menü gombot, majd a speciális lehetőségeknél van egy "a keresés mindíg elérhető" opció. Na, az a wifi near. Ha ott pipa van, akkor a wifi bekapcsolva marad akkor is, ha Te kikapcsolod és eltűnik az ikonja a notibárról. Ugyanúgy szkenneli a hálózatokat, csak nem kapcsolódik hozzájuk.
-
slice14
veterán
Sziasztok
Lehet hogy amatőr kérdés, de hogy tudom megoldani azt hogy ha meg nyitok bizonyos appot, akkor életbe lépjen a level 40 task. Ha kilépés, akkor a megadott contentek alapján váltson vissza.
Eddig ez van beallitva:

-
Teasüti
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
Milyen Android van azon? 4.3-tól felfelé már alapesetben állandóan be van kapcsolva, ha kifejezetten nem tiltottad le a wifi helymeghatározást.
Szóval ilyen profilra már nem is lenne szükség az aktuális készülékeken, mert a Near Wifi ennél egyszerűbb megoldás és a kvázi "kikapcsolt" wifi mellett is működik. -
válasz
Teasüti
üzenetére
Megoldottam sokkal elegánsabban és pontosabb helymeghatározással.
Csináltam egy profilt, ami 15 percenként 3 másodpercre bekapcsolja a wifit. Ha nem talál semmit ( nem kapcsolódik egy hálózathoz sem ), akkor kikapcsol. Ha talál, akkor pedig bekapcsolva hagyja, és aktiválja az "Otthon" profilt.

-
Mr Dini
addikt
Nem, csak ha display on and when i launch trebuchet launcher.(így angolosan
)Nekem Apollom van és cm10.1 improved 07/07-es romom. (Droid 4.2.2)
Jól néz ki.
Láttam az első oldalt. És Teasüti hsz-e nagyon megtetszett! Valakinek megvan ez az edzés előtt figyelmeztet és ha dissmiss a válasz, akkor megkérdezi, hogy küldjön-e smst? Nagyon hasznos lenne. Bár ha jól tudom a kugli hangfelismerője csak net mellett megy...
Ui.: srry a gáz tagolásért...
siettem. -
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Az energiahasználat kérdést dobtam, mert a válaszod alapján nem látom értelmét a folytatásának. De akár igényel plusz energiát, akár nem, ha a rendszer nem frissíti a cellainfót, akkor a Tasker sem tud értesülni a változásról, ergo szerinte nem következik be a profil aktiváló eseménye.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
üzenetére
Megírtam pár lehetséges megoldást is ennek ellenére. Miről is beszélünk?

Tegyük fel, hogy van némi jelentősége. Mennyi energiaveszteségről is lehet szó? Eléri talán az 1%-ot amíg otthon tartózkodik? Én erősen kétlem.
A Wifi modul nagyságrendekkel több energiát fogyaszt, mégis manapság 24/7 be van kapcsolva sokunk telefonján. -
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Nem is neked lényeges ez az infó, hiszen Te tudod a saját készüléked tulajdonságait. De akinek segíteni próbálsz, az nem tudja, hogy nála kikapcsolt kijelzőnél nem frissül a cellainfó. Ha Téged ez nem érdekel és ezért nem veszed figyelembe ezt a tényezőt, akkor nem fog sokra menni a segítségeddel. Akkor meg csak egymás idejét, energiáját pazaroljátok és kettőtök közül Te lennél az, aki ezen könnyebben változtathat. Ezért nem tartom helyesnek az ilyen "pont nem érdekel" hozzáállást.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini
üzenetére
Menü - Preferences és a Display Off-nál van ilyen, hogy Accelerometer. Ez alapból úgy van beállítva, hogy When Power Connected, tehát kikapcsolt állapotban csak akkor figyeli, ha töltőre van dugva a telefon. Állítsd Yes-re és akkor mindig figyeli. Ha így is problémákba ütközöl, akkor meg a Yes, And Keep Android Awake.
Bár ha hívásod van, akkor úgyis feléled a kijelző, szóval nem is értem, hogy miért fordulhat elő nálad ez a probléma.
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
"A cella infó monitorozása semmilyen hatással nincs az akkuidőre, a telefon ezt csinálja alapból."
Gondolod Te. Aktív és passzív módról hallottál már? Azt nem tudom, hogy a Tasker melyikben dolgozik, illetve, hogy ez állítható -e benne. Ráadásul készülékfüggő, hogy kikapcsolt kijelzőnél, passzívban küld -e infót a rendszer. Pl. Samuéknál ez nem szokás.
-
Mr Dini
addikt
Nekem megy a forgatásra silentium. Csak akkor nem, ha lezárom/elsötétítem a telót. Olyankor nem veszi az adást... Gondolom ilyenkor kikapcsol a szenzor. Hogy lehet ezt megakadályozni?
Köszi a választ!
MrDini

-
Teasüti
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
A cella infó monitorozása semmilyen hatással nincs az akkuidőre, a telefon ezt csinálja alapból.
Teljesen fölösleges emiatt ebbe belebonyolódni.Lépcsős profil egymásba ágyazásnál meg ha mindenképp következetlenül akarsz kapcsolgatni, akkor End Task-ban határozz meg belépési feltételt az első sorba (jobban mondva kilépési feltétel: Stop if).
Feltételnek meg mehet mondjuk, hogy ne lőjje le a Wifi profilt,amígha kapcsolódva vagy.Illetve én még ezt úgy használtam, ha több profil dolgozott össze, hogy nem önálló End Task-okat hoztam létre, hanem az alsóbb rendű End Task-okat linkeltem be a vezérlő profilban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Feralheart
üzenetére
Az Orientation nem a közelségérzékelőt, hanem a gyorsulásmérőt használja. Szóval ha tokkal nem működik, akkor valami zavarja, tippem szerint mágneses tokot használsz. Ezt a problémát csak a tok lecserélésével tudod kiküszöbölni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Feralheart
üzenetére
Profil hozzáadásánál van olyan, hogy Orientation, azon belül meg Face Down. Bár sose próbáltam, nálam a Left Side van beállítva, hogy ha megy a kamera, akkor nyomja meg a hangerő fel gombot oldalra döntött állapotban. Csajokat fotózni így a legjobb.

UI: Hová tűnt a Spoiler gomb? Vagy itt nem is volt soha?
-
bosmajor
tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
1. Pofával lefelé elnémul
2. Ébresztés lelövése után elmondja az időjárást
3. Beszélgetés után homescreen (előtte gyakran jártam úgy, hogy a másik fél egy pillanattal hamarabb bontott és én a bontás mozdulatával már hívtam is vissza)
4. Végül a legjobb: ha nincs a fülemnél ótómatice kihangosít (többek között vezetés közben nagyon hasznos) -
Mr Dini
addikt
válasz
Feralheart
üzenetére
Szia!
Írj bele valami bejegyzést a naptárba. Akkor elvileg meg fog jelenni. Ha nem, akkor szinkronizáld manuálisan a beállításokban.
Nekem működik. Így csináltam:
0. Rendelj hozzá egy taskot a missed callhoz!
1. Calendar insert
2. Title: Hívás %CNAME
3. Description: Nem fogadott hívás %CNUM -tól
Tudom elég kezdő módszer, de a célra megfelel.
Ja és nem kell ua csinálni, mint én a lényeg, hogy a %CNAME változó benne legyen(ez a caller name) a %CNUM pedig a száma.
Sok sikert hozzá!
Más: Milyen hasznos taskokat lehet vele összedobni? Kifogytam az ötletekből... Ti mire használjátok?
-
Ocsi1965
újonc
Sziasztok
Friss Tasker felhasználó vagyok. A VideoRegPro parancsait hogyan lehet futtatni a Taskerben? Erröl lenne szó : https://play.google.com/store/apps/details?id=rubberbigpepper.VideoRegPro
Probálkoztam csinálni egy profilt, amihez rendeltem 1 task-ot ahol a parancsot beirtam a Systems - Send Intent - Action sorba..... de nem mükszik....
Még kell valami?
Köszi -
gabro0
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetne megoldani, hogy egy taskkal lehessen kikapcsolni a számítógépet?
A helyzet a következő:
- Windows alapú számítógép
- az ethernet kábel közvetlenül a gépbe megy (nincs se router, se modem)
- az alaplapon lévő wifi modul osztja a jelet. A telefon erre csatlakozik.Egy Eventghost nevű programot olvastam a neten az AutoRemote-tal párosítva, hogy úgy talán működhet. Még nem próbáltam, de nem szeretnék egy újabb folyamatosan a háttérben futó programot a Windowson.
Ezért gondoltam valami egyedi megoldásra, mert csak a kikapcsolásra van szükségem. Elég lenne, ha valahogy sikerülne meghívni a cmd.exe-t a telefonról és kész is volna
-
Feralheart
tag
Sziasztok!
Két problémám lenne:
1. Csináltam pár órája a Taskernek egy külön google naptárat, de még nincs a választhatóak között. Ez mikor frissül?
2. Csináltam egy olyan "receptet", hogy, ha nemfogadott hívást kapok, akkor csináljon a Google naptáramba egy bejegyzést, hogy "Visszahívni XY"-t. Manuálisan lefut, de magától nem. Miért? -
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ez nem csak erről szól. Sokszor a megoldáshoz vezető utat jobban élvezem, mint magát az eredményt. De ez a Tasker -féle folyamat alapú szabályzás nekem se jön be. Ezért használok Robotot. Az az esemény alapú szabályzás nekem jobban fekszik. De azért elég felületes az a kijelentés, hogy a hiba a Tasker miatt van. Robotban nem nagyon tud előfordulni, hogy két parancs összeakadjon, de azért a rendszer log sokszor segített már. Csak meg kell tanulni belőle olvasni. De az se egy nagy was ist das.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hát hazaérek és ugyanúgy fennáll a probléma, nem működnek az alsó érintők, és a home gomb, elfeketül a kijelző, csak a restart segít

Pedig 100% hogy a tasker okozza, mert amíg nem tettem fel addig minden jól ment

ezek szerint mégsem a keyguard okozta, vagy ha mégis akkor a secure settings féle pluginnal is ezt csinálja

Többet szívtam ezzel a taskerrel mint amennyi erőfeszítést egész életemben végeztem volna ezekkel a parancsokkal manuálisan

-
-
Ha kikapcsoltatok egy profilt egy másikkal, akkor mindig lefut az End Task is?
A jelenlegi felállás szerint a "Home" cella infók alapján bekapcsolja a WiFi-t, ha a közelben vagyok, ha elhagyom, akkor pedig ki.
A "WiFi" profil pedig aktiválódik, ha kapcsolódva van az otthoni hálózatra, ez kikapcsolja a Lock Screen-t, plusz hasonló dolgok, nem lényeges. Viszont ha a "WiFi"-n belül beállítom, hogy kapcsolja ki a "Home" profilt, akkor az kikapcsolja magát a wifit is ( lévén ott az End Taskban benne van a wifi kikapcsolása ), aminek hatására körbe körbe kapcsolgatják egymást a profilok

Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?

Szerk.: Azért szeretném kikapcsolni a "Home" profilt, hogy ne egye az akkut, ha otthon vagyok.
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Így van és a 2. Pontot nyugodtan töröld. Aztán mehet a próba!

-
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem kell új profil csinálni. Ahol eddig volt a keyguard off annak a helyére rakod a plugin/secure settings - t és azon belül a keyguard off.
Ahol pedig az ön volt oda is ugyanígy csak ugye on kapcsolóval. Ha mindent jól állítottál be akkor menni fog. -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Bepipáltam a keyguardot, és taskerben létrehoztam egy taskot amihez hozzáadtam a secure setingset mint plugint majd a keyguard opciót választottam ki.
De milyen profilt csináljak?Remélem jó úton járok

-
Rendben, köszönöm

Miután feltettem a secure settingset a taskerben milyen módosításokat kell végrehajtani hogy a rajta keresztül használhassam a funkcióit?
Mert ha jól értem most erre lesz szükség
Vagy elég csak bepipálnom secure settingsben a keyguardot?
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Somatom kolléga jól mondja, egy appot ami a taskerrel együtt tud működni. Tedd fel és élvezd azokat a beállításokat amit az 5.0 nem enged.

-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
A Secure Settings egy alkalmazás, amivel a teló több rejtett funkciója is elérhető. Pluginként is használható, vagyis közvetlenül a Taskerből is elérhetőek a funkciói. Nagyon hasznos program.
-
mukisrác
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mivel nem root-olt a teló, így kénytelen voltam a task-ból kivenni a keyguard-ot. Elég volt csak ezt az egyet kivenni, a többivel szépen lefutott a dolog.
-
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sajnos az android 5.xxx más biztonsági dolgokat hozott mint a 4.4. Mondjuk nexus alatt már KK-n is voltak gondok a keyguard-al. Ha van root, akkor bizony secure settings plugin kell neki és minden kész is. Ha nincs root akkor vagy rootolsz
vagy megbékélsz a tudattal, hogy ez bizony nem fog menni normálisan. -
válasz
mukisrác
üzenetére
Igen, pontosan ilyen taskjaim vannak nekem is, illetve nekem is sötétült már el a kijelző.
Tehát ha hazaérek bekapcsolja a wifit, leveszi a fényerőt, és kikapcsolja a képernyőzárat.
utóbbit ezzel a módszerrel állítottam be, és jól működött eddig minden telómon, kivéve most
Végül mi oldotta meg neked?
-
mukisrác
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
van olyan task, ami a keyguard-ot (vagy valami hasonló screen lock-ot) kapcsolja ki/be? hsz.: 3748
-
Már lassan két hete note 4 5.0.1-en szívok, és egészen ideáig azt hittem a rom-al van a baj, de úgy tűnik a tasker okozza.
Szóval olyan problémát csinál, hogy naponta többször eljátssza, hogy amikor feloldom a képernyőt akkor nem működik a home és alkalmazásváltó gomb, csak a vissza gomb.
Ilyenkor érintésre nem is rezzen, még a vissza gombra sem, ami egyedüliként funkcionál akkor.Csak az újraindítás segít rajta

Három napja jegeltem az appot, azóta semmilyen hibát nem tapasztaltam.
Lehet valami profil nem tetszik neki?
Több telefonon is így használtam ugyanezekkel a beállításokkal minden gond nélkül, még ezen a telefonon is jó volt a 4.4-es romon. -
Dottore
addikt
válasz
symbianman
üzenetére
%TIME óra
Ezt írd be és azt fogja mondani, hogy hét óra harmincöt perc.
-
A Here navigációs alkalmazást be tudom állítani, hogy a program futása közben a felső állapotsor ne legyen ott?
Olyat találtam, hogy display -> status bar, de ez lehet nem az, mert nem tünteti el vagy hagyja ott a státuszbárt ha beállítom egy bizonyos alkalmazásra
-
bosmajor
tag
válasz
symbianman
üzenetére
Az idő változót szétbontod órára és percre.
Mindkettőt tovább bontod első és második jegyre.
Ha óra első számjegy = 0 akkor óra = óra második számjegy
Ugyanez a percre.
Say óra, perc -
skyli
senior tag
válasz
symbianman
üzenetére
Itt a 6-os és 7-es pont. Time1 to Time1 és valahogy ki kell választani hogy matematikai legyen, ez a lényeg azt hiszem

-
skyli
senior tag
Hogy lehetne megcsinálni taskerrel azt, hogy egy változóban benne legyen, hogy:
- sokkal hidegebb van mint tegnap
- hidegebb van mint tegnap
- "üres"
- melegebb van mint tegnap
- sokkal melegebb van mint tegnapValahonnan be kéne szerezni az előző napi átlagos hőmérsékletet meg a mait.
Ha valakinek van ötlete, köszönöm
-
törölt tag
válasz
zimmerferi
üzenetére
Ha nem lesz jobb javaslat, akkor a "CP" shellparanccsal ki tudod másoltatni a
/data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts2.db
adatbázisfájlt. -
zimmerferi
csendes tag
Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy a Tasker adott időpontban csináljon egy névjegyzék mentést? -
slice14
veterán
-
HREH
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
Igen, jól mondtad, vannak vele problémák, beállítottam így, de már a beállítás után sem működik mindig megfelelően, van amikor pl. elfelejti a lakás közepén, hogy akkor most nem kéne lockscreen-nek lennie.
Location alapján viszont eddig tökéletesen működik, csak ez a megoldás ugye használja a GPS-t, ami akksiidőre nézve nem túl jó.
Tényleg jó lenne, ha valaki tudna segíteni ebben
-
HREH
senior tag
Csináltam egy profilt, amivel azt szeretném, hogy automatikusan deaktiválja a záróképernyőt, ha otthon vagyok
így néz ki:
A bibi csak az, hogy így csak akkor kapcsolja ki, ha az otthoni wifi-re csatlakozok, ÉS a cell tower-hez közel vagyok. Ezt kéne úgy megvariálni, hogy bármelyik teljesülésekor kikapcsoljon a lockscreen. Tudom, tök egyszerű megcsinálni, de nem jövök rá, hogyan kéne

Bár gondolom 2 profillal is meg lehetne oldani, de én 1-en belül szeretném.Ha lehet kicsit szájbarágósabban írja le valaki, hogy mit kellene csinálnom. Köszi!
-
-
slice14
veterán
Ha valaki másnak is szüksége lenne sunset-re és nem tudja lekérni a yahoo-s api-val, akkor van taskerhez egy Twilight Plug-in. Leírás szerint béta, de nem találtam eddig hibával.
Egyenlőre ezzel oldottam beg az auto brightness on/off-ot.invert-be, hogy ne böje a szemem a + infó a tasker notin.
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Elég láma kérdésem lenne, nagyon kezdő vagyok még a témában
Szóval az a helyzet, hogy csináltam egy profilt, amelyben automatikusan aktiválódik a wi-fi, ha itthon vagyok; ha nem, akkor pedig lelövi. Itt jön a baki, egy másik profilban beállítottam, hogy este 22:00 és reggel 66:10 között silent mód legyen, wi-fi off, mobilnet off.
Azonban mivel az első profil azt érzékeli, hogy itthon vagyok, állandóan visszakapcsolja a wi-fi-t, a második viszont lekapcsolja, és szépen kapcsolgatják ki-be a wi-fi-t, ami enyhén szólva nem túl jó dolog
Kérdésem, hogy ezt hogyan lehetne kiküszöbölni?
-
Graphics
Jómunkásember
Halihó , na újabb gondba ütköztem.
Valamiért a cellainfó újraindulás után okés, be is csatlakozik a WiFi-re ,majd 1 perc után kb eldobja a WiFi-t úgymond, és mobilnetre vált, mintha nem is azon a területen lennék.
Simán csak Location-t használtam, semmi ördöngösség. Van valakinek vmi tippe?
Lehet bekavar, hogy van egy időzített szombat-vasárnapi mobilnetkapcsolat beállítva? Ez magasabb prioritású lehet?
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
Goreorban
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég lettem tasker hasznaloja. Sikerult rendesen belemerulni a temaba de folyamatosan gondokkal kuzdkodom. Egy alap dolgot szeretnek megcsinalni de egyszeruen nem mukodik, lattam egy par peldat de ugy se sikerult (nexus 7 lollipop 5.0.2, nem root-olt.....gond volna?)
Ezt szeretnem:
Ha a telefon toltese elindul akkor:
pl.
-wifi on
-bluetooth on
....es ha toltes leall akkor
- wifi off
-bluetooth off
..
Ennyi eleg is... nem is ezzel van a problema hanem a tasker nem ismeri fel a toltest! Ezt ugy probaltam h lassam h mukodik e h:
Power any
Task: flash "car mod on"
Exit task: flash " car mod off"
Bedugom a keszulekbe a usb toltot es semmi! ( elmeletileg meg kene jelenjen "car mod on" es mikor kihuzom akkor "car mod off")
Nem tudom mi a gond! Ha valaki megtudna mondani h hol a hiba, vagy h mivel van a gond az sokat segitene! Esetleg egy teljes utmutatot h hogyan lehet megoldani. Koszonom elore is! -
Graphics
Jómunkásember
Ma szerintem en is csatlakozok a Tasker felhasznalok koze.
Egy Lenovo P70-est akarok az eletemre szabni, hogy minel optimalisabb uzemidot erjek el az alapbol sem rossz ertek mellett.
Szerencsere magas elvarasaim nem lesznek.
1. Este hangero le, adatkapcsolatok offra.
Ezutan schedule on/off , ezt a platform tudja. /mtk
Reggel ebresztessel bekapcsol a keszulek
Ezutan WiFi-re felall.
Majd elhagyva a lakast vagy mobilnetre valt, habar ezt tasker nelkul is fogja tudni
Viszont bonyolitja a szitut, hogy nekem A/B hetem van munkahelyen, esetleg heti szinten lehet letarolni dolgokat?
-
slice14
veterán
Sziasztok
Valaki nem tudna linkelni egy gps alapú sunset taskot? Mert itt p*csölök már vele egy ideje, de valami baja van a yahoo apis-al.
Ez alapján próbálom beállítani.
Auto brightness-hez kéne.
Az volna az elképzelés hogy napnyugta és napkelte kötöz átállna egy fix fényerőre.
-
RCH
tag
Közben elôvettem, átnéztem.
Szóval mikor a Tasker kiírja a képernyôre az SMS-ben kapott kódot és azt úgy állítom be, hogy mûködjön gombként is (Display as Dialog) akkor addig nem használható az OTP alkalmazás, míg kint van a kód. Ha viszont Display as Overlay beállítással jelenik meg a kód, az OTP alkalmazás mûködik mögötte, csak épp gombként nem funkcionál a kiíratás.
Egyelôre marad a késleltetett Destroy Scene.(Még faragom a cuccot, de ha összeáll, akkor rendbe teszem és megosztom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Far Cry: New Dawn
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

siettem.
A Wifi modul nagyságrendekkel több energiát fogyaszt, mégis manapság 24/7 be van kapcsolva sokunk telefonján.